g0dforsaken
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Ha pardon doğru ya uyanamadım daha [emoji1] [emoji1] [emoji1]Hocam o tema benimki karıştırdınız sanırım ikimiz de aynı anda ekran paylaştık ☺
Ha pardon doğru ya uyanamadım daha [emoji1] [emoji1] [emoji1]Hocam o tema benimki karıştırdınız sanırım ikimiz de aynı anda ekran paylaştık ☺
Ben hiç bir ayar ile oynamadım. Sadece otomatiğe kapayıp bir saat ileri almıştım. Suan yine sadece otomatiği açtım kendi normal saati ayarladı sadece widgetteki saat hala ileri.Düzelmez. Ben saatler geri çekilince widgeti 1 saat geride diye gmt+3 yapmıştım 25 ekimde. Bu sabah kalktım eski haline getirdim. Yani o gün gmt+3 yapmayanlar bugün gmt+1 yaparsa düzelir sanırım ☺
Aklım durdu mantıklı bir açıklama bulamadımBen hiç bir ayar ile oynamadım. Sadece otomatiğe kapayıp bir saat ileri almıştım. Suan yine sadece otomatiği açtım kendi normal saati ayarladı sadece widgetteki saat hala ileri.
Kendiliğinden geri aldı şuan.Aklım durdu mantıklı bir açıklama bulamadım
muhakkak bulunur da herhangi bir yerden ya da internetten almak pek tercih ettiğim bir şey değil 2000 e kadar düşer diye düşünmüştüm ama siz öyle diyince ....Lansman fiyatından zaten düştü. 2699 tl den girdi şuan 2350 tl ye felan var. Nakitte belki dahada altıda bulunur. Birde note serisi bundan daha düşmez bence
Yatirim amacli telefon almiyoruz zatenMalum sitelerde hatta elden teslim 2000 tl ye kadar cihaz var. Hemde hepsi ya distribütör garantili. Operatör cihaz bile var. Bakın internetten
ndn bu kadar hemen dustuki fiyat. note 4 bukadar hizli dusmemistiYatirim amacli telefon almiyoruz zatendüşsün yatirim yapacak varsa altin borsaya girin efendim
![]()
Yok yanlılıjız var. 1750 tl ye kapalı kutu garantili sqtan site vardı. İnternet mağazalarda da bilinemlerde 199ü bandındaydıNote 4 note 5 çıktığında 2200 TL civarındaydı. Cidden hızlı düşmüş note 5
Yani olabilir satilmiyordur satisi arttirmak icin yapiyorlar cunku pazar doygunluga ulasti birde bir yerde sabit kalacaktir note 5 de 2000 civari 2200 arasi sabit kalır daha fazla azalmaz söyleyeyimndn bu kadar hemen dustuki fiyat. note 4 bukadar hizli dusmemisti
S penle resim çizme uygulaması biIen varmı bulamadım
Vatan dan 2100 liraya note 4 aldı arkadaşım Ağustos sonunda. Zaten şuan 1900 liraya satılıyor.Yok yanlılıjız var. 1750 tl ye kapalı kutu garantili sqtan site vardı. İnternet mağazalarda da bilinemlerde 199ü bandındaydı
Sağol bende indiriyimbunlar var![]()
Valla ben 2450 ye mi ne almıştım ilk çıkınca işte amaç 2 yıl kullanmakYani olabilir satilmiyordur satisi arttirmak icin yapiyorlar cunku pazar doygunluga ulasti birde bir yerde sabit kalacaktir note 5 de 2000 civari 2200 arasi sabit kalır daha fazla azalmaz söyleyeyim
Ki ben cihazi ya su katlanabilir ekran cikarsa satarim anca2 3 sene goturur beni
Lazz ile benim kafa ayniValla ben 2450 ye mi ne almıştım ilk çıkınca işte amaç 2 yıl kullanmak
2200 altına pek bulunmaz ilerleyen zamanlarda özel kampanyalar dışında