Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Biliyorum daha önce de yaptım ama her seferinde wipe yapmak zorunda kalmamalıyız. En ufak sorun da wipe yapıyoruz nereye kadar ?
bunu denemek gerekiyor ki düzelme şansı yüksek. olmasa göndeririz yapsınlar. yapın benim gibi en azından şansınızı deneyin..

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
bunu denemek gerekiyor ki düzelme şansı yüksek. olmasa göndeririz yapsınlar. yapın benim gibi en azından şansınızı deneyin..
Sağol hocam ama ben bir kaç gün daha bu şekilde kullanıp neden olduğunu bulmaya çalışırım belki kalıcı çözüm bulurum ya da neden kaynaklandığını.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Dün itibariyle bende Note 5 sahibi oldum. Gerçekten çok memnunum telefondan S4'ten sonra ilaç gibi geldi. :)

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende 1 hafta önce aldım gerçekten süper hele kamerası zaten anlatılamaz

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar merhabalar benim cihazımda şarj sorunu var.244mb gelen güncelleme sonrası batarya 2-2,5 saatlik ekran süresnde bitiyor.servise götürdüm anakart değerleri ölçüldü güncel yazılım yüklendi sorun yok dediler.ben sammobile.comdan orjinal rom indirdim kurdum wipe yaptım denemediğim şey kalmadı halen batarya bitiyo kısa sürede.üstüne üstlük *#06# yapınca imei açılmıyor *# ile başlayan hiçbi kod çalışmıyor.*#0228# ile batarya kalibrasyonu yaptım ondan sonra oldu gibime geliyo sorunlar yardımcı olurmusunuz.bugüne kadar aldığım hiçbi cihazı bu kadar beğenmemiştim bu sorun telefondan soğuttu beni ya.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
arkadaşlar merhabalar benim cihazımda şarj sorunu var.244mb gelen güncelleme sonrası batarya 2-2,5 saatlik ekran süresnde bitiyor.servise götürdüm anakart değerleri ölçüldü güncel yazılım yüklendi sorun yok dediler.ben sammobile.comdan orjinal rom indirdim kurdum wipe yaptım denemediğim şey kalmadı halen batarya bitiyo kısa sürede.üstüne üstlük *#06# yapınca imei açılmıyor *# ile başlayan hiçbi kod çalışmıyor.*#0228# ile batarya kalibrasyonu yaptım ondan sonra oldu gibime geliyo sorunlar yardımcı olurmusunuz.bugüne kadar aldığım hiçbi cihazı bu kadar beğenmemiştim bu sorun telefondan soğuttu beni ya.
Ben wipe yaptim sarj sorunum yoktu ancsk güncelleme iyice otursun diye ve performans artti. Sende neden cozulmedi ki

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yarin goturcem adanada 2 servis var bu sefer diger servise goturcem ama onlarda yazilim atip vericek hakkini vermiyolarki :s