Ekran parlaklığı kaçta3 saat ekran süresi [emoji35]
![]()
Otomatik %50Ekran parlaklığı kaçta
Çok arama yapmışsın ondandırOtomatik %50
Normalde zaten 4 saat alıyorum. 8 saat alanlara şaşıyorum.Çok arama yapmışsın ondandır
Lazz bende 3 bucuk 4 saat aliyorumNormalde zaten 4 saat alıyorum. 8 saat alanlara şaşıyorum.
Hemen denedim facebook ve messengere durdur dedim daha uygulamalardan çıkıp ram bölümüne gelene kadar geri başladılarsen nasıl yapıyorsun belki farklı bir şey yapıyorsundur
Ayarlar sesler ve bildirimlere gir whatsapp tıkla goreceksin orda yapabilecegin secenekleriMerhaba ben galaksi s3 kullanıyordum uygulamalardan whatsapp bildirimleri kapat butonunu işaretlediğim zaman ne kilit ekranında ne de bildirim panelinde bildirim gelmiyordu sadece whatsapp sesi geliyordu şuan note 5 de aynı işlemi uyguluyorum fakat ses gelmiyor ve ekranda gözüküyor bunu kapatmak için ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler 😊
Yukardaki panelden bahsediyorsan orda duzenle yaziyor ordan istedigini konumlandirabilirsinYaptım kilit ekranında gözükmüyor ama farklı bir uygulama açıkken kabak gibi ekranın üst kısmında gözüküyor. Birde bu telefonun bildirim paneli ayarları yok mu 😕
Yaptım kilit ekranında gözükmüyor ama farklı bir uygulama açıkken kabak gibi ekranın üst kısmında gözüküyor. Birde bu telefonun bildirim paneli ayarları yok mu 
Benim note 5 in yan tuşların köşelerinde nokta nokta siyahliklar var sizde de var mı birde arka camla çerçevelerin birleştiği yerde var
Yakından iyice baktın mı bende neden var tele bir şey de yapmadımBende yok kardeşim.
Nasil o kadar gidiyor yyatelefonu 2 günde bir sarj edıyorum süper )
bu arada sanki 5.5 olsa boyutu daha süper olcak gibi.
Nasil o kadar gidiyor yya
5.5 konusuna katılıp destekliyorum.telefonu 2 günde bir sarj edıyorum süper )
bu arada sanki 5.5 olsa boyutu daha süper olcak gibi.
5.5 konusuna katılıp destekliyorum.
Super amoled islemci cpu hızı vb seylerden kaynaklanıyor haklisinBenim arkadasında var benim G2 kadar dayanıyo masallah .
Super Amoled ekranin enerji tasarrufundan ve islemciden kaynaklaniyo.
Sarji çabuk bitecek hizli sarj oluyor zatenarkadaşlar bu 4-5 saat üstü ekran süresi alanlara şaşıyorum ben.2. note 5i kullanıyorum acaba eski cihazımdamı sorun var dedim ama hayır buda aynı facebook instagram web gezintisinden başka bişi yaptığım yok aldığım ekran süresi max 3-3,5 saat neden bu kadar az gerekli ayarları yaptım devre dışış bıraktım falan.varmı bana fayda sağlayacak bi önerisi olan telefonla ilgili tek sıkıntım şarj çabuk bitiyor yardımlarınızı bekliyorum.