hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
İPhone sevmiyorum nedensizce [emoji2]O zaman iphone al)
İPhone sevmiyorum nedensizce [emoji2]O zaman iphone al)
Wipela ugrasma diye dedimİPhone sevmiyorum nedensizce [emoji2]
Biliyorum daha önce de yaptım ama her seferinde wipe yapmak zorunda kalmamalıyız. En ufak sorun da wipe yapıyoruz nereye kadar ?yedekleme 10 dakika wipe 5 dakika. çok basit ve zararsız.
bunu denemek gerekiyor ki düzelme şansı yüksek. olmasa göndeririz yapsınlar. yapın benim gibi en azından şansınızı deneyin..Biliyorum daha önce de yaptım ama her seferinde wipe yapmak zorunda kalmamalıyız. En ufak sorun da wipe yapıyoruz nereye kadar ?
Sağol hocam ama ben bir kaç gün daha bu şekilde kullanıp neden olduğunu bulmaya çalışırım belki kalıcı çözüm bulurum ya da neden kaynaklandığını.bunu denemek gerekiyor ki düzelme şansı yüksek. olmasa göndeririz yapsınlar. yapın benim gibi en azından şansınızı deneyin..
pekala.. umarım bendeki yine hortlamazSağol hocam ama ben bir kaç gün daha bu şekilde kullanıp neden olduğunu bulmaya çalışırım belki kalıcı çözüm bulurum ya da neden kaynaklandığını.
Marshmallow da düzeltirler diye düşünüyorum bu tarz sorunları.pekala.. umarım bendeki yine hortlamaz
muhtemelen evet ve az kaldı güncellemeyi almamızaMarshmallow da düzeltirler diye düşünüyorum bu tarz sorunları.
Hayırlı olsun kullandıkça daha çok memnun olacaksınız.Dün itibariyle bende Note 5 sahibi oldum. Gerçekten çok memnunum telefondan S4'ten sonra ilaç gibi geldi.![]()
wipe gerekmedikçe yapılmayan bir işlemdir. herhangi bir sorun yoksa bunu sorgulamaya değmez..Wipe yapınca ne oluyor ?
Ben wipe yaptim sarj sorunum yoktu ancsk güncelleme iyice otursun diye ve performans artti. Sende neden cozulmedi kiarkadaşlar merhabalar benim cihazımda şarj sorunu var.244mb gelen güncelleme sonrası batarya 2-2,5 saatlik ekran süresnde bitiyor.servise götürdüm anakart değerleri ölçüldü güncel yazılım yüklendi sorun yok dediler.ben sammobile.comdan orjinal rom indirdim kurdum wipe yaptım denemediğim şey kalmadı halen batarya bitiyo kısa sürede.üstüne üstlük *#06# yapınca imei açılmıyor *# ile başlayan hiçbi kod çalışmıyor.*#0228# ile batarya kalibrasyonu yaptım ondan sonra oldu gibime geliyo sorunlar yardımcı olurmusunuz.bugüne kadar aldığım hiçbi cihazı bu kadar beğenmemiştim bu sorun telefondan soğuttu beni ya.
Servise tekrar gotur.benim performans sorunum yok tek sorun sarj ne yaptıysam çözemedim :S
Buyuk sehirlerde her firmanin servisleri daha iyi oluyorYarin goturcem adanada 2 servis var bu sefer diger servise goturcem ama onlarda yazilim atip vericek hakkini vermiyolarki :s
Dün itibariyle bende Note 5 sahibi oldum. Gerçekten çok memnunum telefondan S4'ten sonra ilaç gibi geldi.![]()
Note 5 im durdugu yerde takla atiyor bir onerin var mi islemci cok hizli diye sanirsamAdamsın brohayırlı olsun
nazar degdircen walla. sus susNote 5 im durdugu yerde takla atiyor bir onerin var mi islemci cok hizli diye sanirsam
Tamam tahtaya vururuznazar degdircen walla. sus sus![]()
wur wurTamam tahtaya vururuz![]()
http://m.n11.com/samsung-galaxy-not...gRSgU2vyd_g3Og1xuzbapqR7jbLfNaIk70aAtFu8P8HAQwur wurtelefonda hangi kiliflari kullaniyosunuz?
guzel kilif ama kapakli kiliflar cok kullanisli degil benim icin. arkaya takilanlardan ariyorm ama telefonun karizmasini bozmayan bisey olmali
Hahahaha hic bir önerim yok nazar değmesin taklaya devamNote 5 im durdugu yerde takla atiyor bir onerin var mi islemci cok hizli diye sanirsam
Aynı modelin kapaksız olanı mevcut. Spigen kılıfları güzeldir tavsiye ederim.guzel kilif ama kapakli kiliflar cok kullanisli degil benim icin. arkaya takilanlardan ariyorm ama telefonun karizmasini bozmayan bisey olmali![]()
şıklıgini bozmaz dimiAynı modelin kapaksız olanı mevcut. Spigen kılıfları güzeldir tavsiye ederim.
Göreceli bir durum ☺şıklıgini bozmaz dimi![]()