S
SDN Okuru
SDN Okuru
lg pc suit telefonu görmüyo nasıl görmesini sağlayabiliriz
Evet stabil günde 1 kez reset atıyor kendi kendine o kadar.bu rom stabil çalışıyor mu bende telefonuma kuracağım ?
Kablosuz depolama için program hangisi acaba nerden bulabiliriz.Sarj konusunda orjinal 4.4.2ye göre çok daha iyi. Gündelik kullanımda 4.5 saat ekran süresi alırken bu romda 2 saat basit oyunlar oynamama ragmen tam 6 saat 15dk ekran süresi aldım. Genel olarak stabilite sorunu yok. Yaklaşık 2 3 gündür kullanıyorum ve reset atmadı. Sadece bildirim yerindeki T İşleme tıkladıgım zaman hata veriyor. T işlemin ne oldugunu bilmiyorum. Isınma konusunda da ciddi iyileştirmeler var. Oyun harici yoğun kullandığımda 40 dereceleri bulan batarya 36 dereceyi geçmiyor. Romun tek eksiği kablosuz depolama özelliğinin romda yüklü olmaması. Ek 1 2 mblık programla bu sorunda ortadan kalkıyor. Birde lollipopla programlar arası geçiş cok daha hızlı ve ram performansı daha iyi. Eskiden sürekli sayfaları yeniden yuklemeye ugrasırdı ama bunda eski roma göre hafızasında daha fazla veriyi saklayabiliyor.
Merhaba romu bugün twrp 2.8.5.0 kurdum. güzel fakat, tekrar twrp ye girmek istedğimde girmiyor. twrp manager indirdim reboot recovery dedim, security error diye yazılar geliyor ardından ekran siyahlaşıyor tekrardan reset atınca telefon normal açılıyor. simdi ben bu twrp nasıl kuracağım? farklı uygulamalar kurmam gerekiyor twrp ama ona giris yapamıyorum. yapan arkadaşlar banada anlatırsa çok memnun kalcam. rom görsellik açısından on numara..
Kablosuz depolama için program hangisi acaba nerden bulabiliriz.
Mayıs sonu geleceği gibi bir söylenti dolanmakta ama bu Türkiye için mi yoksa Avrupa için mi bilemiyorum.LG türkiye G2 için normal güncellemeyi tahminen ne zaman yapar
teli kapatıp seskısma+güç tuşuna bas lg yazısı gelince elini çek güç tuşuna basılı tut twrp ye girmesi lazım
Hocam arkadaşın söylediği adımlarda bi eksik var ikinci logoda sadece power tuşuna değil ses kısmaya da basmanız lazım. Benim telefonumda da sadece powera basınca girmiyor.yok hocam girmiyor twrp. kuracağım o kadar uygulama var. ama twrp girmiyor. twrpsiz de hiç birsey yapılmıyor. konunun ana linkine yazılsa çözüme ulaşılır fakat ingilizce lazım .s
Hocam arkadaşın söylediği adımlarda bi eksik var ikinci logoda sadece power tuşuna değil ses kısmaya da basmanız lazım. Benim telefonumda da sadece powera basınca girmiyor.
Maalesef ben şu anda CloudyG3 kullanıyorum. Fakat araştırmaya başladım xda da konusu varsa ki vardır bakıp buraya yazarım.hocam eğer bu romu kullanıyorsanız sizde bakabilirsiniz. telefonu kapatıyorum ses kısma + power tuşuna basarak açıyorum ardından hemen ses kısma + power tuşuna yine basıyorum fakat açılmaya devam ediyor. diğerinide denedim oylede olmadı.
Maalesef ben şu anda CloudyG3 kullanıyorum. Fakat araştırmaya başladım xda da konusu varsa ki vardır bakıp buraya yazarım.
Baktım biraz xda konusuna bu arada romun ismi Grola Rommuş böyle bir hata göremedim. Rom manager yükleyip recoveryi açmayı deneyin derdim gerçi onda da hata aldığınızı söylemişsiniz. O hata eğer Secure Booting Error ise stock roma yani telefonu ilk roma döndürmek zorundasınız ayrıca bu rom stabil değil. Bir sürü sorunu bulunmakta daha LG G2 android 5 ile ilgili çok az bilgi varken böyle bir romu yüklemek çok riskli bütün yükleyenlere geri dönmelerini öneririm. Birkaç ay daha bekleyin stabil hala getirsinler, telefonlarınızda kalıcı hasara sebep olabilir. Hocam diyeceğim o ki maalesef stock roma geri dönüş yapmanız lazım biraz uğraştıracak bu da sizi kolay gelsin şimdiden ben bir çözüm yolu bulamadım adb ile recovery var ama işe yarayacağını sanmıyorum çünkü aldığınız hata ortada tekrardan kolay gelsin.cok iyi olur yav. çözüm bulamadım bir türlü
Baktım biraz xda konusuna bu arada romun ismi Grola Rommuş böyle bir hata göremedim. Rom manager yükleyip recoveryi açmayı deneyin derdim gerçi onda da hata aldığınızı söylemişsiniz. O hata eğer Secure Booting Error ise stock roma yani telefonu ilk roma döndürmek zorundasınız ayrıca bu rom stabil değil. Bir sürü sorunu bulunmakta daha LG G2 android 5 ile ilgili çok az bilgi varken böyle bir romu yüklemek çok riskli bütün yükleyenlere geri dönmelerini öneririm. Birkaç ay daha bekleyin stabil hala getirsinler, telefonlarınızda kalıcı hasara sebep olabilir. Hocam diyeceğim o ki maalesef stock roma geri dönüş yapmanız lazım biraz uğraştıracak bu da sizi kolay gelsin şimdiden ben bir çözüm yolu bulamadım adb ile recovery var ama işe yarayacağını sanmıyorum çünkü aldığınız hata ortada tekrardan kolay gelsin.
Hocam rom çok stabil çalışıyor. Fakat kurulumu şu şekilde olması gerekiyor
1- Almanya 20H romu yüklenmesi gerekiyor, root yüklenmesi gerekiyor. Ardından twrp yüklenmesi gerekiyor D802_AutoRec.apk ile.
2- Twrp açıp en son sürüm twrp yüklenmesi gerekiyor bu linkten indirip kurulabilir (indir)
3- Advanced Wipe bölümünden Wipe system\data\dalvik ve cache seçilip onaylanması gerekiyor.
4- Simdi rom dosyasını yükleyin
5- Sonra root için son sürüm SuperSU yükleyin, flaslayın (indir)
6- Ve son olarak KK bootloader yükleyin (indir)
ve işlem bitiyor ardından reboot system yapınca sistem stabil şekilde açılıyor.
Twrp girmek için tuş kombinasyonu çalışmıyor, (ses açma + power tuşu logo gelince tekrar ses açma + power tuşu )
Bu sefer telefon tam açılınca google playden twrp manager indirip açın, gelen yazıya no'ya tıklayın Root yetkisi isterse ona tabiki izin ver diyorsunuz.. ardından sol taraftadn reboot options yazısına tıklayıp, Reboot to Recovery tıklayınca recovery'e giriyor, istediğimiz şeyleri yükleyebiliyoruz![]()
İyi olur bu aralar arayıştayım 1 ay kadar kullanabilirseniz stabil bir şekilde denemek isterimsorun cikarirsa belirtirim suan gercekten çok stabil çalışıyor
İyi olur bu aralar arayıştayım 1 ay kadar kullanabilirseniz stabil bir şekilde denemek isterim![]()
5.0.1 kurduğun için ilk önce downgrade yapmalısın yani 4.4.2 ye dönmelisin. Bunun içinarkadaşlar ilk kez rom kurdum oda bu 5.0.1 romu oldu ama geri dönüp g2 cloudy romu kurmak istiyorum nasıl geri dönebilirim yardım edenlere şimdiden teşekkürler ayrıca rom ile ilgili düşüncelerim tek sıkıntısını gördüm oda kendini resetlemesi ilk kurduğumda günde 1 kez oluyordu şuan günde 3 defa oluyor dahada artmasından korkuyorum
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2795853 Kolay gelsin [emoji3]Merahaba arkadaslar romu kurdum 5-6 gundur kullaniyorum hicbir sorun yok fakat bi tek sorunum var oda android 5 sanal tuslarini yapabilmenin bi yolu varmi bu roma ben yapamadimda bilen varsa yardimlarini bekliyorum simdiden tesekkurler