Mert.konal
Asistan
Nougat ara yüzü emin ol daha hoş gelecekOlmadi oyle yapayim. Simdilik simdilik bu arayuz beni mutlu ediyor. Note 4 ten sonra cok hos geliyor. Kendi klavyenisini kullanmiyorum o sorun degil.

Nougat ara yüzü emin ol daha hoş gelecekOlmadi oyle yapayim. Simdilik simdilik bu arayuz beni mutlu ediyor. Note 4 ten sonra cok hos geliyor. Kendi klavyenisini kullanmiyorum o sorun degil.
Nougat ara yüzü emin ol daha hoş gelecek![]()
Senin ve samsungun adına üzülüyorum inan.önceden benim telefon açılıp kapanırdı şimdi tamamen kapanıyor ve bir gün sonra şarj yüzde 95 iken bir anda sıfır oluyor.bunun nedenini bilen varmı?
samsung adına neden üzülüyorsun .benim gibi yüzlerce kişi şikayetçiSenin ve samsungun adına üzülüyorum inan.
Hiç mi şansın olmayacak bu telefondan yana.
Nedenini sormuşsun ama sanırım herkesin önerisi yine format olacak başkada ne yapılabilirki.
Güle güle kullanDayanamayıp guncelledim dun. Arayuz dediginiz gibi cok hos. Bir de cihaz baya akici hale geldi.
Tam olarak anlamadim. Aciklayabilir misin?s7 edge white screen beyaz ekran program da güneş ışık vurunca
S7 edgenin içinde lekeler var bun sorunu bi inceleyin lutfen tum s7 edgede aynı hata olabilir
Benim telefonda da güneş altında ekranın ortasında leke var gibi nedir çözümüKardeşim güneşli havada ekranda leke gibi seyler oluşuyor kapalı ordamda sıkıntı yok gunesli yerlerde ekrsnda leke var dediğim program ekrani beyaz yapiyor el feneri diye geçiyor program inu açıyorum ekrandan sag ve sol edge kisimlarinda leke gibi duruyo anlayacan beyaz durmuyo bazı yerler gri gibi
Eger gece hic bir problem yoksa ekranda buyuk.ihtimalle.goz yansimasi ya da ışık kırılmasından kaynaklanan bi leke varmis goruntusu olabilir. Amoled de pixel yanmasi olsa gece karanlikta bariz bir sekilde.gorunur zaten.Kardeşim güneşli havada ekranda leke gibi seyler oluşuyor kapalı ordamda sıkıntı yok gunesli yerlerde ekrsnda leke var dediğim program ekrani beyaz yapiyor el feneri diye geçiyor program inu açıyorum ekrandan sag ve sol edge kisimlarinda leke gibi duruyo anlayacan beyaz durmuyo bazı yerler gri gibi
Gecmis olsun.insallah yeni cihazinda boyle bi problem olmaz.Yok kardesim göz yanilmasi felan değil yarin garantiden değişim istiyecm
Değişim yapılmayacak emin olYok kardesim göz yanilmasi felan değil yarin garantiden değişim istiyecm
modemde sıkıntı vardır. tüm wifi ağlarında mı böyle?Ekli dosyayı görüntüle 20854 Ekli dosyayı görüntüle 20854 selamın aleykum arkadaşlar cihazımda internete bağlanınca sürekli bu şekilde arada bir düzeliyor sadece internet yok diyor sürekli konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Aynı sorun bendede var.Ekli dosyayı görüntüle 20854 Ekli dosyayı görüntüle 20854 selamın aleykum arkadaşlar cihazımda internete bağlanınca sürekli bu şekilde arada bir düzeliyor sadece internet yok diyor sürekli konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
İnternet bağlantın ile alakalı bir durum modemi ve kabloları kontrol etmende fayda var telefonla alakalı bir sorun oldugunu düşünmüyorumEkli dosyayı görüntüle 20854 Ekli dosyayı görüntüle 20854 selamın aleykum arkadaşlar cihazımda internete bağlanınca sürekli bu şekilde arada bir düzeliyor sadece internet yok diyor sürekli konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Kullanabilirsiniz, class10 kaliteliye benziyor.Arkadaşın 64 gb usb kırılınca içinden çıktı taktım ama sorun olur mu? Arkadaş iphone diye takamadım sd kart girişi var diye ben aldım çakma mı bilmiyorum ama telefona sorun çıkarmaz dimi şuan okudu dosya falan atmadım sadece taktım duruyor öyle
ilginiz için teşekkür ederim öncelikle bende kingston ve sanddisk çakması çok olduğu için güvenemedim sorun çıkmaz dimi cihazdaKullanabilirsiniz, class10 kaliteliye benziyor.
O zaman manuel ayarlayın. Sabit kalsın.Merhaba s7 egde kullaniyorum saatte dengesizlik var ayarlar da otamatik guncel acik olmasina ragmen dengesizlik var 40 dakika geride kaliyor sonra bi bakmis duzelmis belirli bir saatrn sonra yine geridd kaliyor
Operatör, konum ve vpn programı kullanıldığında olabiliyor.Merhaba s7 egde kullaniyorum saatte dengesizlik var ayarlar da otamatik guncel acik olmasina ragmen dengesizlik var 40 dakika geride kaliyor sonra bi bakmis duzelmis belirli bir saatrn sonra yine geridd kaliyor