Şuan ekranda lekeler var ama çekerim birazdan.Fotolar nerede lazz bekliyoruz hala
Şuan ekranda lekeler var ama çekerim birazdan.Fotolar nerede lazz bekliyoruz hala
Silikon kılıf bile kullanmamak için yeni ekran koruyucu aldımBende bunu kullanıyorum çok memnunum ama bi yandan içim diyo ki bu kadar şık telefonu kılıf takmadan kullan diyo bilemedim
![]()
Ortalama 6 buçuk saatPil Ekran suresi nedir note 5 arkadaslar yazabilirmisiniz gunluk
Ben 3 saat alıyorum oyun oynamadığım halde.Ortalama 6 buçuk saat
Eski mesajlarda bulabilirsin 6 saatlik ekran sürem vardı son güncellemeden sonra 5 saati bulmuyor bende de.Ben 3 saat alıyorum oyun oynamadığım halde.
3 saatmi oyun yok bide nasil katlaniyorsun hocam o tele iskence gibi 3 saat nedirBen 3 saat alıyorum oyun oynamadığım halde.
bnde oyle istyrm ama korkuyrm. ya duserse diyeBende bunu kullanıyorum çok memnunum ama bi yandan içim diyo ki bu kadar şık telefonu kılıf takmadan kullan diyo bilemedim
![]()
Ben 1.5 gün kullanıyordum var bir problem ama bakalım çıkar yakında.Eski mesajlarda bulabilirsin 6 saatlik ekran sürem vardı son güncellemeden sonra 5 saati bulmuyor bende de.
Son güncellemeden sonra oldu. Android OS uyanık kalıyor uyku moduna geçemiyormuş. Soul4p ismi yanlış olabilir bu arkadaş birkaç sayfa önce durumu açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam yazdığım gibi bir şeydi.Ben 1.5 gün kullanıyordum var bir problem ama bakalım çıkar yakında.
Aralık tan önce gelmez diye düşünüyorum samsung güncelleme konusunda ağır davranıyorBen telefonu ilk ciktigi gun aldim 1.5 ile 2 gun gidiyor guncellemeden sonra 1 gune dustu bu arada amdroid marshmallow hakkinda bilgisi olan var mi ne zaman gelcek ?
Ama seffaf kap alin kulanin ekrana bir sey takmayin ne takarsaniz takin o hissiyati öldürüyor bana gorebnde oyle istyrm ama korkuyrm. ya duserse diye![]()
silikon telefona ucuz hissi weriyo eleAma seffaf kap alin kulanin ekrana bir sey takmayin ne takarsaniz takin o hissiyati öldürüyor bana gore
Ekran hassasiyeti mi yoksa el hissiyati mi ben ekran derim her zaman hicte birsey takmadim ekranasilikon telefona ucuz hissi weriyo ele
el hissiyati. silikon ucuz hissi weriyo. kilifsz on numara amaEkran hassasiyeti mi yoksa el hissiyati mi ben ekran derim her zaman hicte birsey takmadim ekranaaldim spigenden şık kap mis gibi
![]()
el hissiyati. silikon ucuz hissi weriyo. kilifsz on numara ama![]()
😀😀😀😀😀İpg ekran koruyucu almayın![]()
[emoji2] en iyisi ekran koruyucu almayın ve paha biçilemez bir riskiniz olsun ☺İpg ekran koruyucu almayın![]()
Şikayet ettim normalde geçmesi gerekiyor cihazım resimlerini bize pazartesi atin bakalım gecmediyse iade işlemi başlatalım dediler. Normalde ekran koruyucular da iade yok v.s. dediler ama bakalım ne olacak[emoji2] en iyisi ekran koruyucu almayın ve paha biçilemez bir riskiniz olsun ☺