cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Ekli dosyayı görüntüle 14123 ortadaki benimki telefon altin diye sari aldimşıklıgini bozmaz dimi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 14123 ortadaki benimki telefon altin diye sari aldimşıklıgini bozmaz dimi![]()
cesaretim olsa aticam kilifi falanGöreceli bir durum ☺
hos mus. ne kadar fiyati?Ekli dosyayı görüntüle 14123 ortadaki benimki telefon altin diye sari aldim
Bu gifler bende gözükmüyor neden olabilir ?Ekli dosyayı görüntüle 14123 ortadaki benimki telefon altin diye sari aldim
129 tl ben bayramda indirimdeydi 70 aldimhos mus. ne kadar fiyati?
nerden [emoji5]129 tl ben bayramda indirimdeydi 70 aldim![]()
Spigenin sitesinden aldimnerden [emoji5]
hmm. bu gold black var. biloyomusun?Spigenin sitesinden aldim
Bilmiyorum ki bende de bazen oluyorduBu gifler bende gözükmüyor neden olabilir ?
acilmadi bu
Bu da bende açıldı. Ufak da olsa bi sorun var ama kimde ☺acilmadi bu
Siyah yok 3 renk attim sana gri varacilmadi bu
hyr marka olarak demistm ben. goldblack diye markaSiyah yok 3 renk attim sana gri var
Onu bilmiyorum ben spigeni direk gömdümhyr marka olarak demistm ben. goldblack diye marka
Onu bilmiyorum ben spigeni direk gömdüm
Luzumu yokpowerbank kullanan warmi peki
su samsungunkiler hosuma gitti birazLuzumu yokzaten hemen sarj ediyor ve sarj bitmiyor o kadar kisa surede
Bulunmadimtelefona root girişimde bulundunuz mu ?
Ucak moduna al az gider şarjandroid OS sürekli uyanık kal modunda mı ? bende de öyle bir problem var son güncellemeden sonra ortaya çıktı. ne yazıkki telefonu uyurken kapatmak zorunda kalıyorum
Duzelir ya bu sorunlar neden herkeste olmuyor..sansina bak;(telefon açık olduğu sürece android OS'un çalıştırdığı bir uygulama var. bunu root olmadan gözetleyemiyoum.
Teknosanote 5 lerinizi nerden aldiniz