Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Malum ses açma tuşları takılıyor diye samsung servisine verdiğim note 4 ü knox 1 den garanti dışı bırakmışlardı bu da yetmemiş ücretini ödemek istediğim halde sorunu gidermek yerine 1000 lira kadar anakart ücreti çıkartmışlardı bende bari cihazı verdiğim gibi alabilirsem elhamdülillah diyecektim ama olmadı tuş sorunun yanına proximity sensor + spen sorunu ile geri almıştım.

Bugün samsung harici bir servise verecektim vazgeçtim cihaz açtım ekranı sökmemişlerdi dolayısı ile spen filmin de yırtık olmadığı tahmin ediyordum. Ekran ve spen bağlantılarının tam oturmadığını düşünüyordum.Normal de ekran çıkarılarak yapması çok kolay fakat uğraşmak istemedim biraz zor olsa da bastırarak bağlantıları yapmayı başardım proximitty sensor de çalışıyor. İçinden bir vida eksik çıktı bu arada. Sorunum halloldu. Diğer S serisi telefonlar gibi bunuda tecrübe etmiş oldum.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar simdi atacagim yorumla beraber tekrar geri dönmus olacagim :)
Su arkadas surekli cikiyor bunu kapatma nin yolunu bilen varmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-05-18-12-09-41.png
    Screenshot_2017-05-18-12-09-41.png
    216.6 KB · Görüntüleme: 563

ayşen93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yalnız değilsiniz. Benim ekranda da aradabir beliriyor. Fakat daha ilgilenemedim. Gelmemesi ile ilgili bir çözüm bulan arkadaşlar olursa paylaşırlarsa seviniriz.

Bende de çıkıyor hocam. Benden önce atmışsın SS'yi :D

Kumanda ile ilgili birsey olmasin. ben kumandanin guncellemelerini kaldirinca o sarja takinca gelen silent mod wallpaper i falan bir daha gelmedi.bir deneyin isterseniz @baycebir @gunayc @aysen93

Aynen Peel Remote'dandır kesin. Çünkü son güncellemelerle widgetlar vs. gelmişti. Bunlarda ek özelliklerden biridir. Ne gerek varsa kumanda uygulamasında...

Sağ olun arkadaşlar, ben kumanda şeysini kaldırayım en iyisi :D

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Tarihleri değişmiştir en fazla.Samsung imkanı yok yapmaz böyle bir şey.Bir ara değişim falan diyordu ama maksat kullanıcıyı uyutmak
arkadaslar bence 6 ile 7 arasında fazla bir fark yok,yani nougat android 6.0.2 gibi ama 7 dediler,ha tabi şu var,samsung verirken ekstra özellikleride katıyor,çözünürlük tema vb. gibi,işte bu insanı üzüyor,verse bile bize emin olun bu ekstra özellikleri vermez,bir de stabiliteyi bozar üstüne

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Screenshot_2017-05-19-18-00-15.png
Screenshot_2017-05-19-18-00-55.png

Arkadaşlar Note 4 için olacak değişim kampanyası bu herhalde. Şimdi geldi bildirim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Buyrun bu da linki:
Galaxy S8 Eskiyi Getir, Yeniyi Götür Kampanyası
Screenshot_2017-05-19-18-07-26.jpg
Arkadaşlar yanlış alarm herhalde. Altını çizdiğim tarihler arasında geçerli diyormuş şartlarda. Yine boş bir kampanya bildirimi anlaşılan.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Ekli dosyayı görüntüle 22933 Ekli dosyayı görüntüle 22934
Arkadaşlar Note 4 için olacak değişim kampanyası bu herhalde. Şimdi geldi bildirim.
Buyrun bu da linki:
Ekli dosyayı görüntüle 22935 Arkadaşlar yanlış alarm herhalde. Altını çizdiğim tarihler arasında geçerli diyormuş şartlarda. Yine boş bir kampanya bildirimi anlaşılan.
Samsung alay ediyor :) Düşünsene ben ilk önce s7 alayım sonra dğeişim kampanyasında zarar edip s8 alayım neden çünkü akıllıyım :D Harbiden şu kampanyaya katılan bir insan varsa ne diyeceğimi bilemedim

