Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

dxMurphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
OK Google'yi etkinleştirirken S Voice e söylediğim Ok Google'yi algılamıyor bilen var mı?

Muratusta0632

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden sonra telefonum cebimde 2 kez kapanmış.Daha önce hiç yapmazdı.
Bu güncellemeleri samsung bilerek gönderiyor.Telefonu kullanılmaz hale getirerek ve bıktırarak yeni telefon almamız için yapıyor.Ben bugün sabah güncelledim.Öğlene kadar 2 kez kapandı.

Son düzenleme:

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şu an geçebileceğimiz tüm özellikleri çalışan stabil bir rom var mı (çok şey istedim galiba :))

Yilmaz123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba samsung galaxy note 4 cihazını kullanıyorum. Telefonun ekrarında bir beyazlık var ve gitmiyor sadece beyaz görüntü var fakat arkadan yaptığın hareketlerin sesi geliyor bir çözüm var mıdır bu olaya.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Öncelikle Merhaba samsung galaxy note 4 cihazını kullanıyorum. Telefonun ekrarında bir beyazlık var ve gitmiyor sadece beyaz görüntü var fakat arkadan yaptığın hareketlerin sesi geliyor bir çözüm var mıdır bu olaya.
donanımsal bir soruna benziyor,servise bir götürün

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Evet arkadaşlar.Güncellemeden 2 hafta geçti.Sorunlar devam ediyormu :) Pil tüketimi arttımı :) Artık güncellemek telefonu eskitecek gibi duruyor nede olsa 1,2 aya note 8 var ve satılması lazım.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Evet arkadaşlar.Güncellemeden 2 hafta geçti.Sorunlar devam ediyormu :) Pil tüketimi arttımı :) Artık güncellemek telefonu eskitecek gibi duruyor nede olsa 1,2 aya note 8 var ve satılması lazım.
Herkese iyi geceler.
Güncelleme ile ilgili genel olarak sıkıntı olmamakla birlikte pil kullanımı eskisine göre sanki biraz azaldı gibi.Note 8 i bende bekliyorum. Fakat yine öncelikli olarak note 7 yi merak ediyorum. Sanırım biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor.

Mustafa AKYÜZ

Asistan
Reaksiyon puanı
57
İlk Çıktıgı Zaman Almıştım 2.300 tl di sanırım
Hala Kullanıuyorum Telefon Herşeyi Rahatlıkla Açıyor Oynuyor Kasmıyor Tek sorunu Var Oda Pil Sorunu Aktif Kullalana Birisi İçin PİL İyi Değil. Tabi Bunu Sadece Note 4 Diyemeyiz Her Telefon İçin Geçerli Şu Pil Mevzusu

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
İlk Çıktıgı Zaman Almıştım 2.300 tl di sanırım
Hala Kullanıuyorum Telefon Herşeyi Rahatlıkla Açıyor Oynuyor Kasmıyor Tek sorunu Var Oda Pil Sorunu Aktif Kullalana Birisi İçin PİL İyi Değil. Tabi Bunu Sadece Note 4 Diyemeyiz Her Telefon İçin Geçerli Şu Pil Mevzusu
4.4 ile hiç derdim yoktu. Pil sorunu için servise verdim. Zorunlu 5.1 yüklediler. İşime yarayan kullandığım 2 özellik de gitti. Pil sorunu devam etti. 2 kere pil vs değiştirdiler. Pil sorunu devam ediyor.
Android 6 yüklemedim. Pil dışında sorun yok.
Eşimin ve annesinin note3 leri dahil tanıdıklarıma 4.4de kalmalarını tavsiye ettim sorunsuz kullanıyorlar. Dinlemeyen arkadaşın note3 ü sorundan geçilmiyor.
Güncelleme cihazın kullanılmaz duruma gelmesi için de gönderiliyor.

alexan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar , 1.5 yıldır note 4 kullanıyorum . Son güncellemeye kadar sorunsuz giden telefonum , güncellemeyle birlikte şarj olmamaya ve aşırı ısınmaya başladı. Akşam yatarken takıyorum sabah kalktığımda % 50-60 larda oluyor. Servise göndersem sonuç alabilir miyim ? Yoksa sorun bataryada da olabilir mi ?

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Merhabalar , 1.5 yıldır note 4 kullanıyorum . Son güncellemeye kadar sorunsuz giden telefonum , güncellemeyle birlikte şarj olmamaya ve aşırı ısınmaya başladı. Akşam yatarken takıyorum sabah kalktığımda % 50-60 larda oluyor. Servise göndersem sonuç alabilir miyim ? Yoksa sorun bataryada da olabilir mi ?

Fabrika ayarlarını sıfırla istersen.Batarya sorunlu olsa genelde %50 den sonra aniden kapanmalar olur.Sıfırlama sonucu devam ederse garantiye ver.

alexan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fabrika ayarlarını sıfırla istersen.Batarya sorunlu olsa genelde %50 den sonra aniden kapanmalar olur.Sıfırlama sonucu devam ederse garantiye ver.
50 den sonra değil ama % 25 ten sonra şarjı çok hızlı şekilde bitiyor ve telefon bayağı bir kasıyor . Ama dediğini bir deniyim inşallah düzelir

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
50 den sonra değil ama % 25 ten sonra şarjı çok hızlı şekilde bitiyor ve telefon bayağı bir kasıyor . Ama dediğini bir deniyim inşallah düzelir

Son durum nedir hocam.%40 lık sabah kaybı devam ediyor mu ? %25 den sonra hızlı düşmesi batarya 1,5-2 yaşına girince oluyor kaçınılmaz son gibi :) Ben garantiye vermek yerine yeni batarya aldım.Garanti olan cihazı bozar falan belli olmaz :)

alexan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son durum nedir hocam.%40 lık sabah kaybı devam ediyor mu ? %25 den sonra hızlı düşmesi batarya 1,5-2 yaşına girince oluyor kaçınılmaz son gibi :) Ben garantiye vermek yerine yeni batarya aldım.Garanti olan cihazı bozar falan belli olmaz :)
Orjinal batarya aldım samsung bayisinden. Format atıp yeni bataryayı takiyim diyorum. Daha fotoğrafları falan yedekleyip formatlayamadım. Ama mevcut batarya aşırı ısınıyor. Bugün çıkardım bataryayı soğusun diye bildiğin yanıyordu ve yanık kokusu vardı. Acil şekilde format atıp yeni bataryayı takmam lazım sanırsam ☺

ayşen93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefonunu şarja takınca uyku modu aktif olanlar var mı? Arkadaşlar bıkmış durumdayım, hangi uygulama yapıyor bunu? Telefonun son güncellemesinden sonra gelen bir özellik de olabilir tabii..
Aynı dertten muzdarip olan ve kapatmayı bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim...

pehlivan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Telefonunu şarja takınca uyku modu aktif olanlar var mı? Arkadaşlar bıkmış durumdayım, hangi uygulama yapıyor bunu? Telefonun son güncellemesinden sonra gelen bir özellik de olabilir tabii..
Aynı dertten muzdarip olan ve kapatmayı bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim...
Bendede var ama bende bulamadım

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Kumanda yapiyor..guncellemesini kaldirin duzeliyor @pehlivan35

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
BK Package Disabler kurdum arkadaşlar. Siz neleri devre dışı bırakmamı tavsiye ederseniz?