Ciga1905
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
G5 7.0 güncellemesinden sonra 4.5g bağlantıda bataryayı sömürüyor resmen. Bide android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilmiyor
Bende sarj değilde veri tüketimi arttı Turkcell im aynı şeyleri yapıyordum 3gb 1 ay yetiyordu şimdi 3gb bitti ve yenilenmesine 15 gün var dahaG5 7.0 güncellemesinden sonra 4.5g bağlantıda bataryayı sömürüyor resmen. Bide android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilmiyor
Bende sarj değilde veri tüketimi arttı Turkcell im aynı şeyleri yapıyordum 3gb 1 ay yetiyordu şimdi 3gb bitti ve yenilenmesine 15 gün var daha![]()
yok hep aynıydı hep 4g de idi 7.0 da iken böyle oldu ama sarjda sıkıntım olmadı hiç günü rahatlıkla çıkarıyorum.4.5g ye geçtiysen artar o normal
yok hep aynıydı hep 4g de idi 7.0 da iken böyle oldu ama sarjda sıkıntım olmadı hiç günü rahatlıkla çıkarıyorum.
Nası yani sadece 4g hep açık ve günü çıkarıyor musun? Wifi açıkken bendede günü çıkarıyor ama hücreselde daha çabuk bitiyor
Valla gece 11 de sarjdan çıkarıyorum 12 ye kadar alarm kurma instagram felan wifi de o zaman sabah 8 de wi fi iy kapatıp 4g açıyorum spotify açık instagram açık arada wp bakıyorum 8.30 da okula varıyorum ondan sonra öğlene kadar tenefüslerde bazen derslerdeNası yani sadece 4g hep açık ve günü çıkarıyor musun? Wifi açıkken bendede günü çıkarıyor ama hücreselde daha çabuk bitiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada ayarlardan mobil veri>veriler kaydedici>veri tasarrufunu kullan diye bi seçenek var aktif edersen belki daha az veri gider
Valla gece 11 de sarjdan çıkarıyorum 12 ye kadar alarm kurma instagram felan wifi de o zaman sabah 8 de wi fi iy kapatıp 4g açıyorum spotify açık instagram açık arada wp bakıyorum 8.30 da okula varıyorum ondan sonra öğlene kadar tenefüslerde bazen derslerdeD kullanıyorum öğlen arası clash felan oynuyorum parlaklık hep 100 bu arada 4 e kadar yine instagram wp arası 4 ten 5 e kadar eve dönüş spotify instagram felan gene 5 dk telefon görüşmesi chrome felan bakıyorum arada eve geliyorum wifiye geçmiyorum 4g de gene yarım saat sonra çıkıyorum 1-2 saat dışarıdayım o sırada kullanmıyorum pek ama açık arka planda hep senkronize açık saat 8 de felan eve geldiğimde yani tam şuan felan %20-30 arası sarjım kalıyor parlaklığı kısarsam tam bir günü çıkarıyorum hücreselde ama hiç kıstığımı hatırlamıyorum.
Bendede aynı ama tl yemiyoArkadaşlar ben hepsiburdadan pembe rengini aldım dün gece 7.0 güncellemesi geldi yukledim ama birkaç gündür bir sorun var neden kaynaklandığını anlayamıyorum mobil veri kapalı durumdayken bana gelen aramalar dan sonra internet kullanımı deyip 0.02 tl gidiyor ve bakiyemden dusuyor bu neden kaynaklanıyor anlayamadım bir türlü hattan mı kaynaklanıyor telefondan mı lütfen bilen biri yardımcı olsun kontrum Ekli dosyayı görüntüle 14708 kalmadı ya !!!!
