nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567
Bu arada telefonuma tekrardan 4 üründen birini seçmek şartıyla indirim geldi ? hayret..
Sen uydurma olduğunu kanıtlayamazsın öteki başka bişey olduğunu kanıtlayamaz böyle uzar gider. Adamlar neyden rant alacak ki sallama şeyler söylesinler az mantıklı konuş. Tamam hiç bir inceleme, test videosunda sorunlar bahsedilmedi de burada 10 larca kişi sorunlardan bahsediyorsa sen onlara 'uydurma' diyemezsin...
Arkadaşlar telelfonun kullanımını etkileyecek gerçekten bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim telefonumda yok yani 1 ay 10 gündür kullanıyorum. Hep söylediğim gibi snapchat ön kamerası hariç üzüldüğüm hiç bir noktası yok. Pişman olunacak hatalara sahip bir telefon değil.1000 tllik telefondan ne bekliyorsunuz diyenler olmuş.ya şaka mı bu.1000 tl den bahsediyoruz.
Arkadaşlar telelfonun kullanımını etkileyecek gerçekten bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim telefonumda yok yani 1 ay 10 gündür kullanıyorum. Hep söylediğim gibi snapchat ön kamerası hariç üzüldüğüm hiç bir noktası yok. Pişman olunacak hatalara sahip bir telefon değil.
Bende bunların hiç biri yok. Bazı arkadaşlar da bilinçsiz ama bazıları tabi. Adam dosya yöneticisi yok böyle bi hata olabilir mi diyor, yahu saf android almış haberi yok.Ya benim anlamadığım şey, bilmiyorum forumdaki yorumları okudunmu ama ölü pixel den tut, alındığı anda aşırı ısınmaya kadar onlarca sorun okudum. Millet bu kadar mı şanssız arkadaş ?
Bende bunların hiç biri yok. Bazı arkadaşlar da bilinçsiz ama bazıları tabi. Adam dosya yöneticisi yok böyle bi hata olabilir mi diyor, yahu saf android almış haberi yok.
Dostum her telefon belli oranda ısınıyor şarjda. Bu telefon hızlı şarj yapıyor ve mecburen ısınıyor. Maksimum 38 derece gördüm şarjda hatta şuan şarjda ve kullandığım için ekstra ısınıyor yine ölçtüm 38.1 geldi ısısı. Yani ölü piksele bişey diyemicem ama bence kumarlık bir durumu yok. Ben de korktum alırken kabul ediyorum bilmiyordum çünkü bu markayı, ama gerçekten laf edilecek lanet olsun diyeceğim bişey gelmedi başıma.Yahu öyle insanlar istisna tabi. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Buraya gelip o tür sorunları giderebiliyorlar. Fakat ölü pixel şikayeti alan duydum. Kutudan çıkarır çıkarmaz 3 tane ölü pixel var dedi adam ve teknik servisi aramış adamlar '5 ten az ölü pixellere yardım edemiyoruz' demiş. Başkası 'alır almaz doğal olarak şarja taktım inanılmaz ısındı. Servise vereli 1 hafta olru' tarzında bir şikayeti vardı. Seste cızırtı şikayetli insanların yorumlarını da baya bir okudum. Yani ilk görseline baktığımda ardından teknik özelliklerine baktığımda cidden almak istedim. Ve başka bir arkadaş 'Bunu almak bir kumar' tarzında bir yorum yapınca direk kafamdan sildim telefonu. Note almayı planlıyorum açıkçası. Yani bunu alıp 1000 tl boşa gideceğine, 1800 veririm 3-4 sene kullanırım. Bana bu seçenek daha mantıklı geldi açıkçası...
Dostum her telefon belli oranda ısınıyor şarjda. Bu telefon hızlı şarj yapıyor ve mecburen ısınıyor. Maksimum 38 derece gördüm şarjda hatta şuan şarjda ve kullandığım için ekstra ısınıyor yine ölçtüm 38.1 geldi ısısı. Yani ölü piksele bişey diyemicem ama bence kumarlık bir durumu yok. Ben de korktum alırken kabul ediyorum bilmiyordum çünkü bu markayı, ama gerçekten laf edilecek lanet olsun diyeceğim bişey gelmedi başıma.
