sercanyavuz23
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
note 5 icin aldiginiz ekstra aksesuar varmi?
Nasıl oluyor hocam o iş?Wipede silinmiyor
Benim yoknote 5 icin aldiginiz ekstra aksesuar varmi?
şu samsungun telefonla ayni tasarimda pkwerbanklerini gordum nette. fiyat bulamadm ama. bilgin varmi onun hakkindaBenim yok
Kap haricinde)
Gold rengine uygun olanin resmini atar misinyau şu note 5 i mi alsam iphone 6 mı hala karar veremedim.. offf daha çok kamera resim için düşünüyorum bir de tabii ki facebuuuk
Note 5 piyasadaki en iyi kamerayau şu note 5 i mi alsam iphone 6 mı hala karar veremedim.. offf daha çok kamera resim için düşünüyorum bir de tabii ki facebuuuk
note 5 al. pisman olmazsn emin olsamsung s2 var satılık..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Çok saol kardeş.. NOTE 5 e karar verdim bundan sonra![]()
Samsung servise git sor ellerinde varsa değişirler hemenŞarj aletini değiştirebilen var mı arkadaşlar ? Benimki hala hızlı şarj etmiyor![]()
En son gittiğimde ellerinde yoktu. Kolay kolay da olmaz zaten. Ama en iyisi teknik servisleri arayıp ellerinde bulunup bulunmadığıın sorup öyle servise gitmek.Şarj aletini değiştirebilen var mı arkadaşlar ? Benimki hala hızlı şarj etmiyor![]()
Niye ellerinde bulunmuyorEn son gittiğimde ellerinde yoktu. Kolay kolay da olmaz zaten. Ama en iyisi teknik servisleri arayıp ellerinde bulunup bulunmadığıın sorup öyle servise gitmek.
Ya şey dicem parmak izi ile açınca Ekren çok hızlı geliyo ama ekranı kaydır yapınca ana ekranım biraz geç geliyo çok hafiften kasar gibi çok şey değil ama anlamda note 4 var onunki çok hızlı geliyo sadece sorun bende mi yoksa telefon mu öle
Bir bilebilsem.Niye ellerinde bulunmuyor
Aldığın yer neresi bilmiyorum ama vatan dan aldıysan ellerinde yoksa sipariş üzerine getiriyorlar 2-3 güne geliyor. Ben bir kere öyle yaptım. Ödemeyi yaptım bir belge veriyorlar ürün mağazaya gelince arayıp size haber veriyorlar o belge ile gidip teslim alabiliyorsun.telefonlariniz hangi renk. ben gold istiyodum aldigim yerde yoktu. siyah ve silver wardi. silver aldim mecbur
vodafone dan aldm. ne renk sendekiAldığın yer neresi bilmiyorum ama vatan dan aldıysan ellerinde yoksa sipariş üzerine getiriyorlar 2-3 güne geliyor. Ben bir kere öyle yaptım. Ödemeyi yaptım bir belge veriyorlar ürün mağazaya gelince arayıp size haber veriyorlar o belge ile gidip teslim alabiliyorsun.
Silver dediğin platinium gold olmasıntelefonlariniz hangi renk. ben gold istiyodum aldigim yerde yoktu. siyah ve silver wardi. silver aldim mecbur
hyr silver titanium aldm. silver gumus demek zatenSilver dediğin platinium gold olmasın
sağolun/ 15 dakika önce wipe çektim güç tasarruf modu kapalı %1 yedi. düzeldi galiba. bu arada öneririm. geceden sonra tam belli olur.Bende de çalışıyor ve şarj geceden sabaha %15 gibi tükenmiş oluyor. Daha önce hiçbir marka ve modelde yaşamadım bunu. Kullanmadan şarj tüketiyor gıcık bi durum.
Wipe ile uğraşmak istemiyorum yedekleme geri yükleme vs uzun iş. Bir kaç gün daha bu şekilde kullanıp neden kaynaklandığını bulmayı denicem.sağolun/ 15 dakika önce wipe çektim güç tasarruf modu kapalı %1 yedi. düzeldi galiba. bu arada öneririm. geceden sonra tam belli olur.
O zaman iphone alWipe ile uğraşmak istemiyorum yedekleme geri yükleme vs uzun iş. Bir kaç gün daha bu şekilde kullanıp neden kaynaklandığını bulmayı denicem.
yedekleme 10 dakika wipe 5 dakika. çok basit ve zararsız.Wipe ile uğraşmak istemiyorum yedekleme geri yükleme vs uzun iş. Bir kaç gün daha bu şekilde kullanıp neden kaynaklandığını bulmayı denicem.