soul4p
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Samsung bunun farkında fix yerine 6.0 güncellemeyi planlıyor bana göre. bu ay ya da gelecek ayin başlarında bekliyorum.Umarım güncelleme gelir ?
Samsung bunun farkında fix yerine 6.0 güncellemeyi planlıyor bana göre. bu ay ya da gelecek ayin başlarında bekliyorum.Umarım güncelleme gelir ?
Kullanıyorum philipsinpowerbank kullanan varmi?
Doze modu bunu cozecek 6.0 ileSamsung bunun farkında fix yerine 6.0 güncellemeyi planlıyor bana göre. bu ay ya da gelecek ayin başlarında bekliyorum.
Ya bende Bayadır var eskidendi kullanıyordum 2600 mah ama işimi görüyorum 1 senedir sıkıntı yapmadı 50 TL civarındamemnunmusun. bnde alicamda. uygun biseyler ariyrm. samsungun war bide. telefonla ayni tasarimda .onlarda cok hos
düzelir. şuan s6 modellerinde de güvenlik problemleri var hepsini toparlayıp 6.0 ı yayınlarlar.Doze modu bunu cozecek 6.0 ile
bnde max 100 liralik bisey aryrm. samsung marka mi alsam diyrm. yoksa diger markalarda yeterlimi. telefona zarari olurmu ?Ya bende Bayadır var eskidendi kullanıyordum 2600 mah ama işimi görüyorum 1 senedir sıkıntı yapmadı 50 TL civarında
bu nasıl birşey uyar mi önerebilirim galibabnde max 100 liralik bisey aryrm. samsung marka mi alsam diyrm. yoksa diger markalarda yeterlimi. telefona zarari olurmu ?
fiyati iyi gercektn maH ina gore. marka olarak nasildr acababu nasıl birşey uyar mi önerebilirim galibahttp://www.dr.com.tr/Elektronik/TP-...000000640316?gclid=CN-qvanz-cgCFQrhGwod4psLlg
Bi zararı yok ama benimki 2600 mah olduğundan tam yeterli değil her kullanımdan sonra doldurmam gerekiyor ama 1000 üstü alırsan güzel olur arkadasın önerdiği gibibnde max 100 liralik bisey aryrm. samsung marka mi alsam diyrm. yoksa diger markalarda yeterlimi. telefona zarari olurmu ?
tipide guzel olsun istyrm. telefon zaten karizma. samsungun yaptigi cok hosuma gitti oyuzden . ama bulundugum ilde samsung yok malesef. oyuzden baska markalari sordum sizdBi zararı yok ama benimki 2600 mah olduğundan tam yeterli değil her kullanımdan sonra doldurmam gerekiyor ama 1000 üstü alırsan güzel olur arkadasın önerdiği gibi
Asus zen power kullanıyorum.fiyati iyi gercektn maH ina gore. marka olarak nasildr acaba
fiyat we mah nedir?Asus zen power kullanıyorum.
evet ama kategori foto makinası ordan dikkat etmek lazım boşuna aldirmayalim marka olarak iyi bir marka.fiyati iyi gercektn maH ina gore. marka olarak nasildr acaba
10400 59 TL olması lazım.fiyat we mah nedir?
Kaynak ?Bu arada android 6.0 root artik garanti disi birakmayacakms bugun bayram![]()
İnanmayın böyle birşey olamaz .Kaynak ?
ShiftdeleteKaynak ?
Knox'a ne demeli? Samsung ona bakmıyor zaten Knox değeri 1 olduysa vay haline, 6.0 da Knox sayacı devre dışı kalacaksa güzel ama neyse ya iyice karıştı ortalık çıksında bakalım ne olacakShiftdeletekaynak
Root dosyalari artik fabrika ayarlarina donunce tamamen silinebilecekmis yani root belli olmayacak
Knox bela olduKnox'a ne demeli? Samsung ona bakmıyor zaten Knox değeri 1 olduysa vay haline, 6.0 da Knox sayacı devre dışı kalacaksa güzel ama neyse ya iyice karıştı ortalık çıksında bakalım ne olacak![]()
amacım tartışmak değil. parantez içinde söylemek istiyorum burası note 5 kullanıcı konusu ise telefon sorunları da burada paylaşılır. bu tip sorunlar bolca var.Yahu ne 6.0 ortalık 56 oldı resmen
?????????????? Ben ne yazdım ki.amacım tartışmak değil. parantez içinde söylemek istiyorum burası note 5 kullanıcı konusu ise telefon sorunları da burada paylaşılır. bu tip sorunlar bolca var.![]()
Detaylı fotoğraflatı ve dokunma hissi nasıl cevapları bekliyorum 😀Beklediğim ürün geldi bakalım nasıl çıkacak.![]()
Daha uygulamadım paketi açtım normal şeffaf jelatin gibi esnek bir jelatin çıkıyor temperli cam diye satılanlar gibi sert değil, kırılmaya karşı korumalı cam benim aldığım bakalım dedikleri gibi mi çıkacak. Uygulama sonrası ön ekranda, norma ljelatinlerde kalan hava boşluğu kalacak mı onu da söyleyeceğim.Detaylı fotoğraflatı ve dokunma hissi nasıl cevapları bekliyorum 