torphedo1912
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bir daha LG telefona para verirsem adam değilim. ocak ayında burda konuşuyorduk 6.0 gelicek diye mayıs bitti hala gelemedi. 32gb titan kullanıyorum mikrofonda çatlak var. son 2 aydır da ekranın sağ üst köşesinde sararma var. telefon boş olmasına ve saçma sapan uygulamalar falan olmamasına rağmen iyice yavaşladı. şarj desen zaten güya 4k ekranı var ama gün içinde yetsin diye maksimum tasarrufta kullanıyoruz. hayatta para vermem dediğim boktan samsung telefonlardan farkı yok benim için iyice gözümden düştü. 5.0 ı tr de ilk kullanan telefon diye aldık yakında yeni android os çıkıcak biz hala 6.0 ı bekliyoruz. en iyisi Sony arkadaşlar. iphone kullanmak istemeyen arkadaşlar hiç düşünmeden xperia alabilir. kardeşim yıllardır z2 kullanıyor benim telefonumdan daha iyi durumda. (aldığım gibi kullanıyorum stock / rom hiçbirşey yapmadım)
önümüzdeki ay xperia z5 alıyorum. yeni alacak arkadaşlara da tavsiyem gitsin o paralara z5 alsın sonradan pişman olmasın. resmen nağlet! ettim böyle bi rezillik yok yav!
buarada önümüzdeki ay içinde şirketim note5 verecek. onunla karşılaştırmasını da yaparım bakalım
önümüzdeki ay xperia z5 alıyorum. yeni alacak arkadaşlara da tavsiyem gitsin o paralara z5 alsın sonradan pişman olmasın. resmen nağlet! ettim böyle bi rezillik yok yav!
buarada önümüzdeki ay içinde şirketim note5 verecek. onunla karşılaştırmasını da yaparım bakalım