championlionn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
yahu kardeşim o 7-8 saat ekran süresi alanlar yavaş mı yapıyo oda hızlı neden benimki onların yarı süreyi alıyo :S
Yahu telefonu kullanmayan adamlar 7 8 saat demesin kardesim ben 1 bucuk saat oyun oynadığım zamanda 3 saat aldim cok oyun oynamazsam 4 saat aliyorum bu kadar daha fazlasi yok..yahu kardeşim o 7-8 saat ekran süresi alanlar yavaş mı yapıyo oda hızlı neden benimki onların yarı süreyi alıyo :S
Telefonla alakasi olamaz ben UFC kafes dovusu oynadim.Ben 1 buçuk saat oyun oynadığımda 6 saat ekran süresi aldım forumun arka sayfalarında resmi mevcut. Benim kullanımdan değil demek ki telefon iyi çıktı [emoji2]
Tabiki telefonla alakası yok [emoji2]Telefonla alakasi olamaz ben UFC kafes dovusu oynadim.
Birde nova launcher var sende
Valla haklisinda hayat iste telefon bize ayak uyduracak ben simdi uyuyorum mesela sarj 77 de suan sarj oluyorTabiki telefonla alakası yok [emoji2]
Ekran sürenizi ortalama 5 saatte tutmak için kullanılmayan uygulamaları ayarlar>uygulamalar kısmından devre dışı bırakın.
Parlaklığı göz zevkinizin en düşük seviyesine ayarlayın.
Uygulama optimizasyonu ilk zamanlar aşırı şarj yer kullanım alışkanlığımızı öğrendiği için ancak zamanla rayına oturur verim alırsınız. Şahsen ben optimizasyonu kapatıyorum.
Ayda 1-2 kez bataryayı full kullanın ve uzun süre dolum yapın. Gece takın sabah çıkarın ama bunu nerdeyse her gece yapar olduk [emoji2] bu kısa vadede zararsız ancak uzun vadeli batarya ömrü orta vadeye düşüyor.
Bataryanız 1 günü çıkartıyorsa akşam şarj edin yatmadan çıkarın ve bu her gün bu şekilde olursa batarya alışkanlık kazanmış olur.
Son 2 maddenin ekran süresi olayına katkısını bende sorguluyorum ancak batarya ömrüne katkısı var.
Note 4 e 1 ay once falan bi guncelleme geldi herkesin pil kullanim suresi baya artti Ve ben surekli oyun ve wp de durarak o gun 6 saat cikardim suanda rahat 7 saat cikarabiliyorum Merak ettigim testlerde falan note5 in pil kullanim suresi note4 e gore daha cok peki siz niye bu kadar dusuj bi sure aliyorsunuz
Ekran acikken yaptiginiz optimizasyonlatin hicbirinin manasi yok. Pil ayarlarindan yaptiginiz uygulama optimizasyonu sadece ekran kapaliyken pil kullanimini düşürür. Ekran acikken pil suresini artirmak istiyorsan 1 numarali kural ekran parlakligin dusuk olacak. Deneyen isterseniz 10 dakika sadece ekrani acik tutun en son ayarda sonra 10 dakika en dusuk ayarda acik tutun, sarjin kac ne kadar farkli düştüğünü görürsünüz.arkadaşlar bu 4-5 saat üstü ekran süresi alanlara şaşıyorum ben.2. note 5i kullanıyorum acaba eski cihazımdamı sorun var dedim ama hayır buda aynı facebook instagram web gezintisinden başka bişi yaptığım yok aldığım ekran süresi max 3-3,5 saat neden bu kadar az gerekli ayarları yaptım devre dışış bıraktım falan.varmı bana fayda sağlayacak bi önerisi olan telefonla ilgili tek sıkıntım şarj çabuk bitiyor yardımlarınızı bekliyorum.
Allah allah bende neden oluyor laz ben giriyorum cikiyprum bazen bakiyorum hala mesajlarin ustunde bir yaziyorMesajların içinegirip bakınca bildirim gidiyor bende.
