Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5 i alicam bi telefoncu kvk garantilidir dedi alınır mi
Kutuda smasung tr bandrol varsa alınır problem yaşamazsın. Kutuda samsung tr bandrolu varsa herhangi bir arızadan zaten samsung a götüreceksin cihazı.
Kutunun açılmamış olduğuna dikkat et ama. Yan taraftaki kağıtları yırtık olmasın.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bu hızlı şarj için USB kabloyu nerede değiştirebilirim. Herhangi bir samsung merkezinde mi yoksa garanti veren serviste mi ?

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kutuda smasung tr bandrol varsa alınır problem yaşamazsın. Kutuda samsung tr bandrolu varsa herhangi bir arızadan zaten samsung a götüreceksin cihazı.
Kutunun açılmamış olduğuna dikkat et ama. Yan taraftaki kağıtları yırtık olmasın

baktim samsung logosu falan da var kutuda açılmamış 2.400 lira dedi olmazsa gidip teknosadan alicam

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Teşekkür ederim tavsiyen için.Ben günde bi kere kapalı şarj ediyorum yani yeniden başlatıyorum muhakkak
Ben aldığımdan beri full açık bi sıkıntı yaşamıyorum gerçi bu zamana kadar hiç kapatmadım teli arada bi yeniden başlat yapıyorum o kadar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
baktim samsung logosu falan da var kutuda açılmamış 2.400 lira dedi olmazsa gidip teknosadan alicam
Oda bir distribütör ancak kvk servisleri cok iyi degil diye biliyorum
Yani note 5 i ulkeye sokan distribütörlerden birtanesi ancak servisi iyi degil diye duydum

Soze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar
aranıza yeni katıldım iki adet note 5 cihazım var (biri hatunda) ikiside teknosa dan alınma fakat geçenlerde bir durum farkettim önceden kendi orjinal şarj aletini takınca hızlı şarj yazardı filan birde cihaz daha hızlı şarj olurdu artık sadece şarj oluyor falan gibisinden bir ibare cikiyor hatuna sordum onda da aynı durum var bir sorun mu bu yoksa yazılım-güncellemelerle gelen bir sıkıntımı bu bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. teşekkürler

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Merhabalar arkadaşlar
aranıza yeni katıldım iki adet note 5 cihazım var (biri hatunda) ikiside teknosa dan alınma fakat geçenlerde bir durum farkettim önceden kendi orjinal şarj aletini takınca hızlı şarj yazardı filan birde cihaz daha hızlı şarj olurdu artık sadece şarj oluyor falan gibisinden bir ibare cikiyor hatuna sordum onda da aynı durum var bir sorun mu bu yoksa yazılım-güncellemelerle gelen bir sıkıntımı bu bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. teşekkürler
Sarj kablon bozulmustur.. sarj aletin kablo şarjı diyorsa bir iki kere telefona tak cikart yap hizli sarj diyecektir. Veya birtane o kablodan al hizli sarj yazacaktir.. hoşgeldin aramiza bende de ayni sorun var 2 3 kere tak cikar yapiyorum hizli sarj oluyor sorun kabloda yazilimsal degil.

Soze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarj kablon bozulmustur.. sarj aletin kablo şarjı diyorsa bir iki kere telefona tak cikart yap hizli sarj diyecektir. Veya birtane o kablodan al hizli sarj yazacaktir.. hoşgeldin aramiza bende de ayni sorun var 2 3 kere tak cikar yapiyorum hizli sarj oluyor sorun kabloda yazilimsal degil.

Hoşbulduk aynen dostum saolasın şimdi denedim cihaz yanımda zaten hızlı şarj yazdı. şuanlık hemen merkeze dönme şansım yok bir kaç güne değiştiririm bir sorun olmaz inşallah ya iki cihazda da olması beni şaşırttı demekki sorun kalitesiz şarj setinden kaynaklı yazık o kadar para veriyoruz... ilginize alakanıza teşekkürler

