LG G5 Kullanıcı Kulübü

Ciga1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G5 7.0 güncellemesinden sonra 4.5g bağlantıda bataryayı sömürüyor resmen. Bide android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilmiyor

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
selamlar ghost screen sorunu yaşayıp garantiye götüren var mı telefonu? Var ise nasıl bir çözüm ürettiler ve ne kadar sürede çözüm oldu

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
G5 7.0 güncellemesinden sonra 4.5g bağlantıda bataryayı sömürüyor resmen. Bide android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilmiyor
Bende sarj değilde veri tüketimi arttı Turkcell im aynı şeyleri yapıyordum 3gb 1 ay yetiyordu şimdi 3gb bitti ve yenilenmesine 15 gün var daha :D

Ciga1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yok hep aynıydı hep 4g de idi 7.0 da iken böyle oldu ama sarjda sıkıntım olmadı hiç günü rahatlıkla çıkarıyorum.

Nası yani sadece 4g hep açık ve günü çıkarıyor musun? Wifi açıkken bendede günü çıkarıyor ama hücreselde daha çabuk bitiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Nası yani sadece 4g hep açık ve günü çıkarıyor musun? Wifi açıkken bendede günü çıkarıyor ama hücreselde daha çabuk bitiyor

Bu arada ayarlardan mobil veri>veriler kaydedici>veri tasarrufunu kullan diye bi seçenek var aktif edersen belki daha az veri gider

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160

Bu arada ayarlardan mobil veri>veriler kaydedici>veri tasarrufunu kullan diye bi seçenek var aktif edersen belki daha az veri gider
Valla gece 11 de sarjdan çıkarıyorum 12 ye kadar alarm kurma instagram felan wifi de o zaman sabah 8 de wi fi iy kapatıp 4g açıyorum spotify açık instagram açık arada wp bakıyorum 8.30 da okula varıyorum ondan sonra öğlene kadar tenefüslerde bazen derslerde :DD kullanıyorum öğlen arası clash felan oynuyorum parlaklık hep 100 bu arada 4 e kadar yine instagram wp arası 4 ten 5 e kadar eve dönüş spotify instagram felan gene 5 dk telefon görüşmesi chrome felan bakıyorum arada eve geliyorum wifiye geçmiyorum 4g de gene yarım saat sonra çıkıyorum 1-2 saat dışarıdayım o sırada kullanmıyorum pek ama açık arka planda hep senkronize açık saat 8 de felan eve geldiğimde yani tam şuan felan %20-30 arası sarjım kalıyor parlaklığı kısarsam tam bir günü çıkarıyorum hücreselde ama hiç kıstığımı hatırlamıyorum.

Ciga1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla gece 11 de sarjdan çıkarıyorum 12 ye kadar alarm kurma instagram felan wifi de o zaman sabah 8 de wi fi iy kapatıp 4g açıyorum spotify açık instagram açık arada wp bakıyorum 8.30 da okula varıyorum ondan sonra öğlene kadar tenefüslerde bazen derslerde :DD kullanıyorum öğlen arası clash felan oynuyorum parlaklık hep 100 bu arada 4 e kadar yine instagram wp arası 4 ten 5 e kadar eve dönüş spotify instagram felan gene 5 dk telefon görüşmesi chrome felan bakıyorum arada eve geliyorum wifiye geçmiyorum 4g de gene yarım saat sonra çıkıyorum 1-2 saat dışarıdayım o sırada kullanmıyorum pek ama açık arka planda hep senkronize açık saat 8 de felan eve geldiğimde yani tam şuan felan %20-30 arası sarjım kalıyor parlaklığı kısarsam tam bir günü çıkarıyorum hücreselde ama hiç kıstığımı hatırlamıyorum.

Söylediğim veri tasarrufu ayarını aktif edip bi dene yine internet fazla gidiyormu. Sonucunu yazarsın kardeş

kingodisko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Screenshot_2016-12-13-23-54-33.png
Screenshot_2016-12-13-23-54-37.png
arkadaşlar bunun sebebi nedir bilen var mı batarya da kullanımı dtelefon boşta olarak gösterip şarj yediğini gösteriyor

o0oG5o0o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben hepsiburdadan pembe rengini aldım dün gece 7.0 güncellemesi geldi yukledim ama birkaç gündür bir sorun var neden kaynaklandığını anlayamıyorum mobil veri kapalı durumdayken bana gelen aramalar dan sonra internet kullanımı deyip 0.02 tl gidiyor ve bakiyemden dusuyor bu neden kaynaklanıyor anlayamadım bir türlü hattan mı kaynaklanıyor telefondan mı lütfen bilen biri yardımcı olsun kontrum
Screenshot_2016-12-15-18-56-13.png
kalmadı ya !!!!

