Dini bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

bursalee163

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Merhaba Öncelikle bugün başımdan gelen bir olayı anlatıcam size çok kötü durumdayım kafayı yemek üzereyim hayal gördüğüme kendimi inandırmak istiyorum ama olmuyo lütfen dalga geçmeyin.
Sabah 7.5 gibi evden çıktım servis bekleyeceğim durağa doğru ilerliyorum bayır aşağı yerlerde ıslak kaya kaya gidiyorum sokaklar ıssız hava buz zaten bizim orası dağın çevresi olduğu için sabah erken saatlerde ve akşam 8.5 tan sonra pek insan olmuyor neyse aşağı doğru iniyorum sokakta tekim bide 100 metre önümde bir kişi daha var yürüyorum sağıma doğru baktım beyaz bi kıyafet giymiş beyaz türbanlı bi kız bi evin kapısında durmuş kapı açık dümdüz karşıya bakıyo gözlerini oynatıyo sadece dedim delimi ne bu falan ilerledim 2 adım geçtim arkama bi baktım kimse yok kapıda kapalı 2 saniye içinde resmen yok oldu ne olabilir bu lütfen yardım edin ne yapabilirim :'(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bunun icin dini bilgiye gerek yok. Kiz kapiyi kapatip iceri girmistir.

bursalee163

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cidden çok kötü kafama takıldı nolursun biri düzgün cevap versin saniyelik bi durumdu kıza baktım önüme döndüm 1-2 adım attım arkama baktım yok oldu ayrıca kız karşı duvara bakıp hiç hareket etmeden dümdüz duruyordu sadece gözleri hareket ediyordu çok korkuyorum bundan 3-4 sene öncede mutfaktaki musluğun önünde diz üstü çökmüş üstünde beyaz örtü olan bi adam görmüştüm çok kötüyüm lütfen.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ne yapmasini bekliyordun? Kapi önüne cikinca illa hareket mi etmesi gerekiyor? Hava almaya cikip tekrar iceri girmistir. Büyütecek bir sey yok. Cok merak ediyorsan cal kapiyi sor kadina.

bursalee163

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İş çıkışı gidicem zaten cidden yaşadığım şey çok farklı anlatamadım tam olarak sanırım ama 16-17 yaşlarında bi kız çocuğuydu dik dik baktım ne yapıyor diye kafasını çevirik bakmadı bile karşıdaki düz duvara bakıyordu sadece cidden çok kötüyüm psikolojik olarak.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Durumun vahim. Artık kurtuluşun yok.. Onlar seni bulur merak etme :D

bursalee163

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyiki dalga geçmeyin dedik olum valla korkuyom lan çok kötüyüm :D

bursalee163

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Halüstür demi la :D olum var ya gidicem bugün o eve çok korktum valla aşırı korktum servis durağına inene kadar kaç kere ayetel kürsü okudum hesabı yok :D

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35

Sabahları gözünün çapağını sil geçer

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Duanı et Allaha sığın.
Allah ol demeden hiç bir şey olmaz. Allahtan başka kimseden korkma. Abdestini al duanı et

alyattes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
7/24 nette kalanlar icin normal durum...

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Ayakları na baktın mı ters miydi
Dini inancın varsa evden cikmadan Felak ve Nasr sürelerini okuyup kendi üzerine ufle

bursalee163

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için ama makara yapıyonuz bak farkındayım :D olum korkudan ölüyorum lan kıza dik dik baktım kafasını çevirip bakmadı bile 7/24 nette falanda takılmıyorum evden işe işten eve 2 ya giriyorum ya girmiyorum nete psikolojim çok kötü durumda sürekli aklıma geliyor ne yapayım yardım edin :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
By filmi daha önce bir yerden hatırlıyorum.bende korku filmlerini severim

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
O değilde kız emeklemeye başlayıp elleri ayakları çarpık hale gelirse bir de kafasını 360 derece döndürebiliyorsa o zaman sıkıntı işte.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
O değilde kız emeklemeye başlayıp elleri ayakları çarpık hale gelirse bir de kafasını 360 derece döndürebiliyorsa o zaman sıkıntı işte.
Adam altına yapıcak gitme üzerine :D :zd

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için ama makara yapıyonuz bak farkındayım :D olum korkudan ölüyorum lan kıza dik dik baktım kafasını çevirip bakmadı bile 7/24 nette falanda takılmıyorum evden işe işten eve 2 ya giriyorum ya girmiyorum nete psikolojim çok kötü durumda sürekli aklıma geliyor ne yapayım yardım edin :D
Eğer Bursa merkezdeyseniz,
Size tavsiyem Prof. Dr. Selçuk Kırlı Psikiyatri Uzmanı'dır kesinlikle yardımcı olur, Eğer hala Fakültedeyse Saygın Eker'de yardımcı olabilir, ciddi bir durum, yalnız bazı şeyler düşünce yapımızı etkiliyor, Mesela tanıdıklarımdan biride aynı şekil, olduğu yerde sabit kalıp dakikalarca gözler bir oraya bir buraya bakıyor, çocuk şizofreni hastası biraz da mentaldir, o an eve tekrar girmiş olabilir, bazen dini, bazende ruhsal problemler korkularımız doğrultusunda düşünmemize neden olur. Görmediniz demiyorum gördüğünüz şey, sandığınız şey olmayabilir, yine de rutin diş sağlığı yada check up gibi bazen ruh sağlığını da en azından kötü hissettiğimizde konuşarak ufak bir yardım alabilirsiniz,

bursalee163

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer Bursa merkezdeyseniz,
Size tavsiyem Prof. Dr. Selçuk Kırlı Psikiyatri Uzmanı'dır kesinlikle yardımcı olur, Eğer hala Fakültedeyse Saygın Eker'de yardımcı olabilir, ciddi bir durum, yalnız bazı şeyler düşünce yapımızı etkiliyor, Mesela tanıdıklarımdan biride aynı şekil, olduğu yerde sabit kalıp dakikalarca gözler bir oraya bir buraya bakıyor, çocuk şizofreni hastası biraz da mentaldir, o an eve tekrar girmiş olabilir, bazen dini, bazende ruhsal problemler korkularımız doğrultusunda düşünmemize neden olur. Görmediniz demiyorum gördüğünüz şey, sandığınız şey olmayabilir, yine de rutin diş sağlığı yada check up gibi bazen ruh sağlığını da en azından kötü hissettiğimizde konuşarak ufak bir yardım alabilirsiniz,
Teşekkürler teleferikte oturuyorum en kısa zamanda gidicem inşallah sağol tekrardan :D