sonerozkaynak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 39
Hocam sizin tel edge mi normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 20545buda benim rekorum
Peki almış olduğunuz ekran süresi ne kadarHocam ekran suresi ekrani nekadar kullandiğimiz suresini gosteriyor. Çözünürlüğü hd de tutarsak suresi uzar.
Bide gun boyu kapali ortamda kullaniyosak telefonu parlaklik otomatik moddaysa ekran suresi iyicr uzayacaktir.
Ornek ben gun boyu disarda kullaniyorum parlaklik otoda yuzde yuz acik durumda surekli .haliyle kapali ortama gore ekran surem yari yariya dusuk oluyor. Buna rağmen pil kullanimim 40 saati buluyor buda cok iyi 2 gunde bir jar ediyorum telefonu onemli olanda bu bence.
edge 2k da kullaniyorum gecen fabrika ayarlarina sifirlayinca boyle muthis degerler aldim ama fazla mobil veri kullanmiyorum, aslina bakarsan hic. parlaklik otoHocam sizin tel edge mi normal mi?
Bi de ekran çözünürlüğü hangi seviyede
8 saat kadar aldim gunluk kullanimaPeki almış olduğunuz ekran süresi ne kadar
Şarj grafiği ?Ekli dosyayı görüntüle 20545buda benim rekorum
Bu 10 saat ekran süresi sahte sende yapabilirsin sarjın bitmeden tak sarja dolmadan çek böyle böyle 1 ay ekran süresi alırsınŞarj grafiği ?
Bende o yüzden şarj grafiği istedim elemandanBu 10 saat ekran süresi sahte sende yapabilirsin sarjın bitmeden tak sarja dolmadan çek böyle böyle 1 ay ekran süresi alırsın
Ben yaptırdım 2 defa ekranda dikey pembe çizgi oluştu değişti değişim yapıldıktan sonra takılan ekranda da yazılımsal hata oldugu belirlendi ve 2. kez ekran değişimi yapıldıArkadaşlar telefonuna herhangi bir sorundan dolayı ekran değişimi yaptıran var mı? Varsa hangi sorundan dolayı oldu?
Nereye yaptrıdınız acaba samsung mu yoksa kvk falan mı? Nasıl şimdi bi fark yok de mi? Memnunsunuz de mi?Ben yaptırdım 2 defa ekranda dikey pembe çizgi oluştu değişti değişim yapıldıktan sonra takılan ekranda da yazılımsal hata oldugu belirlendi ve 2. kez ekran değişimi yapıldı
KVK değil Samsung a yaptırdım memnunum yani bi fark yok orjinal 0 ekran takılıyor sonuçta kasa yeni gibi oluyor memnunumNereye yaptrıdınız acaba samsung mu yoksa kvk falan mı? Nasıl şimdi bi fark yok de mi? Memnunsunuz de mi?
Yükle gitsin çoğu şey düzeltildi zaten şu an normal bi şekilde çalışıyor nougat tek memnun kalmayacağın şey klavyenin tahmin ve tamamlama yeteneği olur onun dışında sorun yok canavar gibiArkadaslar nougat guncellemesinden sonra yeni guncelleme aldi mi s7 edge? Cihazi yeni aldim bugun elime ulasti. Bazi sorunlar goruyorum yukleyenlerde bu sebepten beklemeyi tercih ettim.
KVK değil Samsung a yaptırdım memnunum yani bi fark yok orjinal 0 ekran takılıyor sonuçta kasa yeni gibi oluyor memnunum
--- Gönderi Güncellendi ---
Yükle gitsin çoğu şey düzeltildi zaten şu an normal bi şekilde çalışıyor nougat tek memnun kalmayacağın şey klavyenin tahmin ve tamamlama yeteneği olur onun dışında sorun yok canavar gibi![]()
Arkadaslar nougat guncellemesinden sonra yeni guncelleme aldi mi s7 edge? Cihazi yeni aldim bugun elime ulasti. Bazi sorunlar goruyorum yukleyenlerde bu sebepten beklemeyi tercih ettim.
Nougat'nın üstüne düzeltmeler içeren 60 küsür mb'lik bir güncelleme daha aldı. Güvenlik güncellemesi hala şubat ayı.
Ekli dosyayı görüntüle 20644
Yeni yama geldi BTU romuna
Deniyorum. Şu anda gayet stabil ama 1 gün kullanıp deneyimlerimi yazarımBu guncelleme ile cihazda kararlilik acisindan degisim olacak mi kullandiktan bildirirseniz sevinirim.
Deniyorum. Şu anda gayet stabil ama 1 gün kullanıp deneyimlerimi yazarım![]()
Google devre dışı olduğu için yokmuş sorun düzeldiSamsung S7 edge klavyesinin türkçe yazan boşluk tuşunun sol yanındaki ayarları gösteren tuşa basılı tutarsan mikrofonu göreceksin kolay gelsin
Turkiye ye geldimi bu guncelleme?Deniyorum. Şu anda gayet stabil ama 1 gün kullanıp deneyimlerimi yazarım![]()
Smart switch kurmaya calisiyorum fakat bu hatayi veriyor bilgisi olan var mi ?![]()
Gelmemiştir diye düşünüyorum. Mart güvenlik paketi.Turkiye ye geldimi bu guncelleme?
Ben size bosuna mi diyorum o tusu sus diye koymamislar diye.O tus asistani calistirmaya yariyor iste.Neyse bu arada bende S7 Edge nougat i kurdum.Sifirlama yapmadim.Simdiye kadar hicbir sorun cikmadi telde.Pil suredi de neredeyde marsmellowla ayni sayilir.6 saat civari ekran suresi var.Ekli dosyayı görüntüle 20500
Sesli asistanı bir türlü çalıştıramasam da bixby ekran menüsü.