LG G3 Kullanıcıları Kulübü

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir daha LG telefona para verirsem adam değilim. ocak ayında burda konuşuyorduk 6.0 gelicek diye mayıs bitti hala gelemedi. 32gb titan kullanıyorum mikrofonda çatlak var. son 2 aydır da ekranın sağ üst köşesinde sararma var. telefon boş olmasına ve saçma sapan uygulamalar falan olmamasına rağmen iyice yavaşladı. şarj desen zaten güya 4k ekranı var ama gün içinde yetsin diye maksimum tasarrufta kullanıyoruz. hayatta para vermem dediğim boktan samsung telefonlardan farkı yok benim için iyice gözümden düştü. 5.0 ı tr de ilk kullanan telefon diye aldık yakında yeni android os çıkıcak biz hala 6.0 ı bekliyoruz. en iyisi Sony arkadaşlar. iphone kullanmak istemeyen arkadaşlar hiç düşünmeden xperia alabilir. kardeşim yıllardır z2 kullanıyor benim telefonumdan daha iyi durumda. (aldığım gibi kullanıyorum stock / rom hiçbirşey yapmadım)
önümüzdeki ay xperia z5 alıyorum. yeni alacak arkadaşlara da tavsiyem gitsin o paralara z5 alsın sonradan pişman olmasın. resmen nağlet! ettim böyle bi rezillik yok yav!
buarada önümüzdeki ay içinde şirketim note5 verecek. onunla karşılaştırmasını da yaparım bakalım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bir daha LG telefona para verirsem adam değilim. ocak ayında burda konuşuyorduk 6.0 gelicek diye mayıs bitti hala gelemedi. 32gb titan kullanıyorum mikrofonda çatlak var. son 2 aydır da ekranın sağ üst köşesinde sararma var. telefon boş olmasına ve saçma sapan uygulamalar falan olmamasına rağmen iyice yavaşladı. şarj desen zaten güya 4k ekranı var ama gün içinde yetsin diye maksimum tasarrufta kullanıyoruz. hayatta para vermem dediğim boktan samsung telefonlardan farkı yok benim için iyice gözümden düştü. 5.0 ı tr de ilk kullanan telefon diye aldık yakında yeni android os çıkıcak biz hala 6.0 ı bekliyoruz. en iyisi Sony arkadaşlar. iphone kullanmak istemeyen arkadaşlar hiç düşünmeden xperia alabilir. kardeşim yıllardır z2 kullanıyor benim telefonumdan daha iyi durumda. (aldığım gibi kullanıyorum stock / rom hiçbirşey yapmadım)
önümüzdeki ay xperia z5 alıyorum. yeni alacak arkadaşlara da tavsiyem gitsin o paralara z5 alsın sonradan pişman olmasın. resmen nağlet! ettim böyle bi rezillik yok yav!
buarada önümüzdeki ay içinde şirketim note5 verecek. onunla karşılaştırmasını da yaparım bakalım
Bu kadar dil dökmene gerek yoktu. Herkes aynı sorunu yaşamıyor. Sen memnun kalmadıysan kullanmayabilirsin. Bu arada ekranı 4K değil, 2K. G3 fiyatına Z5 bulursan söyle biz de alalım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
KDZ olarak dosyaları koymuşlar sanırım. Lg G3 Firmware List

z42Z2D.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Kim koymuş o dosyaları? Verdiğin siteden tıklayınca ad fly reklam sitesine gidiyor. Resmi değil sanırım. Hiç kurcalamamak lazım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kim koymuş o dosyaları? Verdiğin siteden tıklayınca ad fly reklam sitesine gidiyor. Resmi değil sanırım. Hiç kurcalamamak lazım.
Korkmana gerek yok, biz hep oradan indirdik yükledik, orjinal resmi stock rom dosyaları orada paylaşılıyor.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Pc suitte yazilim kontrol ederken telefon durumunu kontroledin hatasi veriyor neden kaynaklaniyor

