cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Kvk almam ben sen bilirsinNote 5 i alicam bi telefoncu kvk garantilidir dedi alınır mi
Kvk almam ben sen bilirsinNote 5 i alicam bi telefoncu kvk garantilidir dedi alınır mi
Kutuda smasung tr bandrol varsa alınır problem yaşamazsın. Kutuda samsung tr bandrolu varsa herhangi bir arızadan zaten samsung a götüreceksin cihazı.Note 5 i alicam bi telefoncu kvk garantilidir dedi alınır mi
Nedir bu kvkKvk almam ben sen bilirsin
Bak sen sadece sunu bil samsung turkiye garantili olsun..Nedir bu kvk
Kutuda smasung tr bandrol varsa alınır problem yaşamazsın. Kutuda samsung tr bandrolu varsa herhangi bir arızadan zaten samsung a götüreceksin cihazı.
Kutunun açılmamış olduğuna dikkat et ama. Yan taraftaki kağıtları yırtık olmasın
Ben aldığımdan beri full açık bi sıkıntı yaşamıyorum gerçi bu zamana kadar hiç kapatmadım teli arada bi yeniden başlat yapıyorum o kadarTeşekkür ederim tavsiyen için.Ben günde bi kere kapalı şarj ediyorum yani yeniden başlatıyorum muhakkak
Oda bir distribütör ancak kvk servisleri cok iyi degil diye biliyorumbaktim samsung logosu falan da var kutuda açılmamış 2.400 lira dedi olmazsa gidip teknosadan alicam
Gunde 1 kere yap sistem daha az sarj yiyorBen aldığımdan beri full açık bi sıkıntı yaşamıyorum gerçi bu zamana kadar hiç kapatmadım teli arada bi yeniden başlat yapıyorum o kadar
Ben ordan aldim sen bilirsinO zaman teknosadan alayım
Sarj kablon bozulmustur.. sarj aletin kablo şarjı diyorsa bir iki kere telefona tak cikart yap hizli sarj diyecektir. Veya birtane o kablodan al hizli sarj yazacaktir.. hoşgeldin aramiza bende de ayni sorun var 2 3 kere tak cikar yapiyorum hizli sarj oluyor sorun kabloda yazilimsal degil.Merhabalar arkadaşlar
aranıza yeni katıldım iki adet note 5 cihazım var (biri hatunda) ikiside teknosa dan alınma fakat geçenlerde bir durum farkettim önceden kendi orjinal şarj aletini takınca hızlı şarj yazardı filan birde cihaz daha hızlı şarj olurdu artık sadece şarj oluyor falan gibisinden bir ibare cikiyor hatuna sordum onda da aynı durum var bir sorun mu bu yoksa yazılım-güncellemelerle gelen bir sıkıntımı bu bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. teşekkürler
Sarj kablon bozulmustur.. sarj aletin kablo şarjı diyorsa bir iki kere telefona tak cikart yap hizli sarj diyecektir. Veya birtane o kablodan al hizli sarj yazacaktir.. hoşgeldin aramiza bende de ayni sorun var 2 3 kere tak cikar yapiyorum hizli sarj oluyor sorun kabloda yazilimsal degil.
Rica ederim her zaman burdayiz. Oyle bu sarj aletlerini neden boyle yaparlar anlamam..Hoşbulduk aynen dostum saolasın şimdi denedim cihaz yanımda zaten hızlı şarj yazdı. şuanlık hemen merkeze dönme şansım yok bir kaç güne değiştiririm bir sorun olmaz inşallah ya iki cihazda da olması beni şaşırttı demekki sorun kalitesiz şarj setinden kaynaklı yazık o kadar para veriyoruz... ilginize alakanıza teşekkürler
Normal ben ilk çıktığında 2450 ye ilan aldım sıfır olarak. Samsung tr garantili.baktim samsung logosu falan da var kutuda açılmamış 2.400 lira dedi olmazsa gidip teknosadan alicam
Neden muhakkak
Iyi bakalimMuhakkak derken yani günde bi kere sarj ediyorum yani şarjı full bitmeden şarja takmıyorum.Haliyle de kapalı olarak şarj olmuş oluyortek kasa olduğu için temkinli davranmaya çalışıyorum sadece
![]()
Kvk, Genpa, Başarı, Telpa v.s bunlar Samsung distiribütörüdür garantide herhangi bir sakınca yaşanmaz, ister genpa olmuş ister kvk hiç bir fark yokKvk almam ben sen bilirsin
kapalı iken hızlı şarj özelliğinden faydalanmıyor sanırım. açıkken oluyor bu olay. yanılıyorsam düzeltiniz
gönderdiğiniz ilk ekranda android OS tıklayıp öyle gönderir misinBenim şarjım mi hızlı bitiyor anlamadım.
2 adet e mail sistemi kurulu birde ilaç hatirlaticilar var. Siz pil kullanimlarinizi atar mısınız?
![]()
![]()
gönderdiğiniz ilk ekranda android OS tıklayıp öyle gönderir misin
gece uyurken telefon açık olduğunda sabah uyandığında şarjda ne kadarlik bir düşüş var. ne zaman farkettiniz bu olayı ?
1 aydır böyle sanırım. Ani düşüşler yok. Sadece olması gerekenden daha hızlı bitiyor. Gece şarja bırakmıyorum sabahları şarj ederim genelde o da 1 saat 20 dk filan kalır. Saatte fullenir 20 dk daha bekletip öyle çıkartan birisiyim. 6.0 gelince yedek alıp restore edeceğim şimdi tekrar tekrar restore ile uğraşmak istemiyorum.gece uyurken telefon açık olduğunda sabah uyandığında şarjda ne kadarlik bir düşüş var. ne zaman farkettiniz bu olayı ?
Aynı durum bende de var. Bende 6 yi bekliyorum.1 aydır böyle sanırım. Ani düşüşler yok. Sadece olması gerekenden daha hızlı bitiyor. Gece şarja bırakmıyorum sabahları şarj ederim genelde o da 1 saat 20 dk filan kalır. Saatte fullenir 20 dk daha bekletip öyle çıkartan birisiyim. 6.0 gelince yedek alıp restore edeceğim şimdi tekrar tekrar restore ile uğraşmak istemiyorum.
Umarım güncelleme gelir ?bu problem bende de var son gönderdiğin ss de Android OS uyanık kal modunda yani telefon uyku moduna geçmiyor. ekran WiFi vb şeyler kapalı olsa bile buna deep sleep deniliyor. xda vb büyük sitelerde araştırdım bu durumda olan bir çok kullanıcı var istenirse bu konu ile ilgili linkleri gönderirim. bu kernel den kaynaklanan bir sorun. ben odin üzerinden aynı anabant sürümünü yükledim buna rağmen düzelmedi. yani güncelleme beklemekten başka bir çare yok.