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Daha bu ay telefon aldıysam niye değiştireyim ki? Valla ben bu kampanyayı anlamadım :D :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bence samsung alay etmiyor bu anlaştığı tech bilmem ne gerizekalı bir firma

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaşlar samsung sayfasından alıntı yaptım bizim cihazlarımız 5.x ve 6.x aldı. tansu yeğen de, 2 update aldı 7.x alması zor demişti resmi sitelerindede yazıyor hadi geçmiş olsun. buradan şu çıkıyor note 4 6.x de note5 ve s6 lar 7.x de kaldı 2 buyuk guncelleme veriyor samsung sonunda itiraf etti. bize 7.x gelmez artık beklemeye gerek kalmadı s7 edge zamanı geldi

Ekli dosyalar

• SmartSelectImage_2017-05-20-02-24-16.png
    SmartSelectImage_2017-05-20-02-24-16.png
    96 KB · Görüntüleme: 544

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Ekli dosyayı görüntüle 22933 Ekli dosyayı görüntüle 22934
Buyrun bu da linki:
Ekli dosyayı görüntüle 22935 Arkadaşlar yanlış alarm herhalde. Altını çizdiğim tarihler arasında geçerli diyormuş şartlarda. Yine boş bir kampanya bildirimi anlaşılan.

Note 4 ün üstüne 2500 verecek olduktan sonra gider iphone 7 32gb alır samsung macerasını sonlandırırım bu kampanya falan değil başka bir şey.

---
Öte yandan nuga güncelleme gelecekmi gelmeyecek mi önemi yok sonuçta güncelleme gelse dahi dahili hafızanın ufs ssdye yakın hızda ki hafızalara denk olmayacağı ortada.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bauhaus yazı stilinin 3.3 sürümü elinde olan bir arkadaşımız var mı? Kısacası son sürüm.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Maalesef kardeşim. 3.2 sürümünü kullanıyorum. Yalnız 3.3 te farklılık var mı?

Samsung'un kendi mağazasında 3.3 sürümü var ama detay yazmıyor ve şuan sadece görebildiğim ikon değişmiş. Son sürüm yükleyeyim istemiştim ama bulamadım. Sizdeki sürümü paylaşabilir misiniz zahmet olmaz ise? Google hediye kartı alsam iyi olacak sanırım.
Yukledim hocam gerek kalmadi. @baycebir

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Samsung'un kendi mağazasında 3.3 sürümü var ama detay yazmıyor ve şuan sadece görebildiğim ikon değişmiş. Son sürüm yükleyeyim istemiştim ama bulamadım. Sizdeki sürümü paylaşabilir misiniz zahmet olmaz ise? Google hediye kartı alsam iyi olacak sanırım.
Yukledim hocam gerek kalmadi. @baycebir
Kusura bakma kardeşim müsaid olamadım bir türlü.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Samsung sizin cihazlarda tarayiciyi guncellemis ve Samsung İnternet Beta ana tarayiciniz olarak gelmis. Benim cihaz icin Google Play'den baktigimda uyumsuz gorunuyor daha once yuklenebiliyordu halbuki. Bizim cihazlardan once sizinkilere vermesi ilginc.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung sizin cihazlarda tarayiciyi guncellemis ve Samsung İnternet Beta ana tarayiciniz olarak gelmis. Benim cihaz icin Google Play'den baktigimda uyumsuz gorunuyor daha once yuklenebiliyordu halbuki. Bizim cihazlardan once sizinkilere vermesi ilginc.
Samsung zamanında Note 5den önce Note 4e 6.0.1 verdi yanlış hatırlamıyorsam.
Birşeyler yapıyorlar anlam veremiyorsun.