telefonmanyağı42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş lar lg g3 oyun oynanmak için alınır mi mesela modern combat , fifa 15 .clash of clash , gta san andreas.gibi oyunlarda kasar mi lütfen kullanıcılar eksileri ve artilarini söylesinler.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Arkadaş lar lg g3 oyun oynanmak için alınır mi mesela modern combat , fifa 15 .clash of clash , gta san andreas.gibi oyunlarda kasar mi lütfen kullanıcılar eksileri ve artilarini söylesinler.
Diğer oyunları bilmem ama g3 cihazımda modern combat oynadım takılma kasma vb gibi durumlar yaşamadım modern combat zaten grafik kalitesi olarak sağlam bi oyun ve diğerlerinide sorunsuz çalıştıracağını düşünüyorum..

telefonmanyağı42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Diğer oyunları bilmem ama g3 cihazımda modern combat oynadım takılma kasma vb gibi durumlar yaşamadım modern combat zaten grafik kalitesi olarak sağlam bi oyun ve diğerlerinide sorunsuz çalıştıracağını düşünüyorum..
G3 un 64bit olmaması sıkıntı cikarir mi sence ve ayrıca adreno 330 oyunlarda ne kadar iyi.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Eksileri artıları çok yazıldı önceki sayfalarda. Sen oyun için istiyorsan telefonu, g3 e bulaşma hiç baştan diyeyim. (Oyunları oynatır tabi ama g3 almanı tavsiye etmem bu zamandan sonra.) Alternatif cihazlara bak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen, bu saatten sonra G3 alınmaz.
Şu cümleyi ne zaman görsem, "evet, bu saatte her yer kapalıdır" iğrençliğini yapasım geliyor.

Bazı kalıplar ağzımıza oturmuş ama bunları düzeltmek de bizim elimizde. Ve bir şey tavsiye ederken, bilgiye dayandırmalıyız. Nedenlerle açıklamalıyız diye düşünüyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bence bu G3 hala alınabilir bir cihaz. Tüm oyunları da takılmadan oynarsınız.

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Android 6 yukleyince cihaz simsek gibi oluyo dehset oluyo

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Beklemek istemiyorsan Lg pc suiteden yukleyebilirsin android 6 yi ben oyle yaptim

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ota dağıtımı geç olur ya da hiç olmaz en iyisi pc suite ile kurun.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beklemek istemiyorsan Lg pc suiteden yukleyebilirsin android 6 yi ben oyle yaptim

Ota dağıtımı geç olur ya da hiç olmaz en iyisi pc suite ile kurun.
Yav pc suite deyip durmayın. Telefona gelmediğini bildiğim halde heyecanlandım gittim bilgisayarda dedğiniz linkten tıkladım indirdim kurdum herşeyi. O gözünü sevdiğim de gitti telefonu kitkata geri dönderdi. Sonra lolipopa geri yukselttim en son bu sürüm diyor. Bize güncelleme falan gelmiyor. Kendi telefonunuza göre konuşmayın millete ne otadan nede pc suitten geldiği meldigi yok. Belliki sırayla geliyor. Şimdi bütün uygulamaları baştan yüklüyorum ayar yapıyorum. Yoktan yere iki iş yarattınız bana. Birde artık 6.0 da yaparız aynı ayarları uğraş dur artık. Millet heyecanlanmayın bize geldiği meldigi yok. Sabredin biraz burdakiler önden gidiyor. En az %90 nın benim gibi gelmediğine eminim. Şimdi buraya çıkıp yo Türkiye falan geldi demeyin. Geldiyse siz %10 luk dilimi oluşturuyorsunuz.

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Biz nasi yukledik peki 6 yi o zaman biz yukledik iste geldi

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Ben guncelleyince yeni bastan ayar falan yapmadim ki senin cihazda buyuk bi sikinti var o zaman teknik servise gotur 6 ya gecince butun hersey oldugu gibi yerli yerinde duruyor

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
.kdz şeklinde güncelleme yaparsanız iki seçenek var. Ya sıfırdan uygulamasız kurar ya da mevcut uygulamaları tutar.
.kdz'yi indirdiğiniz sitede birçok dosya mevcut. Gidip yanlış dosyayı indirirseniz başka sürümleri kurarsınız.