alig_6
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 27
Verdaa Defne Şampuanı öneririm kuzenim üretiyor 

Sadece bir tavsiye, deneyebilirsiniz. Ürün biraz pahalı olabilir. 300ml lik bir ürün 70 ₺ civarında olabilir. Profesyonel Wella Kuaförlerinde satılıyor. Birde n11'de görmüştüm geçen. Ne kadar güvenilir bilemem n11'e.![]()
Bebek şampuanı kullan Örneğin; Dalin.
- daha az kimyasal![]()
Besleyici,besleyici,besleyiciŞuan istediğim uyumu yakaladım diyebilirim uzun zaman aldı ama hem de tecrübe oldu.Eczaneden aldığım sls içermeyen hairmix sarımsaklı şampuanı kullanıyorum 2 aydır biraz kabartıyor ama saçı çok güzel yapıyor ve el yapımı doğal zeytinyağlı sabunda aldım haftanın bir günüde onu kullanıyorum saçımı besliyor yüzüme de sürüyorum.Ek olarak Bazen saçıma badem yağı sürüyorum saçı inanılmaz besliyor.Bir süre sonra da doğal zeytinyağı alıcam oda çok besleyici.
Ya bu Zigavus saç bakım şampuanı hakkındaki fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum.![]()
Merhaba bioblas men denicem demiştin denedinmi o nasıl acaba?Zigavus sarımsak özlü saçları besliyor kullanınca saçlarını yumuşatıyor yeni saç çıkarmaz ama kullanan arkadaşım saçlarımın sağlamlaştırdığını söyledi.
Yarın bir doktora gidip görüneceğim geçenlerde gittim bana dedi yeni saç köklerin çıkıyor ama şu serumu kullan dedi ortadaki açık alan şeffaf bir tabaka ile kaplanmış bu yüzden yeni köklerin çıkması zor oluyor dedi dediği gibi yaptım bir miktar ve sanırım işe yaradı.Zigavus sarımsak özlü saçları besliyor kullanınca saçlarını yumuşatıyor yeni saç çıkarmaz ama kullanan arkadaşım saçlarımın sağlamlaştırdığını söyledi.
Merhaba bioblas men denicem demiştin denedinmi o nasıl acaba?
Minoxil kullanacaktım yorumlara baktım yapay gibi geldi.Bioblas men deneyeceğimi söylediğimi hatırlamıyorum ama az çok şunları söyleyebilirim.Bioblas serisini kullanacaksanız senelerce kullanmanız gerekiyor hiç bırakmadan sürekli kullanmalısınız anca o zaman fayda ediyor fakat senelerce !
Benim arkadaşımda bana zeytinyağlı özel bir formül önerdi sanırım ikna oldum.orjinal yeşil sabun zeytinyağlı olan birde rahmetli Barış Manço'nun kullandığı bir tür arapsabunu varmış ...
*Cem Özer gibi markette satılan krem arap sabunu kullanmayın...
saçında boya varsa özel boyalı saçlar için şampuan varmış bu sektör bayağı büyükmüş hepsi aynı derdik ...Benim arkadaşımda bana zeytinyağlı özel bir formül önerdi sanırım ikna oldum.![]()
Yok onlara bulaşmadığım için sevinçliyim ama şu aralar Zigavus kullanıyorum ve çeşitli özlerle desteklemek istiyorum ama tam nasıl olacağını bilmiyorum.saçında boya varsa özel boyalı saçlar için şampuan varmış bu sektör bayağı büyükmüş hepsi aynı derdik ...
ona o parayı vereceğime kafayı kazıtırım ki kesmiştim öyle saçımı taşkafa gibi gezmiştim tekrar eski haline geldi...Yok onlara bulaşmadığım için sevinçliyim ama şu aralar Zigavus kullanıyorum ve çeşitli özlerle desteklemek istiyorum ama tam nasıl olacağını bilmiyorum.![]()
Bana doğal yoldan bir fikir verdiler sarımsak ile ilgili bir formül.ona o parayı vereceğime kafayı kazıtırım ki kesmiştim öyle saçımı taşkafa gibi gezmiştim tekrar eski haline geldi...
![]()
Bundan sonra elimden geldiğince sarımsak tüketmeye çalışacağım her yemekte sarımsak yiyordum sonrada diyordum ben neden yerimde duramıyorum örneğin yürümeyi seven bir insanım.sarımsak her derde deva ...
deva diye kız ismi var...