Gelir Gelir Telaşa gereh yohO geldi bir de 15 mayıs güncellemesi dağıtılmış.Fakat kimsede yok

Gelir Gelir Telaşa gereh yohO geldi bir de 15 mayıs güncellemesi dağıtılmış.Fakat kimsede yok
Siyah vardı ben aldığımda renginden memnunum.Alan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Bende alacağım ama rengüne karar veremedim siz hangi rengi kullanıyosunuz hangi rengi tavsiye ediyosunuz.? Benim aklımda şimdi beyaz-gold var.
Ekrandaki siyah çerçeveden rahatsız olmam diyorsan alınır. Siyah renkte böyle bir görüntü yok ben çok memnunum. Fazlasıyla kaliteli duruyor.Siyah vardı ben aldığımda renginden memnunum.
Bugün itibari ile 43 sayfa yorum yazılmış ve detaylı anlatılmış olmasına rağmen, 5 plus nasıl arkadaslar diye soru soruyorsanız ben de şöyle cevap vereyim güzel kardeşim : e nasıl olsun kardes tuşlu muşlu, konuşmalı birşey işteS.a Arkadaşlar General mobile 5 plus nasıl sizce
Google camera da mı sorun. Snapchatte zaten bulanık çünküArkadaşlar bugün GM 5 Plus aldım fakat bir sorun var. Telefonu almadan once incelerken on kamerasi normaldi fakat aldim guncelleme yaptim ve kirilmaz cam taktirdim. Suan cok kotu cekiyor on kamerasi sorun nerde ne yapmaliyim
Turkcell uygulamaları ön yüklü olarak mı geliyor?Ben Turkcellden aldım 1 haftadır kullanıyorum. Size şunu samimi söylüyorum. Sağlamlık olsun ekran görüntüsü olsun fiyat performans olsun telefon on numara. Alın diyorum başka da birşey demiyorum.
Ben de turkcellden aldım içinde hiçbir uygulaması çıkmadı. Ama bazı videolarda uygulamaların yüklü olduğu telefonu de gördüm. Alacağın bayiye sorman lazım benceTurkcell uygulamaları ön yüklü olarak mı geliyor?
benimkinde uygulamalar yüklüydüBen de turkcellden aldım içinde hiçbir uygulaması çıkmadı. Ama bazı videolarda uygulamaların yüklü olduğu telefonu de gördüm. Alacağın bayiye sorman lazım bence
Sizin taktiği 15 mayıs için denedim ama olmadı. Bu akşam gelmezse haftaya kaldı1 Mayıs güncellemesini bende alamıyordum hattımı çıkarttım telefonu kapatıp açtım 1 mayıs güncellemesini aldım ama 15 mayıs daha gelmedi.
Benim bildiğim artık eskisi gibi 8 10 saat ilk şarj süresi diye bir olay kalmadı. Pilin kalibrasyonu tamamen yazılımsal. Normal şarj edin kullanmaya başlayın derim.yeni aldım kaç saat şarj etmeliyim
Müşteri hizmetleriyle konuştum varmış. Ama görünürde yok. Bilgilerimi verdim, google a iletecekler.15 mayis guncellemesi olduğuna emin misiniz derleme numaralari farklı mi
Kardeşim ben alalı 2 gün oldu. Bekledim bilerek ikinci parti olsun diye fakat bilmiyorum kacinci parti. Asıl soyleyecegim sey bende almadan once korktum fakat isik sizmasi hicbir sorun teskil etmiyor cunku zifiri karanlikta anca belli oluyo ve oyle cok degil zaten kotu durmuyo yani. Bekledigim gibi cikmadi yani hic sorun olmuyo bence direk al telefonu.arkadaşlar bende bu cihazı almak istiyorumda 2. parti cihazda ekrandan ışık sızması durumu giderildimi ve 2.parti olup olmadığını anlamanın bir yöntemi varmıdır?
Asus dosya yöneticisi indirin kullanışlı herşeyi kolayca seçebilirsinizArkadaşlar telefona attigim müzikleri nereden bulabilirim
Teşekkürler deneyecegimAsus dosya yöneticisi indirin kullanışlı herşeyi kolayca seçebilirsiniz
15 mayısı aldın mı hocam sen de bilgilerini vermiştin. Ne oldu durumAsus dosya yöneticisi indirin kullanışlı herşeyi kolayca seçebilirsiniz