Galaxy S4 Ekran Açılmıyor

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün arkadaşlarla halı saha maçı yapalım dedik.Telefonu çantaya koydum ve çantayı astım.Sonra bir odaya bıraktık , oda baya soğuktu. Gittim maçımı yaptım 1 saat filan . Çantayı aldım(Yerinde duruyordu.),telefonun açma tuşuna bastım baktım bir şey olmuyor.5-6 kere daha üst üste bastım bu seferde geri tuşu ve diğer tuşun ışıkları yandı.Bataryayı çıkartıp yerine taktım , açmaya çalıştım , Bu sefer açılırken ekranın sağ üst tarafında "-------" böyle bir şey çıktı . Sonra telefon açıldı ancak ekran görünmedi ve hala da öyle.Telefonun dış camında bir şey yok.İç çamında da bir şey yoktur bence.Çünkü telefona kimse dokunmadı 1 saat aynı yerde durdu.Biraz önce tekrar denedim.Ekran görünmedi ama değişik değişik renkler v.b. çıktı ekranda turuncu filan.Biraz bastırdıkça çıkıyordu.Şuan o da olmuyor.Ne yapabilirim ? Veya iç ekranın kırıldığını nasıl anlayabilirim ?

sdstc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
senin ekran gitmiş yapacak hiç bir şey yok. ya 250tl verip çin ekranı taktırcaksın ya da 500tl verip orjinal ekran taktırcaksın ya da 1000tl verip yenisini alacaksın. ben 2 kez kırdım şimdi metal kılıfı var araba geçse üstünden kırılmaz. başına gelince anlarsın değerini

Dragonice

Asistan
Reaksiyon puanı
0
senin ekran gitmiş yapacak hiç bir şey yok. ya 250tl verip çin ekranı taktırcaksın ya da 500tl verip orjinal ekran taktırcaksın ya da 1000tl verip yenisini alacaksın. ben 2 kez kırdım şimdi metal kılıfı var araba geçse üstünden kırılmaz. başına gelince anlarsın değerini

Daha önce oturak mesafesinden düşüp ekranı kırılmıştı , görüntü gitmişti . Ondan biliyorum değerini . Ancak bu sefer ne düştü ne başka birşey oldu.Gittim , geldim ekranda kırık filan da yok ancak görüntü gelmiyor.Telefon çalışıyor ancak görüntü yok.

sdstc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Daha önce oturak mesafesinden düşüp ekranı kırılmıştı , görüntü gitmişti . Ondan biliyorum değerini . Ancak bu sefer ne düştü ne başka birşey oldu.Gittim , geldim ekranda kırık filan da yok ancak görüntü gelmiyor.Telefon çalışıyor ancak görüntü yok.

benimkisi de aynı şekilde; ilk kez laminantın üstüne düştü ve içten kırıldı
ikincisi de kafede oturuyordum en son tuş kilitledim yarım saat sonra tele bakayım dedim açılmadı.
bizlik bir şey yok ekran dandik

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
geçmiş olsun. umarım garantisi vardır. eğer yoksa vay haline.