Valla dostum bu şeye benziyor biraz bence, bi hastalık çıkar google da araştırırsın neymiş diye saçma sapan bir sürü sende olmicak ama başkalarında olmuş şeyler çıkar karşına korkarsın. Bu kadar detaylara takılma bence, burda yazılan sorunlar milyonlarca satıcak telefonun maksimum 100 kişide görülen şeyleri. Şikayeti olmayan insan buraya girmiyor bileYa inan çok ilginç geliyor bana senin dediklerin. Yani düşünsene tanıtıldığı günden beri takip ediyorsun telefonu, çıkınca kesin alacağım diyorsun. SDN'e üye olup bir sorunu var mı diye kontrol etmek istiyorsun. Bi bakıyorsun 10 larca şikayet postu. Yemin ediyorum kafayı yedim nasıl yapılır bu tarz hatalar diye
. Sağlık olsun ama ben GM'den soğudum sende de umarım bir sorun olmaz bu dakikadan sonra ve mutlu mesut yaşarsınız =)
Orta segment telefon zaten en az 1000 tl.bu fiyata da amiral gemisi beklememek lazım.bu fiyata gm 5plus gayet iyi ve kullanışlı1000 tllik telefondan ne bekliyorsunuz diyenler olmuş.ya şaka mı bu.1000 tl den bahsediyoruz.
Saf androidde dosya yöneticisi yok mu? Onu kim söylemiş?Bende bunların hiç biri yok. Bazı arkadaşlar da bilinçsiz ama bazıları tabi. Adam dosya yöneticisi yok böyle bi hata olabilir mi diyor, yahu saf android almış haberi yok.
Benim iki sorum olucak
1- telefonun alt hoparlor cıkısları iki gozukuyor ama sol taraftan ses gelmiyor. Tek hoparlor mu ?
2- ana ekranda klasör olusturulabiliyor mu ve menunun uygulama düzeniyle oynana biliyor mu ?
Cevaplayabilicek arkadasa tesekkur ederim![]()
bütçesi 1000-1250 arası olupta bu telefonu almak isteyen arkadaşlara bugun itibariyle iyi bi haberim var. ALMAYIN.Bekleyin. Çok değil 2-3 aya Asus Zenfone 3 serisi çıkıyor bugun tanıtımı yapıldı. Zenfone 3 ultra ve deluxe modelleri pahalı ama giriş modeli olan Zenfone 3 gayet uygun 249 dolara çıkıyor.
Ufak bi hesapla 1250 tl civarı olacak.
Örnek; iphone se çıkış fiyatı: 400 Dollar ---> Türkiye :2000 TL oldu
Asus Zenfone 3 çıkış fiyatı : 249 Dollar ---> Türkiye:1250 Tl olucaktır.
Özellikler şahane;
4 Gb ram
FHD Ekran 5.5 inç
3000 mAh
16 Mp Ois ArkaKamera
8 Mp Ön kamera
Snapdragon 625
Adreno 506
64 GB depolama
7,69 mm kalınlık
Usb type C
Parmak izi sensörü
Ve metal yekpare kasa
Anlayacagınız Gm 5 plus a verdiğiniz para karşılığında beklediğiniz özelliklerin neredeyse 2 kat fazlasını biraz bekleyip 200 250 tl daha ekleyip almak mümkün.
Boşverin GM5 plus sevdasını bende çok heveslendiim ama olmadı gördünüz alanların şikayetlerini. Daha çok çalışmları lazım GM Firmasının başarılı olmak için.
Sorunlar var evet haklısın ama iphone 6 alacağını düşün ve aynı böyle iphone6 kullanıcıları kulübüne gir ve bir hataları oku istersen bakalım ne gibi sorunlar var dünyanın en iyi telefonunda. Verdiğin para telefonu daha iyi yapmıyor arkadaşım sadece içini rahatlatıyorÖncelikle şunu söyleyeyim ben bir hafta öncesine kadar GM5 plus hayranıydım resmen cihaz duyuruldugun dan beri takipteydim iphone u satıp alıcaktım ama dediğim gibi ne kdar uygun fiyatlı ne kadar iyi özellikli bir cihaz olursa olsun insan bu kadar hatayı görünce şu forumda yazılan sorunları okuyunca 1000 TL parası ile kumar oynamak istemiyor. Evet teknoloji işi kumar gibi sayılır bir nevi, şans işi ama her cihaz da aynı risk yada aynı şans yok kimisi daha riskli işte bu gm5 plusta takip ettiğimiz kadarıyla çok riskli. Anlatılan sorunlar 1-2 kişide olsa sıkıntı yok ama aynı tür hata ile karşılaşan o kadr çok kişi olunca nekadar iyi ve uygun olsada insan riske girmek istemiyor. Takdir edersin ki 1000 TL çoğumuz için önemli bir miktar, en azından benım için. Bariz şekilde arada güvenilirlik ve dayanıklılık farkı var bunu sizde biliyorsunuzdur. Olaya teknik servis desteği açısından müşteri ile ilişki açısından değil Asus ve GM kalite farkından bahsediyorum. Çoğu GM 5 Plus takipçisi için GM sevdası başka baharlara kaldı çünkü sağlam çıkması olasılığı gerçekten çok düşük. Herkes te bir hata, insan korkuyor. O yuzden sanırım aciliyeti olmyanlar için bi kaç ay daha bekleyip daha iyi bi markadan almak daha sağlıklı olucak gibi