Mesajın içeriğine girmen gerek mesajın içeriğine gelmezsen bildirim gitmez.Allah allah bende neden oluyor laz ben giriyorum cikiyprum bazen bakiyorum hala mesajlarin ustunde bir yaziyor
Icerigine girip cikiyorum hizli davrandigim icin mi gitmiyor acaba hafif beklesem gidiyorMesajın içeriğine girmen gerek mesajın içeriğine gelmezsen bildirim gitmez.
Az yavaş kullan hayvan gibi şey yapıyosun [emoji2]Icerigine girip cikiyorum hizli davrandigim icin mi gitmiyor acaba hafif beklesem gidiyor
Hahahaha harbi yaAz yavaş kullan hayvan gibi şey yapıyosun [emoji2]
İyiydi buAz yavaş kullan hayvan gibi şey yapıyosun [emoji2]
Kesinlikleİyiydi bu![]()
![]()
A9 orta seviye telefon ozelliklerine sahip kamerasıda berbat çöp bir telefon.Bugün forum istanbul teknosada lg v10 ve htc a9 modelini ilk kez deneme fırsatım oldu. Lg oldum olası tasarım ve arayüzünü sevemedim. Değerlendirmeye kalkarsam olumlu sonuç çıkmaz 😀 htc a9 modeli tasarım olarak çok şık geldi bana. Ele avuca sığan tek elle kullanımı kolay akıcı ve kişiselleştirilebilen sense arayüzü ön arka kamerası m9'dan çok daha iyi olmuş bir telefon. Note 5 kullanmıyor olsaydım mutlaka alırdım ama sanal tuş olayı kötü tabi. Neyse ki bugün yarın tanıtılacak olan modelde sanal tuşlar olmayacakmış devamı gelir umarım. Bu sene çıkacak olan telefonların sızıntılarına ve yapılan çalışmalara bakıyorum da bir hayli iyi modeller bizleri bekliyor. Belki yeni teknolojiler veya yetenekler gelmeyecek ancak mevcut teknolojinin uç noktasında modeller geliceği kesin.
Lg v10 ben lg sevmem ama v10 guzel geldiBugün forum istanbul teknosada lg v10 ve htc a9 modelini ilk kez deneme fırsatım oldu. Lg oldum olası tasarım ve arayüzünü sevemedim. Değerlendirmeye kalkarsam olumlu sonuç çıkmaz 😀 htc a9 modeli tasarım olarak çok şık geldi bana. Ele avuca sığan tek elle kullanımı kolay akıcı ve kişiselleştirilebilen sense arayüzü ön arka kamerası m9'dan çok daha iyi olmuş bir telefon. Note 5 kullanmıyor olsaydım mutlaka alırdım ama sanal tuş olayı kötü tabi. Neyse ki bugün yarın tanıtılacak olan modelde sanal tuşlar olmayacakmış devamı gelir umarım. Bu sene çıkacak olan telefonların sızıntılarına ve yapılan çalışmalara bakıyorum da bir hayli iyi modeller bizleri bekliyor. Belki yeni teknolojiler veya yetenekler gelmeyecek ancak mevcut teknolojinin uç noktasında modeller geliceği kesin.
Tasarım olayı çok göreceli o konuyu herkes kendi içinde değerlendirsin [emoji2] a9 benim çok hoşuma gitti. Üst seviye olmamasına rağmen m9'dan çok daha iyi bir model olmuş. Sanal tuş olayını da bitiricekler sanırım o zaman daha güzel olur.Lg v10 ben lg sevmem ama v10 guzel geldiancak yinede almam htc a9 gelince onuda begenmedim.. boyle gitmezler umarim cunku secenekler androidde sadece samsung
Samsung almazsanda iosa gececeksin cunku secenek yok benceolanlarda yeterli degil htc m8 gibi bir telefon yapsin valla alirdim
o tasarimda super kamera olacak alinir
M10 iyi oldu oldu olmadı htc elvedaTasarım olayı çok göreceli o konuyu herkes kendi içinde değerlendirsin [emoji2] a9 benim çok hoşuma gitti. Üst seviye olmamasına rağmen m9'dan çok daha iyi bir model olmuş. Sanal tuş olayını da bitiricekler sanırım o zaman daha güzel olur.
![]()
![]()
Daha ne olsun [emoji2]
Hiçbirşey yokdisable promu var
Hiçbirşey yok