General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
15 mayısı aldın mı hocam sen de bilgilerini vermiştin. Ne oldu durum
Bir kaç arkadaşıma aldığım yeni modele kurulum yaparken geldi zira terzi kendi söküğünü dikemiyor Ben yedek almaya üşendim ayrıca takip ediyorum hard format atmak istemiyorum bakalım ne zaman gelecek

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Diğer renk seçeneklerini bekleyenlere müjde :)

Ekli dosyalar

• asdasdas.jpg
    asdasdas.jpg
    53.5 KB · Görüntüleme: 491

nofear8519

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben bu gm asistandan birşey yapacak oluyorum hata oluştu diyor bana sizdede aynı mı acaba

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Telefonu yeni alan arkadaşlar telefonla ilgili her hangi bir sorun var mı yazabilirler mi ? Şu anda telefonu almak için güvenilir bir zaman mı ? Alınca ölü pixel, ısınma, cızırtı gibi sorunlar çıksın istemiyorum

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Telefonu yeni alan arkadaşlar telefonla ilgili her hangi bir sorun var mı yazabilirler mi ? Şu anda telefonu almak için güvenilir bir zaman mı ? Alınca ölü pixel, ısınma, cızırtı gibi sorunlar çıksın istemiyorum
Ben telefonu 20 nisanda aldım, telefonda sorun olarak belirticek bir ısınma yok. Bu telefon ısınıyor diyenler daha önce hiç güçlü bir akıllı telefon kullanmışlar mı merak konusu. Cızırtı sorunu zaten yok olanlarda da düzeltildi. Işık sızması var ama bu gecenin köründe telefon şarj olurken anlicağın bi durum. En büyük sorun bana göre snapchat gibi uygulamalarda kamera kalitesinin düşmesi. Bu da yazılımsal bir sorun zaten

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Ben telefonu 20 nisanda aldım, telefonda sorun olarak belirticek bir ısınma yok. Bu telefon ısınıyor diyenler daha önce hiç güçlü bir akıllı telefon kullanmışlar mı merak konusu. Cızırtı sorunu zaten yok olanlarda da düzeltildi. Işık sızması var ama bu gecenin köründe telefon şarj olurken anlicağın bi durum. En büyük sorun bana göre snapchat gibi uygulamalarda kamera kalitesinin düşmesi. Bu da yazılımsal bir sorun zaten

Anladım o yazılımsal sorunlarda bir sonraki güncelleme ile giderilir diye tahmin ediyorum zaten. Teşekkürler geri döndüğünüz için =)

warrior38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar henüz 15 mayıs güncellemesi gelmedi bi sıkıntı mı var ?

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu cihazı almamak için geçerli bi nedenim var , forum da biri kamera deklanşör sesini kısamadıgını söylemiş. Doğrumu? Kısılmıyor mu?

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Cumartesi günü kısmetse Telpa'da Olacağım gelişmeleri buradan paylaşırım bakalım neymiş işin aslı @Lifetekno

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
kamera sesi kısılmıyor. saf android dedikya ondan herhalde :D bu satın almamak için kişisel olarak br kriter olabilir. ama bence almamak için kendinize bahane üretiyorsunuz.

güncelleme herkese aynı anda gelmiyor. bunun bir sistemetiği varmı bilmiyorum. ama daha önce kullandığım nexus 5 te de aynı durum vardı. kimi zaman forumdaki diğer arkadaşlardan önce güncellemeyi alırken kimi zaman daha sonra alıyordum.

burada bahsettiğimiz sorunlar genel manada güncelleme ile çözülecek olaylar değil. bunuda belirtmek isterim. mesela ses çıkışındaki cızırtı. 1 mayıs güncellmesi geldi ama cızırtı devam ediyor.

güncellemeler genel güvenlik yamalarıdır. çok beklentiniz olmasın.

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Deklanşör sesi kısılmıyor.bir haftadr kullanıyorum.telefonda bazı eksiklikler var mesela uygulamalar üzerinde bildirim sayıları yazmyor ( watzap Facebook arama kaydı mesajlar.. ) mp3 zil sesi yapma özelliği yok bunun için uygulama var play store dan halledilir bunların dışında ses kaydedici yok tüm bunların dışında telefon gayet güzel ve kullanışlı tavsiye ederim

Ozzehir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim iki sorum olucak
1- telefonun alt hoparlor cıkısları iki gozukuyor ama sol taraftan ses gelmiyor. Tek hoparlor mu ?
2- ana ekranda klasör olusturulabiliyor mu ve menunun uygulama düzeniyle oynana biliyor mu ?
Cevaplayabilicek arkadasa tesekkur ederim :)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Benim iki sorum olucak
1- telefonun alt hoparlor cıkısları iki gozukuyor ama sol taraftan ses gelmiyor. Tek hoparlor mu ?
2- ana ekranda klasör olusturulabiliyor mu ve menunun uygulama düzeniyle oynana biliyor mu ?

Telefonu kullanmadığım için ilk soruna cevap verebilirim. İncelemelerde görmüştüm altta 2 hoparlör çıkışı var gibi gözüküyor ancak biri mikrofon diğeri hoparlör. 2. soruna kullanan arkadaşlar cevap versin :D

yupe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Benim iki sorum olucak
1.sorunun cevabini vereyim : o cikislarin biri mikrofon digeri hoparlor.

yupe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Eyvallah cok sagol peki bu klasör ve menu duzenleme hakkında bi bilgin varmı ?
Elimde telefon yok, kullananlar muhakkak cevap verecektir. Ancak cevap olumsuz bile olsa play store den yukleyecegin launcher larla bu sorunu cozebilirsin

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Klasör ve menü düzenleme de pek ayrıntı yok hatta klasör yok play store'dan eş dosya yöneticisi indirebilirsiniz
.nova launcher prime yüzde doksan indirim olduğuna dair Google dan bildirim geldi dün sonra kapandı anlamadım.bu indirimden nasıl faydalanabilirim kullanan arkadaşlar lütfen yazsın

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Benim iki sorum olucak
İlk sorunun cevabı arkadaşın söylediği gibi biri mikrofon biri hoparlör. 2.soruna gelirsek ana sayfada istediğin düzeni ayarlayabiliyorsun fakat menüde uygulamalar alfabetik sıraya göre dizili olarak duruyor.

nofear8519

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bende gm asistan çalışmıyor gibi dosya yöneticisine tikladigim zaman hata oluştu diyor aynı şey sistem güncelleme dede yapıyor napmam lazım bilen birisi varsa yazar mı acaba

nofear8519

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim iki sorum olucak
Ben ana ekranda klasör oluşturmadım belki yapabilen vardır :)