Normal oEkli dosyayı görüntüle 14651 Ekli dosyayı görüntüle 14652 arkadaşlar bunun sebebi nedir bilen var mı batarya da kullanımı dtelefon boşta olarak gösterip şarj yediğini gösteriyor
LG PC suite ile yükleme seçeneği olması lazım bir araştır istersenYahu bende Hepsiburadadan aldım. Bana niye gelmiyor bu lanet olasıca 7.0![]()
Aynı sorun bendede var vodafone dum avans iptal ettirdim - ye inmesin diye bakiyeArkadaşlar ben hepsiburdadan pembe rengini aldım dün gece 7.0 güncellemesi geldi yukledim ama birkaç gündür bir sorun var neden kaynaklandığını anlayamıyorum mobil veri kapalı durumdayken bana gelen aramalar dan sonra internet kullanımı deyip 0.02 tl gidiyor ve bakiyemden dusuyor bu neden kaynaklanıyor anlayamadım bir türlü hattan mı kaynaklanıyor telefondan mı lütfen bilen biri yardımcı olsun kontrum Ekli dosyayı görüntüle 14708 kalmadı ya !!!!
Aynı sorun bendede var vodafone dum avans iptal ettirdim - ye inmesin diye bakiyedurdurmanın yolunu bulamadım şimdi türkcelle geçtim internet paketi bitiyor 100mb felan bitti tekrar çekicek yine böyle 6tl var içerde onları çekicek
bulursan çözümü buraya yaz
![]()
Benim 7.0 eskidi bile 8 bekliyorum [emoji3]Yahu bende Hepsiburadadan aldım. Bana niye gelmiyor bu lanet olasıca 7.0![]()
Peki çözüm önerin nedir?arkadaşlar bu sorun 4.5g ile alakalı.bilginize...
Ben 7.1 istiyorumBenim 7.0 eskidi bile 8 bekliyorum [emoji3]
Hard reset at cihaza bende aynı 1.7-1.9gb arası tüketiyor sarj aynı hatta biraz daha iyi.7.0 sonrası ram tüketimi bariz arttı şarjda buna mukabil gerileme var. Lg g4 tede aynı şeyi yapmıştı 6.0 ı verdiğinde lg bunu hep yapıyor iyi olan şeyi trollüyor
Hard reset at cihaza bende aynı 1.7-1.9gb arası tüketiyor sarj aynı hatta biraz daha iyi.
Android system web wiewi daha pil yiyor etkinleştirmeye çalışmaGüncellemeden sonra attım format ama android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilemiyor acaba ondan mı. Bende şu an 2.3-2.5 gb arası ram yiyor fazla uygulamada yüklü değil
Bilgim yok bendede çok uygulama yok 5-10 tane uygulama 3 tane oyun var 200 e yakın resim var başka bir şey yok cihazda hafızanın 12gb ını kullanıyorum gözüküyor 3.5-4gb ını ben kullanıyorum 7.45gb ını sistem kullanıyorGüncellemeden sonra attım format ama android sistem webview devre dışı kaldı etkinleştirilemiyor acaba ondan mı. Bende şu an 2.3-2.5 gb arası ram yiyor fazla uygulamada yüklü değil
Bilgim yok bendede çok uygulama yok 5-10 tane uygulama 3 tane oyun var 200 e yakın resim var başka bir şey yok cihazda hafızanın 12gb ını kullanıyorum gözüküyor 3.5-4gb ını ben kullanıyorum 7.45gb ını sistem kullanıyor
Hard reset attıysan yani güç tuşuna basılı tutup ses kısma tuşuna felan basıp o menüden sıfırladıysan zaten virüs kalma imkanı yoktur ama normal telefonda ayarlar menüsü altında fabrika ayarlarına dön dediysen olabilir.Kaspersky kurup bi taratayım gerçi cihazda kasma felan yok ama büyük ihtimal bişey çıkmaz yinede belki sorunu bulur
Deme öyle deme :'(Benim 7.0 eskidi bile 8 bekliyorum [emoji3]
Deneyen olsa da öğrensek. Hepimizde aynı sorun var.Üst bildirim barında ghost screen var. Turuncu ve grilerde belli oluyor. Garantiye versem ekran değişimi mi olur acaba yoksa direk yeni cihaz mı verirler