Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

arkeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snot öneririm
Senkronize ederek kendi gnail hesabinda yedeklersin
El yazisini dijital yazıya çevirmede snot çok daha başarılı
El yazisiyls yazdigin numarayi otomatik arar mesaj atarsin
rl yazidiyla not aldigin emaile mail atarsin...
Ben snot derim onenot 3.parti uygulasmasidir dikkat etmen gereken sey aldigin nitlarin yedeklenmesi tuttki tlfnun bozuldu notlarin ucmasin ben evernote uygulamadini kullandim aldigim her notu pcden evernote sitesine girip sanki facebooka giriyormusunm gibi login olarak notlarima ulasirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Evernote öneriyorum her türlü not alabiliyorsunuz. Sesli ,resim olarak, metin yazisi veya el yazısı şeklinde bir çok opsiyon var.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar bir sorum olacak note 5 kullanıyorum gta san andreas kurdum telefonuma oyun açılıyor yüklenme yerinde oyundan atıp durduruldu hatası veriyor bunun cozumu varmıdır

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Snot öneririm
Senkronize ederek kendi gnail hesabinda yedeklersin
El yazisini dijital yazıya çevirmede snot çok daha başarılı
El yazisiyls yazdigin numarayi otomatik arar mesaj atarsin
rl yazidiyla not aldigin emaile mail atarsin...
Ben snot derim onenot 3.parti uygulasmasidir dikkat etmen gereken sey aldigin nitlarin yedeklenmesi tuttki tlfnun bozuldu notlarin ucmasin ben evernote uygulamadini kullandim aldigim her notu pcden evernote sitesine girip sanki facebooka giriyormusunm gibi login olarak notlarima ulasirim
Snot telefonun kendi snot mu? Bu notlari gmaile nasil senk ediyoruz bende sadece samsung account ve evernoteye senk ediyor

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Package diaable pro yu kurarken knox aktifleşecek diye onaylamam gereken bir yazı geldi. Bu knox nedir ileride başıma bişey açarmı bunu onaylamadan bu program çalışmazmı:)

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=469180]cengover05[/MENTION] Bu yazıyı dimi. Burada knox u kabul etmiş olursun diyor çünkü

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
face mobil uygulamamı tarayıcııımmı kullanılmalı sarj acıssından

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar n920 ile n920 arasındaki far nedir bilen var mı? bi çok yerde n920 satılıyor

arkeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snot telefonun kendi snot mu? Bu notlari gmaile nasil senk ediyoruz bende sadece samsung account ve evernoteye senk ediyor
hesaplar bolumune gırersen orada google var hangı hesabına senkron etmek ıstıosan onu duzenle dııp orada s not uygulamasınıda senkronıze etmeye baslıosun samsung account yada gmaıl pekte farklı degıl cunku snot da sadece samsung a ozgu :)
ama pcde de acabılecegın snot aplıkasyonuvar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Package diaable pro yu kurarken knox aktifleşecek diye onaylamam gereken bir yazı geldi. Bu knox nedir ileride başıma bişey açarmı bunu onaylamadan bu program çalışmazmı:)
arkadaslar neden bu proyu kuruyorsunuz kı
uygulamar bolumune gırerek orada herseyı kendınız devre dısı bırakabılırsınız bunun ıcın bır proya gerenk yok farklı bır sey mı yapıo bu pro ondan ındırıoyoruz

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
hesaplar bolumune gırersen orada google var hangı hesabına senkron etmek ıstıosan onu duzenle dııp orada s not uygulamasınıda senkronıze etmeye baslıosun samsung account yada gmaıl pekte farklı degıl cunku snot da sadece samsung a ozgu :)
ama pcde de acabılecegın snot aplıkasyonuvar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaslar neden bu proyu kuruyorsunuz kı
uygulamar bolumune gırerek orada herseyı kendınız devre dısı bırakabılırsınız bunun ıcın bır proya gerenk yok farklı bır sey mı yapıo bu pro ondan ındırıoyoruz
Dedigin sey sadece durduruyor ancak sonra tekrar başlıyor pro telefondan tamamen yok ediyoe:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Dedigin sey sadece durduruyor ancak sonra tekrar başlıyor pro telefondan tamamen yok ediyoe:)
Başlamadığına emin olabilirsin. 1 aydır devre dışı programlar ve takibimdeler. Arkaplan dahil çalışmıyorlar ki m9 da güncelleme alan uygulama bende güncelleme bile istemedi.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bugün itibariyle note 5 ile olan bitlikteliğimize son verdik .iphone 6s plus deneyelim dedik :)

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başlamadığına emin olabilirsin. 1 aydır devre dışı programlar ve takibimdeler. Arkaplan dahil çalışmıyorlar ki m9 da güncelleme alan uygulama bende güncelleme bile istemedi.

Hemen denedim facebook ve messengere durdur dedim daha uygulamalardan çıkıp ram bölümüne gelene kadar geri başladılar :) sen nasıl yapıyorsun belki farklı bir şey yapıyorsundur

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefonda yüklü gelen Google ın fotoğraflar uygulaması işe yarar mı yedekleme filan diyor ama kullanan varmı?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hemen denedim facebook ve messengere durdur dedim daha uygulamalardan çıkıp ram bölümüne gelene kadar geri başladılar :) sen nasıl yapıyorsun belki farklı bir şey yapıyorsundur
Bu uygulamalar yaklaşık 1 aydır devre dışı.

60cda44d53bdbf8518e67f782977318d.jpg

Çalışmadıklarına dair bir kaç örnek vereyim.

63233d589d9b986e6023ced6f8f4ccb4.jpg

190005fc08ce7dc00b389b3c46e39932.jpg

94e129af487fa6a3dac3a382eab8a599.jpg

Farklı birşey uygulamıyorum.