Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
3 saat ekran süresi [emoji35]
fff0b41a3bce71f3eeb82fcdf4f47c4a.jpg

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
yoğun kullanımda ortalama 5saat 30 dk alıyorum 1 haftalık telefon :rolleyes:

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şarj %15 de ekran süre 4 saat 40 dakika tam şarj kullanirsam da 5 saat aliyorum

arkeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen denedim facebook ve messengere durdur dedim daha uygulamalardan çıkıp ram bölümüne gelene kadar geri başladılar :) sen nasıl yapıyorsun belki farklı bir şey yapıyorsundur

Arkadaslar telefonda gömülü gelen gereksiz uygulamalar sarj yemesin diye baska pro kurmaya gerek yok iygulamalar.
Uygulama yöneticisi. Buradan hepsi bölümünde gereksiz gördüğünüz uygulamalari sirasiyla onbelligi temizle. Veriyi sil. Devre dışı birak. Bidaha siz etkinlestirmeyene kadar gelmez ve sarj ram yemez

Esila11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben galaksi s3 kullanıyordum uygulamalardan whatsapp bildirimleri kapat butonunu işaretlediğim zaman ne kilit ekranında ne de bildirim panelinde bildirim gelmiyordu sadece whatsapp sesi geliyordu şuan note 5 de aynı işlemi uyguluyorum fakat ses gelmiyor ve ekranda gözüküyor bunu kapatmak için ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler 😊

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Merhaba ben galaksi s3 kullanıyordum uygulamalardan whatsapp bildirimleri kapat butonunu işaretlediğim zaman ne kilit ekranında ne de bildirim panelinde bildirim gelmiyordu sadece whatsapp sesi geliyordu şuan note 5 de aynı işlemi uyguluyorum fakat ses gelmiyor ve ekranda gözüküyor bunu kapatmak için ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler 😊
Ayarlar sesler ve bildirimlere gir whatsapp tıkla goreceksin orda yapabilecegin secenekleri

Esila11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptım kilit ekranında gözükmüyor ama farklı bir uygulama açıkken kabak gibi ekranın üst kısmında gözüküyor. Birde bu telefonun bildirim paneli ayarları yok mu 😕

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yaptım kilit ekranında gözükmüyor ama farklı bir uygulama açıkken kabak gibi ekranın üst kısmında gözüküyor. Birde bu telefonun bildirim paneli ayarları yok mu 😕
Yukardaki panelden bahsediyorsan orda duzenle yaziyor ordan istedigini konumlandirabilirsin
En ust tarafinda gozukur cunku o kilit kapaliyken mesajin okunmasin diye yapiliyor heralde. Whatsapp kendi ayarlarinada bak ordada bildirimlerle ilgili bir cok secenek mevcut

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
WhatsApp da kişinin üstüne tıkla orda sessize alma var ordan sessize al bildirim gelmiyor o zaman

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yaptım kilit ekranında gözükmüyor ama farklı bir uygulama açıkken kabak gibi ekranın üst kısmında gözüküyor. Birde bu telefonun bildirim paneli ayarları yok mu 

Bildirim çubuğundaki whatsapp bildiriminden bahsediyorsun kardeşim sen. Onun henüz bir çaresi yok

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Note 5 in orjinal kernel ini bulabilecegim biryer varmi?

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim note 5 in yan tuşların köşelerinde nokta nokta siyahliklar var sizde de var mı birde arka camla çerçevelerin birleştiği yerde var

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
telefonu 2 günde bir sarj edıyorum süper )

bu arada sanki 5.5 olsa boyutu daha süper olcak gibi.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bu arada konu ıle alakasız windows 10 yukselttim pc tavsiye ederim süper.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefon elimden nerdeyse hic dusmedi internete falan cok girdim mobil veri %80 acikti hep suan sarj %17 4 saat ekran aldim

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar bu 4-5 saat üstü ekran süresi alanlara şaşıyorum ben.2. note 5i kullanıyorum acaba eski cihazımdamı sorun var dedim ama hayır buda aynı facebook instagram web gezintisinden başka bişi yaptığım yok aldığım ekran süresi max 3-3,5 saat neden bu kadar az gerekli ayarları yaptım devre dışış bıraktım falan.varmı bana fayda sağlayacak bi önerisi olan telefonla ilgili tek sıkıntım şarj çabuk bitiyor yardımlarınızı bekliyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
arkadaşlar bu 4-5 saat üstü ekran süresi alanlara şaşıyorum ben.2. note 5i kullanıyorum acaba eski cihazımdamı sorun var dedim ama hayır buda aynı facebook instagram web gezintisinden başka bişi yaptığım yok aldığım ekran süresi max 3-3,5 saat neden bu kadar az gerekli ayarları yaptım devre dışış bıraktım falan.varmı bana fayda sağlayacak bi önerisi olan telefonla ilgili tek sıkıntım şarj çabuk bitiyor yardımlarınızı bekliyorum.
Sarji çabuk bitecek hizli sarj oluyor zaten:)