General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
bak güncelleme gelince böyle yazacak :D :D :D
sistem.jpg

BGYAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Alan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Bende alacağım ama rengüne karar veremedim siz hangi rengi kullanıyosunuz hangi rengi tavsiye ediyosunuz.? Benim aklımda şimdi beyaz-gold var.

yupe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
S.a Arkadaşlar General mobile 5 plus nasıl sizce
Bugün itibari ile 43 sayfa yorum yazılmış ve detaylı anlatılmış olmasına rağmen, 5 plus nasıl arkadaslar diye soru soruyorsanız ben de şöyle cevap vereyim güzel kardeşim : e nasıl olsun kardes tuşlu muşlu, konuşmalı birşey işte :)

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bugün GM 5 Plus aldım fakat bir sorun var. Telefonu almadan once incelerken on kamerasi normaldi fakat aldim guncelleme yaptim ve kirilmaz cam taktirdim. Suan cok kotu cekiyor on kamerasi sorun nerde ne yapmaliyim

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bugün GM 5 Plus aldım fakat bir sorun var. Telefonu almadan once incelerken on kamerasi normaldi fakat aldim guncelleme yaptim ve kirilmaz cam taktirdim. Suan cok kotu cekiyor on kamerasi sorun nerde ne yapmaliyim
Google camera da mı sorun. Snapchatte zaten bulanık çünkü

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Sorun kırılmaz camdaymış. Bugune kadar kirilmaz camdan dolayi hic kamera bulaniklasmamisti ama cikarinca duzeldi. Tesekkur ederim herkese

nofear8519

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1 Mayıs güncellemesini bende alamıyordum hattımı çıkarttım telefonu kapatıp açtım 1 mayıs güncellemesini aldım ama 15 mayıs daha gelmedi.

çesna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bu cihazı almak istiyorumda 2. parti cihazda ekrandan ışık sızması durumu giderildimi ve 2.parti olup olmadığını anlamanın bir yöntemi varmıdır?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
15 mayis guncellemesi olduğuna emin misiniz derleme numaralari farklı mi

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar bende bu cihazı almak istiyorumda 2. parti cihazda ekrandan ışık sızması durumu giderildimi ve 2.parti olup olmadığını anlamanın bir yöntemi varmıdır?
Kardeşim ben alalı 2 gün oldu. Bekledim bilerek ikinci parti olsun diye fakat bilmiyorum kacinci parti. Asıl soyleyecegim sey bende almadan once korktum fakat isik sizmasi hicbir sorun teskil etmiyor cunku zifiri karanlikta anca belli oluyo ve oyle cok degil zaten kotu durmuyo yani. Bekledigim gibi cikmadi yani hic sorun olmuyo bence direk al telefonu.

İsmail R.Doğru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abi ben telefonun ısınıp ısınmadığını merak ediyorum. Acaba telefonla orta grafiklerde otuz dakika ve parlaklık %70 seviyesinde oyun oynadığımızda telefon ısınır mı ??

İsmail R.Doğru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abi ben telefonun ısınıp ısınmadığını merak ediyorum. Acaba telefonla orta grafiklerde otuz dakika ve parlaklık %70 seviyesinde oyun oynadığımızda telefon ısınır mı ??

nofear8519

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bide zil sesini nasıl değiştiriyoruz :) kendi seçtiğimiz mp3 ü yapamiyormuyuz

Son düzenleme: