LG G2 Kullanıcıları Kulübü

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben baya önceden güncelledim beyler kısaca anlatayım şarj da hafif yavaşlık var kamerada duzletme göremedim menü ve geçişler sağlam fakat yine çok ısınıyor ben custom romdan gectigim için şarj vs. gerçekten süper geldi kitkattan geçenlere nasıl gelir bilmiyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 30d kullanıyorum :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Ben baya önceden güncelledim beyler kısaca anlatayım şarj da hafif yavaşlık var kamerada duzletme göremedim menü ve geçişler sağlam fakat yine çok ısınıyor ben custom romdan gectigim için şarj vs. gerçekten süper geldi kitkattan geçenlere nasıl gelir bilmiyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 30d kullanıyorum :)
Otadan güncel sürüm verilecek pc suite hatalı sürüm deniliyordu ?
Lg senin yapıcağın işin....
Bir daha Lg almam Samsung Almam Asus alırım keyfime bakarım bune ulan para verdik karşılığını alamıyoruz yazıklar olsun verdim fiyatı haketmiyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bir daha Lg almam Samsung Almam Asus alırım keyfime bakarım bune ulan para verdik karşılığını alamıyoruz yazıklar olsun verdim fiyatı haketmiyor.
Saçmaladın :DD

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
:D dostum sakin ol lg ye sövüyorsun ama lollipop dağıtımında en başarılı firma lg sonra sony dir.Asus dediğin firma mart yada nisan ayında (tam hatırlamıyorum) vereceğine söz vermesine rağmen hala ortalıkta güncelleme yok :) neyse isteyen istediğini alsn :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
:D dostum sakin ol lg ye sövüyorsun ama lollipop dağıtımında en başarılı firma lg sonra sony dir.Asus dediğin firma mart yada nisan ayında (tam hatırlamıyorum) vereceğine söz vermesine rağmen hala ortalıkta güncelleme yok :) neyse isteyen istediğini alsn :D
Asus' a lafım yoktur 700 tl lik cihaza lolipop veriyor , zenfone tek sorunu bataryası , ama G2 koskoca 2013 ün en iyi telefonu bu kadar sert eleştirilemez sırf lolipop geç verildi diye. Telefona 5.0.2 gerek bile yok yazılım donanım süper zaten. Kamera hariç.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Asus' a lafım yoktur 700 tl lik cihaza lolipop veriyor , zenfone tek sorunu bataryası , ama G2 koskoca 2013 ün en iyi telefonu bu kadar sert eleştirilemez sırf lolipop geç verildi diye. Telefona 5.0.2 gerek bile yok yazılım donanım süper zaten. Kamera hariç.
Lollipop geç verilmedi bazı ülkere geç geldi note 4 ten önce aldı g2 lollipopu.Güncelleme türkiyeye geldi direk şarz sorunu yüzünden geri aldılar güncellemeyi.Güncellemeye her zaman gerek vardır gerek yok ne ya :) kamera sensörü ışık almıyor bu yazılımla ne kadar düzeltilebilirki zaten kameranın düzelmesini boşuna beklemeyin derim ben; video odaklama problemi çok daha az bi kere elle odakladın mı bozulmuyor.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Benim takıntım yazılım Değil verilen söz yerine zamanında getirilmeli cihaz kamerası çok aham şaham değil batarya tabikide memnunum beni 150 saat götürdü ve Lg g4 almam bi kamera artısı var G5 bekliycem arayüz olarak Lg diğer firmaları sollar Android olarak gerçekten hoş ve kullanışlı Bu cihazın desteğini 5.1.1 android olması gerekiyor milyon adet G2 satıldı ve Lg desteği inşallah kesmez G5 farklı bi tasarım ve kamera işlemci merak ediyorum Teknolojiye ayak uydurulmaz mümkün değil hep kendini yenileyen sistem

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Benim surum EUR xx.dun pc suitten guncelledim hicbir sıkıntı yok suanlik.gayet iyi gorunuyor.kucuk bir sey var cok onemli degil ama ben seviyodum.mesela onceki surumde program sayfasinin arkaplanini degistirebiliyoduk artik degismiyo (degisiyosada ben bulamadim).masaustu nasilsa programlarin arka planida o olmak zorunda ben sevmiyorum bunu

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni güncelleme ile birlikte knock code ve kilit ekranına widget ekleme özelliği kaybolmuş sizde de aynı sorun varmı?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benim takıntım yazılım Değil verilen söz yerine zamanında getirilmeli cihaz kamerası çok aham şaham değil batarya tabikide memnunum beni 150 saat götürdü ve Lg g4 almam bi kamera artısı var G5 bekliycem arayüz olarak Lg diğer firmaları sollar Android olarak gerçekten hoş ve kullanışlı Bu cihazın desteğini 5.1.1 android olması gerekiyor milyon adet G2 satıldı ve Lg desteği inşallah kesmez G5 farklı bi tasarım ve kamera işlemci merak ediyorum Teknolojiye ayak uydurulmaz mümkün değil hep kendini yenileyen sistem
Aynen 5.1.1 i bende bekliyorum zaten cihaza android 5.0.2 vermeleri tamamen mantksz sarj ve ram sorunu var bazi stabilite sorunlarida var 5.1.1 i verseler hata duzeltmesi yerine G2 uçacak... Ama 5.1 G4 sistemi portlamaya çalışıyor xda dakiler haberiniz olsun...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yeni güncelleme ile birlikte knock code ve kilit ekranına widget ekleme özelliği kaybolmuş sizde de aynı sorun varmı?
Widget gitmis evet ama knock code gitmedi böyle bir ozelligin gitmesi sacma olurdu , ayarlar > ekran > kilit ekranı > ekran kilidini secin orda var.

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
f75d31b72d9cffd1255e0379345bfee3.jpg
ayarlarda görünüyor ama aktif edemiyorum hiçbir şekilde

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dostlar telefondan flv olarak video izleyeyim dedim kardes payı kasıyor hem mx olayer da gem de kendi playerinda. Sorun nedir acaba (5.0.2 Lollipop)

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu hallettim ayni sorunu yaşayanlar 3845#*802# arama yaparak Settings e tıklayıp gelen sayfadan Update touch frimvare tıkladıktan sonra düzelir

nostalgiaplatz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar PC suite üzerinden lolipop güncellemesini kurdum. Güncellemeyi kurdu. Fakat telefonum açılmıyor LG logosunda takılıp açılmıyor bir türlü ne yapmam gerekiyor ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar PC suite üzerinden lolipop güncellemesini kurdum. Güncellemeyi kurdu. Fakat telefonum açılmıyor LG logosunda takılıp açılmıyor bir türlü ne yapmam gerekiyor ?
Telefonu tamamen kapatın (15 sn filan basılı tutun) kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basın LG logosu geldiğinde elinizi çekip anında tekrar basılı tutun ses kısma ve güç tuşuna ordan sonra güç tuşuyla hard reset atın , yes no cıkarsa yes deyin.

nostalgiaplatz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu tamamen kapatın (15 sn filan basılı tutun) kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basın LG logosu geldiğinde elinizi çekip anında tekrar basılı tutun ses kısma ve güç tuşuna ordan sonra güç tuşuyla hard reset atın , yes no cıkarsa yes deyin.

Hocam içindeki verilerim gider mi ? Bide hard reset atınca kitkat mı yoksa lolipop mu gelecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana kalırsa bu cihaz samsung s5 den bile iyi s4 de işlemci sorunu var acayip ısınıyor sen hala tutmuş s4 de göre zayıf diyorsun. sen kesin g2 kullanmamışsın bir kullansan kesin bir daha samsung kullanmazsın

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam verileri almanın hiç bir yolu yokmu ? Sadece Galeri de fotoğraflarımı alabilirsem yeterli olcak benim için.
Google driveda yada baska bi yerde yedeklemisseniz alabilirsiniz fotolari baska turlu veri kurtarma programlari var windows icin bi ihtimal ordan kurtarabilirsiniz ama olacağını sanmıyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
bana kalırsa bu cihaz samsung s5 den bile iyi s4 de işlemci sorunu var acayip ısınıyor sen hala tutmuş s4 de göre zayıf diyorsun. sen kesin g2 kullanmamışsın bir kullansan kesin bir daha samsung kullanmazsın
Bu ilk sayfada söylendi yani 2 sene önce , S4 ' le G2 ' yi karşılaştırıcak zihniyetli insanlarla iletişim kurmayın takmayın geçin :( ümitsiz vaka , S5 konusuna gelirsek S5 daha iyidir G2 den ama ben G2 alacakken babam istediğin teli al dedi ozaman S5 ve Z2 de vardı ama almadım G2 beni yansıtacak cihaz hayallerimin cihazı G2 den önce ben iyi telefon almak bile istemiyordum o kadar.

nostalgiaplatz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aldığım yedeğimi Pc suite üzerinden yükleyemiyorum bir türlü. PC suite bağlanıyorum yedeklediğim dosyayı seçiyorum ve işlem başlıyor. Daha sonra telefon restart atıyor yüklemek için. Ama telefon açıldığı zaman pc suite bağlantısı kayboluyor. Yükleme devam ediyor bitincede Cihazınızın USB bağlantısı kesik diyor. Ne yapmam gerekiyor.