LG G5 Kullanıcı Kulübü

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kaç aydır kullanıyorsunuz telefonu ve ekran parlaklığı genelde yüzde kaç oluyor ?

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Aynen Lg bazen yeni telefon çıkardığında, servise bi alt seviye telefon gelince ve hatası Teknik hataysa Bir üst model yolluyor.

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Screenshot_2017-01-08-03-05-29.png
sol üste bakar mısın bende yeni oldu oyundan sonra bunun çözümü yok mudur ghost screen in

AhmetDnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba öncelikle ghost screen sorunu bende de çıktı 3 hafta önce gönderdim ve bir şey yok deyip gönderdiler. Tekrar mı göndermeliyim?
İkincisi ise 7.0 güncellemesi geldi fakat o sırada garantiye göndereceğim için yapmamıştım telefonu geri aldım ama şimdi güncelleme ekranında en son sürüm diyor hala 6 da. Lg bridge ı denedim orada da program yazılım güncellemesi aranırken bir sorun oluştu tekrar deneyin gibi bir hata alıyorum ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar merhaba öncelikle ghost screen sorunu bende de çıktı 3 hafta önce gönderdim ve bir şey yok deyip gönderdiler. Tekrar mı göndermeliyim?
İkincisi ise 7.0 güncellemesi geldi fakat o sırada garantiye göndereceğim için yapmamıştım telefonu geri aldım ama şimdi güncelleme ekranında en son sürüm diyor hala 6 da. Lg bridge ı denedim orada da program yazılım güncellemesi aranırken bir sorun oluştu tekrar deneyin gibi bir hata alıyorum ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
lgyardim.com dan yardım alabilirsin.

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Yok be ghost screen önemli değil ben yine de seviyorum Samsung daha da beter

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Valla artık hangi markayı alacağımı şaşırdım teknolojileri geliştikçe saçma sapan sıkıntıları ortaya çıkıyor.
Samsungta kasacak İphone özelleştiremiyon HTC arayüz berbat Sony tutmadı ghostu önemsemezsek en iyi LG oluyor gibi

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ben bu hafta ici gondericem ghost screen yuzunden gelismeleri yazarim