Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
orjınal dısında begenmedım suan temalar bölümündekı temaları :S

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Nova launcher kullanırken tuş kilidini açtığımda ana ekrandaki uygulamalardan birisi açılmış vaziyette oluyor ara sıra. Bunun nedenini bilen var mı ?

Browni34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buyuk telefon sevmıyorum o yuzden s6 edge aldım yoksa z5 premıum veya lgv10 alcaktım (:

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Messenger da begenme tusu calismiyor mesaj yazarken gonderemiom sizdede var mi bole bi sikinti telefonu sifirladim sonra gonderebildim fakat 1 saat sonra yine ayni

S

SDN Okuru mar

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba bende dun itibariyle note 5 kullanmaya basladim yalniz bi sorunum var. Uygulama menusunu duzenlerken mi yaptim hatirlamiyorm dosya yoneticisi suanda menu de yok devre disi uygulamalarda da yok onu nasil geri getirebilirim bi fikriniz var mi?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
arkadaşlar package disablerden biraz uygulama devre dışı bıraktım herşey güzel hoştu fakat rehbere girip çıkınca rehber durduruldu hatası alıyorum bu hata hangi programdan kaynaklı acaba ?

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar package disablerden biraz uygulama devre dışı bıraktım herşey güzel hoştu fakat rehbere girip çıkınca rehber durduruldu hatası alıyorum bu hata hangi programdan kaynaklı acaba ?
Devre dışı bıraktığın uygulamaları açıp ekran resmi at fikir verelim.

ebruozsen1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar merhaba bende dun itibariyle note 5 kullanmaya basladim yalniz bi sorunum var. Uygulama menusunu duzenlerken mi yaptim hatirlamiyorm dosya yoneticisi suanda menu de yok devre disi uygulamalarda da yok onu nasil geri getirebilirim bi fikriniz var mi?

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şu an bişey farkettim whatsappta grup konuşması açamıyorum. Kapasitif geri tuşuna basılı tutunca menü açılması lazım ama aynı zamanda geri tuşu olduğu için açılır açılmaz kapanıyor. Aynı sorun sizdede oluyor mu

Reaksiyon puanı
2
Şu an bişey farkettim whatsappta grup konuşması açamıyorum. Kapasitif geri tuşuna basılı tutunca menü açılması lazım ama aynı zamanda geri tuşu olduğu için açılır açılmaz kapanıyor. Aynı sorun sizdede oluyor mu
Yukarıda grup açma şeysisi var zaten 3 tane üst üste nokta var ona basın

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Bende de WhatsApp da geri tuşu arada sıkıntı cikartiyor

kıymetlimiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben mühendis olarak şantiyede çalışmaktayım eksiklikleri saniye saniye üstümdeki insanlara bildirmek zorundayım ve sürekli bilgisyar başına git gel yapmak bana zaman kaybettiriyor haliyle şantiyedeki işler aksıyor arkadaşım note serisi bir telefon al dedi el yazısını bilgisyar metnine çevirebiliyormuş diye duydum yanlız bugün denediğim note5 yapmıyordu yapıyorsa nasıl yapıyor bu konuda sizden bilgi edinebilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Merhabalar herkese :) yaklaşık 3 aydır note 5 kullanıcısıyım ve telefon tam bir canavar ;) tabi 1 yada 2 kere saçmaladı ama o kadar dan bisey olmaz bence . Ek olarak şarjı gayet iyi gidiyor her gün yaklaşık 5 saat ekran süresi alıyorum ( buradaki yorumları başından sonuna kadar okudum ,6-7 saat diyenler vardı nasıl yaptınız bunu demeden duramıyorum :) ) oyun olarak war ship battle ve piano tiles var ve ikisini de günde toplam 3 saate yakın oynarım. Onun haricinde sosyal medyada da bi o kadar takılırım . Velhasıl telefon şimdilik canavar ama gerçekçi olmak gerekirse diğer samsung lar gibi 1-2 yıla çöp olacak bence :D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Merhabalar herkese :) yaklaşık 3 aydır note 5 kullanıcısıyım ve telefon tam bir canavar ;) tabi 1 yada 2 kere saçmaladı ama o kadar dan bisey olmaz bence . Ek olarak şarjı gayet iyi gidiyor her gün yaklaşık 5 saat ekran süresi alıyorum ( buradaki yorumları başından sonuna kadar okudum ,6-7 saat diyenler vardı nasıl yaptınız bunu demeden duramıyorum :) ) oyun olarak war ship battle ve piano tiles var ve ikisini de günde toplam 3 saate yakın oynarım. Onun haricinde sosyal medyada da bi o kadar takılırım . Velhasıl telefon şimdilik canavar ama gerçekçi olmak gerekirse diğer samsung lar gibi 1-2 yıla çöp olacak bence :D
2 yila her telefon cop oluyor:) omurleri bu kadar

V

Veysiel

SDN Okuru
Note 5 telefon aldim cihazin donaniminda herhangi bir problem yok ançak telefonu sallayınca cihazdan tık tık die ses geliyor acaba her note 5 de böylemi

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende lumia 920 var sorunsuz kullanıyorum yarın gece 5. yılına giricek ☺

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İlk defa 5 saat ekran süresi aldım :D hunharca kullanmama rağmen.
dbc0dc42db1d14970219e3294543db89.jpg
b65158ca07a1dba5f6de64c07cbf434a.jpg