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar ben hepsiburdadan pembe rengini aldım dün gece 7.0 güncellemesi geldi yukledim ama birkaç gündür bir sorun var neden kaynaklandığını anlayamıyorum mobil veri kapalı durumdayken bana gelen aramalar dan sonra internet kullanımı deyip 0.02 tl gidiyor ve bakiyemden dusuyor bu neden kaynaklanıyor anlayamadım bir türlü hattan mı kaynaklanıyor telefondan mı lütfen bilen biri yardımcı olsun kontrum Ekli dosyayı görüntüle 14708 kalmadı ya !!!!
Bendede aynı ama tl yemiyo
Ekli dosyayı görüntüle 14651 Ekli dosyayı görüntüle 14652 arkadaşlar bunun sebebi nedir bilen var mı batarya da kullanımı dtelefon boşta olarak gösterip şarj yediğini gösteriyor
Normal o

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Yahu bende Hepsiburadadan aldım. Bana niye gelmiyor bu lanet olasıca 7.0 :D

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar ben hepsiburdadan pembe rengini aldım dün gece 7.0 güncellemesi geldi yukledim ama birkaç gündür bir sorun var neden kaynaklandığını anlayamıyorum mobil veri kapalı durumdayken bana gelen aramalar dan sonra internet kullanımı deyip 0.02 tl gidiyor ve bakiyemden dusuyor bu neden kaynaklanıyor anlayamadım bir türlü hattan mı kaynaklanıyor telefondan mı lütfen bilen biri yardımcı olsun kontrum Ekli dosyayı görüntüle 14708 kalmadı ya !!!!
Aynı sorun bendede var vodafone dum avans iptal ettirdim - ye inmesin diye bakiye :D durdurmanın yolunu bulamadım şimdi türkcelle geçtim internet paketi bitiyor 100mb felan bitti tekrar çekicek yine böyle 6tl var içerde onları çekicek :( bulursan çözümü buraya yaz :D

mitange

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynı sorun bendede var vodafone dum avans iptal ettirdim - ye inmesin diye bakiye :D durdurmanın yolunu bulamadım şimdi türkcelle geçtim internet paketi bitiyor 100mb felan bitti tekrar çekicek yine böyle 6tl var içerde onları çekicek :( bulursan çözümü buraya yaz :D

arkadaşlar bu sorun 4.5g ile alakalı.bilginize...

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Beyler ghost screen ile ilgili hicbir soru sallanmamis konuda ama youtube ta bir çok video mevcut ?

Ciga1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
7.0 sonrası ram tüketimi bariz arttı şarjda buna mukabil gerileme var. Lg g4 tede aynı şeyi yapmıştı 6.0 ı verdiğinde lg bunu hep yapıyor iyi olan şeyi trollüyor

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
7.0 sonrası ram tüketimi bariz arttı şarjda buna mukabil gerileme var. Lg g4 tede aynı şeyi yapmıştı 6.0 ı verdiğinde lg bunu hep yapıyor iyi olan şeyi trollüyor
Hard reset at cihaza bende aynı 1.7-1.9gb arası tüketiyor sarj aynı hatta biraz daha iyi.

Ciga1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hard reset at cihaza bende aynı 1.7-1.9gb arası tüketiyor sarj aynı hatta biraz daha iyi.

Güncellemeden sonra attım format ama android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilemiyor acaba ondan mı. Bende şu an 2.3-2.5 gb arası ram yiyor fazla uygulamada yüklü değil

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güncellemeden sonra attım format ama android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilemiyor acaba ondan mı. Bende şu an 2.3-2.5 gb arası ram yiyor fazla uygulamada yüklü değil
Android system web wiewi daha pil yiyor etkinleştirmeye çalışma

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bilgim yok bendede çok uygulama yok 5-10 tane uygulama 3 tane oyun var 200 e yakın resim var başka bir şey yok cihazda hafızanın 12gb ını kullanıyorum gözüküyor 3.5-4gb ını ben kullanıyorum 7.45gb ını sistem kullanıyor

Ciga1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgim yok bendede çok uygulama yok 5-10 tane uygulama 3 tane oyun var 200 e yakın resim var başka bir şey yok cihazda hafızanın 12gb ını kullanıyorum gözüküyor 3.5-4gb ını ben kullanıyorum 7.45gb ını sistem kullanıyor

Kaspersky kurup bi taratayım gerçi cihazda kasma felan yok ama büyük ihtimal bişey çıkmaz yinede belki sorunu bulur

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Kaspersky kurup bi taratayım gerçi cihazda kasma felan yok ama büyük ihtimal bişey çıkmaz yinede belki sorunu bulur
Hard reset attıysan yani güç tuşuna basılı tutup ses kısma tuşuna felan basıp o menüden sıfırladıysan zaten virüs kalma imkanı yoktur ama normal telefonda ayarlar menüsü altında fabrika ayarlarına dön dediysen olabilir.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Üst bildirim barında ghost screen var. Turuncu ve grilerde belli oluyor. Garantiye versem ekran değişimi mi olur acaba yoksa direk yeni cihaz mı verirler