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hoşbulduk aynen dostum saolasın şimdi denedim cihaz yanımda zaten hızlı şarj yazdı. şuanlık hemen merkeze dönme şansım yok bir kaç güne değiştiririm bir sorun olmaz inşallah ya iki cihazda da olması beni şaşırttı demekki sorun kalitesiz şarj setinden kaynaklı yazık o kadar para veriyoruz... ilginize alakanıza teşekkürler
Rica ederim her zaman burdayiz. Oyle bu sarj aletlerini neden boyle yaparlar anlamam..
Fakat degistirmeden de 2 3 kere tak cikarla kullanabilirsin.. bence tabi sen bilirsin.
Ben suan oyle kullaniyorum

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar cihazda samsung Türkiye istanbuk pazarlama ..........
Vs vs yazdıktan sonra hangi distribütörün olduğu önemli değil. Neyice itibariyke servis hiznetini samsung Türkiye verecek. Benimkide brightstar mesela. Resmi olarak tek dağıtıcı aslında bu. Yani cihaz samsubg garantili oksunda gerisi önemli değil. Kapalı kutu jelatinli felan ise garantide samsung Türkiye ise 2200 tl yede bulsan al korkma

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kapalı iken hızlı şarj özelliğinden faydalanmıyor sanırım. açıkken oluyor bu olay. yanılıyorsam düzeltiniz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim şarjım mi hızlı bitiyor anlamadım.
2 adet e mail sistemi kurulu birde ilaç hatirlaticilar var. Siz pil kullanimlarinizi atar mısınız?
1b0caa9f37a682ae52109d296da81d2c.jpg
229da852545188e36ec591f507cdbeed.jpg

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim şarjım mi hızlı bitiyor anlamadım.
2 adet e mail sistemi kurulu birde ilaç hatirlaticilar var. Siz pil kullanimlarinizi atar mısınız?
1b0caa9f37a682ae52109d296da81d2c.jpg
229da852545188e36ec591f507cdbeed.jpg
gönderdiğiniz ilk ekranda android OS tıklayıp öyle gönderir misin

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
gece uyurken telefon açık olduğunda sabah uyandığında şarjda ne kadarlik bir düşüş var. ne zaman farkettiniz bu olayı ?
1 aydır böyle sanırım. Ani düşüşler yok. Sadece olması gerekenden daha hızlı bitiyor. Gece şarja bırakmıyorum sabahları şarj ederim genelde o da 1 saat 20 dk filan kalır. Saatte fullenir 20 dk daha bekletip öyle çıkartan birisiyim. 6.0 gelince yedek alıp restore edeceğim şimdi tekrar tekrar restore ile uğraşmak istemiyorum.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
1 aydır böyle sanırım. Ani düşüşler yok. Sadece olması gerekenden daha hızlı bitiyor. Gece şarja bırakmıyorum sabahları şarj ederim genelde o da 1 saat 20 dk filan kalır. Saatte fullenir 20 dk daha bekletip öyle çıkartan birisiyim. 6.0 gelince yedek alıp restore edeceğim şimdi tekrar tekrar restore ile uğraşmak istemiyorum.
Aynı durum bende de var. Bende 6 yi bekliyorum.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu problem bende de var son gönderdiğin ss de Android OS uyanık kal modunda yani telefon uyku moduna geçmiyor. ekran WiFi vb şeyler kapalı olsa bile buna deep sleep deniliyor. xda vb büyük sitelerde araştırdım bu durumda olan bir çok kullanıcı var istenirse bu konu ile ilgili linkleri gönderirim. bu kernel den kaynaklanan bir sorun. ben odin üzerinden aynı anabant sürümünü yükledim buna rağmen düzelmedi. yani güncelleme beklemekten başka bir çare yok.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
bu problem bende de var son gönderdiğin ss de Android OS uyanık kal modunda yani telefon uyku moduna geçmiyor. ekran WiFi vb şeyler kapalı olsa bile buna deep sleep deniliyor. xda vb büyük sitelerde araştırdım bu durumda olan bir çok kullanıcı var istenirse bu konu ile ilgili linkleri gönderirim. bu kernel den kaynaklanan bir sorun. ben odin üzerinden aynı anabant sürümünü yükledim buna rağmen düzelmedi. yani güncelleme beklemekten başka bir çare yok.
Umarım güncelleme gelir ?