helpmert
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 31
Geçen birisi note5in arka kapağını şeffafa dönüştürmüştü baktınımı ona siz?
o kadar adi yani
o kadar adi yani
Adilik ile ne alakası var? Seninde derini bir ucundan kesip çekseler senin de derin kalkar dimi açıklayıcı bir örnek oldu sanırsamGeçen birisi note5in arka kapağını şeffafa dönüştürmüştü baktınımı ona siz?
o kadar adi yani![]()
Adilik ile ne alakası var? Seninde derini bir ucundan kesip çekseler senin de derin kalkar dimi açıklayıcı bir örnek oldu sanırsam![]()
onu gormedm de. kaplama yapanlar war. deri ahsap vs. cok hos olmustuGeçen birisi note5in arka kapağını şeffafa dönüştürmüştü baktınımı ona siz?
o kadar adi yani![]()
Yaptırdım yaptırdımbaya açıklayıcı olduineni yaptırdınmı lazzz
teknosadan alinca icinde farkli bir uygalama cikiyomu ?Teknosa
Hayirteknosadan alinca icinde farkli bir uygalama cikiyomu ?
teknosadan alinca icinde farkli bir uygalama cikiyomu ?
onda sıkıntı yok.Valla bende gece sabaha kadar %10 gidiyor oda 3g açık kaldığı içindir turkcell cihazı buda
söylenenlere göre bu ay içerisinde sanırım6.0 içim tarih varmı sony hızlı gidiyor
note 5 lerinizi nerden aldiniz
Benim telefon aksine güncellemeden sonra acaip stabil hale geldi. Çok memnunum yeni güncellemeden .Ben vatandan aldım.Son güncellemeyi de yapmadım memnun olmayanlar fazla diye,6 yi bekliyorum![]()
Benimde batarya iyi hale geldi zaten stabildiBenim telefon aksine güncellemeden sonra acaip stabil hale geldi. Çok memnunum yeni güncellemeden .
Benim telefon aksine güncellemeden sonra acaip stabil hale geldi. Çok memnunum yeni güncellemeden .
Benim bataryaya cok iyi geldiGüncelleme olmadan da stabil çalışıyor benimkisi bir kaç day batarya sorunu olanları duyunca çok gerek olmadığını düşündüm![]()
iphone note5 i tokatliyor:d
ruyalar tabiri bölümü degil burasi lutfen googledan arastir rüyanı
Ama bolum note 5 ve git apple formunda de bunlari gule gule kullan.. bizde stabiliteye bakiyoruz ve problem yokben appleciyim kardeş
beni ilgilendirmez ben stabilizeye bakarım..
6 plüs 128 çigobayt kullanıyorum gold![]()
kiskananlar catliyo iste. sallaaAma bolum note 5 ve git apple formunda de bunlari gule gule kullan.. bizde stabiliteye bakiyoruz ve problem yok
Oyle iste ruya tabirleri bölümüne bakmiyorlar ruyamda note 5 iphone geciliyorduyu goruyor buraya yaziyorkiskananlar catliyo iste. sallaa![]()
Siz önce konuşmayı öğrenin. Sonra forumları karıştırmamayı.ben appleciyim kardeş
ahahaha aynen. note 5 6s plusi bile dovuyo bazi yerlerde. kamera desen efsena zatenOyle iste ruya tabirleri bölümüne bakmiyorlar ruyamda note 5 iphone geciliyorduyu goruyor buraya yaziyor![]()
ben appleciyim kardeş
zaten iphone cularin cogu sadece hawa atmak icin aliyolar. ergenik bi durumSen stabilden cok hava atmasina bakiyorsun su verdiğin cevaptan bile belli oluyorapplecilere hava atamiyorsun gelipte burda hava atmaya çalışıyorsun bosuna uğraşma o hava sana hortum gibi geri döner yerin dibine girersin
![]()
Her gun telefona 1 kere duzenli yeniden baslatan var mi aranizda
Neden muhakkakTeşekkür ederim tavsiyen için.Ben günde bi kere kapalı şarj ediyorum yani yeniden başlatıyorum muhakkak