Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

berkay sincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yau şu note 5 i mi alsam iphone 6 mı hala karar veremedim.. offf daha çok kamera resim için düşünüyorum bir de tabii ki facebuuuk

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
yau şu note 5 i mi alsam iphone 6 mı hala karar veremedim.. offf daha çok kamera resim için düşünüyorum bir de tabii ki facebuuuk
Note 5 piyasadaki en iyi kamera
Şuna karar ver
Senin istedigin surekli yazilimsal destek ayni arayuzden sıkılmam diyorsan
Ve apple ın stabilite olayina hastayim o bana yeter diyorsan al
Eger stabilite olsun ancak yazilimsal destek 2 sene sonra kesilirse kesilsin diyorsan.. arayuze kafsna gore degistirmek istiyorsan spen kullanmak kamera da super sonuclar elde etmek istiyorsan note 5 al
Dipnot:android ios arasindaki stabilite olayi kalmamistir yağ gibi akıyor android telefonlar.

berkay sincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung s2 var satılık..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok saol kardeş.. NOTE 5 e karar verdim bundan sonra :)

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Şarj aletini değiştirebilen var mı arkadaşlar ? Benimki hala hızlı şarj etmiyor :(

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şarj aletini değiştirebilen var mı arkadaşlar ? Benimki hala hızlı şarj etmiyor :(
En son gittiğimde ellerinde yoktu. Kolay kolay da olmaz zaten. Ama en iyisi teknik servisleri arayıp ellerinde bulunup bulunmadığıın sorup öyle servise gitmek.

S

SDN Okuru s

SDN Okuru
Ya şey dicem parmak izi ile açınca Ekren çok hızlı geliyo ama ekranı kaydır yapınca ana ekranım biraz geç geliyo çok hafiften kasar gibi çok şey değil ama anlamda note 4 var onunki çok hızlı geliyo sadece sorun bende mi yoksa telefon mu öle

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ya şey dicem parmak izi ile açınca Ekren çok hızlı geliyo ama ekranı kaydır yapınca ana ekranım biraz geç geliyo çok hafiften kasar gibi çok şey değil ama anlamda note 4 var onunki çok hızlı geliyo sadece sorun bende mi yoksa telefon mu öle

Çok çok az olmakla birlikte bende de takılma oluyor ekranı açacakken.Öyle telefonu kasacak herhangi bir unsur da yok bende ama arada sırada yapıyor yani.2K ekrandan mı acaba

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonlariniz hangi renk. ben gold istiyodum aldigim yerde yoktu. siyah ve silver wardi. silver aldim mecbur

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar note 5 telefonum bazen kilit ekranında donup kalıyor yani telefonun kilidini açıcağımda donup kalıyor diğer türlü cok memnunum telefondan gayet stabilize.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
telefonlariniz hangi renk. ben gold istiyodum aldigim yerde yoktu. siyah ve silver wardi. silver aldim mecbur
Aldığın yer neresi bilmiyorum ama vatan dan aldıysan ellerinde yoksa sipariş üzerine getiriyorlar 2-3 güne geliyor. Ben bir kere öyle yaptım. Ödemeyi yaptım bir belge veriyorlar ürün mağazaya gelince arayıp size haber veriyorlar o belge ile gidip teslim alabiliyorsun.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aldığın yer neresi bilmiyorum ama vatan dan aldıysan ellerinde yoksa sipariş üzerine getiriyorlar 2-3 güne geliyor. Ben bir kere öyle yaptım. Ödemeyi yaptım bir belge veriyorlar ürün mağazaya gelince arayıp size haber veriyorlar o belge ile gidip teslim alabiliyorsun.
vodafone dan aldm. ne renk sendeki

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bendeki gold renk.

Kablosuz şarj aleti kampanyasına başvuru yapan arkadaşlar sonuç kampanya bitince olumlu veya olumsuz olarak herkese bildirilecekmiş haberiniz olsun.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
7aa00763bbdf031632f201ce78fedb66.jpg
arkadaşlar iki gündür Android sistemi adlı uygulama sürekli çalışıyor. telefon %90 şarjda sabah uyandığımda 25 idi. napabilirim bugün ayrıca full wipe yaptım.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende de çalışıyor ve şarj geceden sabaha %15 gibi tükenmiş oluyor. Daha önce hiçbir marka ve modelde yaşamadım bunu. Kullanmadan şarj tüketiyor gıcık bi durum.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bende de çalışıyor ve şarj geceden sabaha %15 gibi tükenmiş oluyor. Daha önce hiçbir marka ve modelde yaşamadım bunu. Kullanmadan şarj tüketiyor gıcık bi durum.
sağolun/ 15 dakika önce wipe çektim güç tasarruf modu kapalı %1 yedi. düzeldi galiba. bu arada öneririm. geceden sonra tam belli olur.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
sağolun/ 15 dakika önce wipe çektim güç tasarruf modu kapalı %1 yedi. düzeldi galiba. bu arada öneririm. geceden sonra tam belli olur.
Wipe ile uğraşmak istemiyorum yedekleme geri yükleme vs uzun iş. Bir kaç gün daha bu şekilde kullanıp neden kaynaklandığını bulmayı denicem.