yok maalesef,hep bir eksik cıkıyor ya da stabil olmuyorŞu an geçebileceğimiz tüm özellikleri çalışan stabil bir rom var mı (çok şey istedim galiba)
So güncellemeden sonra aramalarda ses gitmeme/gelmeme sorunu arttı (önceden çok nadir yapiyordu) kapatıp acıyorum düzeliyor.yok maalesef,hep bir eksik cıkıyor ya da stabil olmuyor
fabrika ayarlarına dönün,ben öyle yaptım düzeldi,yada hard fotmatSo güncellemeden sonra aramalarda ses gitmeme/gelmeme sorunu arttı (önceden çok nadir yapiyordu) kapatıp acıyorum düzeliyor.
donanımsal bir soruna benziyor,servise bir götürünÖncelikle Merhaba samsung galaxy note 4 cihazını kullanıyorum. Telefonun ekrarında bir beyazlık var ve gitmiyor sadece beyaz görüntü var fakat arkadan yaptığın hareketlerin sesi geliyor bir çözüm var mıdır bu olaya.
gayet aynı,yani bir degişiklik yok [emoji1]Evet arkadaşlar.Güncellemeden 2 hafta geçti.Sorunlar devam ediyormuPil tüketimi arttımı
Artık güncellemek telefonu eskitecek gibi duruyor nede olsa 1,2 aya note 8 var ve satılması lazım.
Herkese iyi geceler.Evet arkadaşlar.Güncellemeden 2 hafta geçti.Sorunlar devam ediyormuPil tüketimi arttımı
Artık güncellemek telefonu eskitecek gibi duruyor nede olsa 1,2 aya note 8 var ve satılması lazım.
4.4 ile hiç derdim yoktu. Pil sorunu için servise verdim. Zorunlu 5.1 yüklediler. İşime yarayan kullandığım 2 özellik de gitti. Pil sorunu devam etti. 2 kere pil vs değiştirdiler. Pil sorunu devam ediyor.İlk Çıktıgı Zaman Almıştım 2.300 tl di sanırım
Hala Kullanıuyorum Telefon Herşeyi Rahatlıkla Açıyor Oynuyor Kasmıyor Tek sorunu Var Oda Pil Sorunu Aktif Kullalana Birisi İçin PİL İyi Değil. Tabi Bunu Sadece Note 4 Diyemeyiz Her Telefon İçin Geçerli Şu Pil Mevzusu
Merhabalar , 1.5 yıldır note 4 kullanıyorum . Son güncellemeye kadar sorunsuz giden telefonum , güncellemeyle birlikte şarj olmamaya ve aşırı ısınmaya başladı. Akşam yatarken takıyorum sabah kalktığımda % 50-60 larda oluyor. Servise göndersem sonuç alabilir miyim ? Yoksa sorun bataryada da olabilir mi ?
50 den sonra değil ama % 25 ten sonra şarjı çok hızlı şekilde bitiyor ve telefon bayağı bir kasıyor . Ama dediğini bir deniyim inşallah düzelirFabrika ayarlarını sıfırla istersen.Batarya sorunlu olsa genelde %50 den sonra aniden kapanmalar olur.Sıfırlama sonucu devam ederse garantiye ver.
50 den sonra değil ama % 25 ten sonra şarjı çok hızlı şekilde bitiyor ve telefon bayağı bir kasıyor . Ama dediğini bir deniyim inşallah düzelir
Orjinal batarya aldım samsung bayisinden. Format atıp yeni bataryayı takiyim diyorum. Daha fotoğrafları falan yedekleyip formatlayamadım. Ama mevcut batarya aşırı ısınıyor. Bugün çıkardım bataryayı soğusun diye bildiğin yanıyordu ve yanık kokusu vardı. Acil şekilde format atıp yeni bataryayı takmam lazım sanırsam ☺Son durum nedir hocam.%40 lık sabah kaybı devam ediyor mu ? %25 den sonra hızlı düşmesi batarya 1,5-2 yaşına girince oluyor kaçınılmaz son gibiBen garantiye vermek yerine yeni batarya aldım.Garanti olan cihazı bozar falan belli olmaz
![]()
Bendede var ama bende bulamadımTelefonunu şarja takınca uyku modu aktif olanlar var mı? Arkadaşlar bıkmış durumdayım, hangi uygulama yapıyor bunu? Telefonun son güncellemesinden sonra gelen bir özellik de olabilir tabii..
Aynı dertten muzdarip olan ve kapatmayı bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim...
Kumanda yapiyor..guncellemesini kaldirin duzeliyor @pehlivan35Telefonunu şarja takınca uyku modu aktif olanlar var mı? Arkadaşlar bıkmış durumdayım, hangi uygulama yapıyor bunu? Telefonun son güncellemesinden sonra gelen bir özellik de olabilir tabii..
Aynı dertten muzdarip olan ve kapatmayı bilenler beni aydınlatırsa çok sevinirim...
Uygulamayı devre dışı bıraktım. Sağ olun, umarım düzelir.Kumanda yapiyor..guncellemesini kaldirin duzeliyor @pehlivan35
benim kumanda hiç çalışmaz oldu,programa getek kalmadı o yüzdenUygulamayı devre dışı bıraktım. Sağ olun, umarım düzelir.
Duzelir duzelir.bende oyle kurtuldum bu illetten.Uygulamayı devre dışı bıraktım. Sağ olun, umarım düzelir.
benim kumanda hiç çalışmaz oldu,programa getek kalmadı o yüzden
Duzelir duzelir.bende oyle kurtuldum bu illetten.![]()
BK Package Disabler kurdum arkadaşlar. Siz neleri devre dışı bırakmamı tavsiye ederseniz?