İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba yıllar çnce izlediğim bir film büyücüve 3 çocuk var 1 kız 2 erkek kız ile çocuğun büyücün kitabı yüzünden ruhları değişiyor.Büyücü bunları bulduğunda tekrar eski hallerine dönmesi için saf altın bir madalyanın olması gerektiğini söylüyor filmde kız yüzücü olduğu için birçok madalyası var ama kızı sevmeyen rakibi kızın evine gidip bütün madalyaları alıp satıyor falan kızın bedenindeki çocukta madalya için yüzme yarışlarına katılıyor kazanıyorlar bedenleri değişiyor falan birde kız ile çocuk birbirinden filmin başında nefret ediyor gibi görünse de kız çocuğun bedeninde çocuğun evinde kendi resmini buluyor falan çocuk bu arada çok iyi resim çiziyor sonunda sevgili oluyor yaşlı bir büyücü var birde kaplumbağası vardı galiba BULMAMA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...
Cevaplar:Big = Büyük 1988, Dating the Enemy, 17 Again, Like Father Like Son 1987, It's a Boy Girl Thing=Kız Erkek Meselesi, Ateşli Piliç=The Hot Chick veya Çılgın Cuma = Freaky Friday veyahut 13 Going on 30, 18 Again (1988) ve Mr.Destiny 1990 Bay Kader. Eğer bahsettiğin film bunlardan birisi değilse film hakkında daha çok detay vermelisin.ör:çocuk dediklerin tahminen kaç yaşındalardı ve filmi kaç yıl önce (hangi yılda hangi kanalda) izledin.Son olarak film sence kaç yapımı bir filme benziyordu.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır bir fragmandan film arıyorum kafayı yicem ağustos 2014 te tv8 oynat bakalımda yayınlanan fragmandaki filmi arıyorum filmin adını söylemeden geçtiler programın tekrarınıda internette bulamadım sadece fragmandaki görüntüleri söylersem belki yardımcı olursunuz. İlk etapta 3 kişi (2 erkek 1 kadın ) astronot tarzı kıyafetlerle uzay boşluğunda duruyorlardı. daha sonrasında gezegenlerin birinde (çöle benziyor ) heryer bomboş. bu arkadaşlardan birinin elinde roket atar gibi birşey vardı hatta yüzüklerin efendisi son bölümünde kocaman bir kapı vardı öyle bir kapıyı patlatıyorlar sonra içlerinden yüzbinlerce uzaylı yaratıklar çıkıyor. dövüşme sahnelerinde de bu 3 astronot görünümlülerden biri yaratıkların içlerinden geçebiliyordu. en son fragman sahneside kocaman dipsiz bir kuyunun etrafındalar boşluğa bakıyorlar içlerindeki kadın geri çekilip atlıyor diğer adamda şunu söylüyordu bunu yapmasından nefret ediyorum diyip onlarda atlyordu ama fragmanda hep 3ünü ve yaratıkları gösteriyordu artık deliricem aramadığım yer kalmadı youtube vs vs lütfen yardımcı olun
Büyük ihtimalle aradığın film bu Kırmızı Gezegen = Red Planet

50 ilk öpücük olabilir mi?
Hayır o değil, filmin ismi = Bugün Aslında Dündü.

bir film vardı 3müydü 4 müydü kardeş genç yaşlardalar ve en ufakları sürekli jelibon yiyordu ve takma adları vardı bu kadarını hatırlıyorum bi tanesinin takma adı tamtam mıydı neydi ya uff bu filmin adı neydi acaba ?:crying:
3 Ninja's : Serisi https://www.youtube.com/watch?v=-NVKn85yP38

Şimdi uyumam gerekiyor daha sonra görüşmek üzere herkese iyi geceler. Dip Not: Filmlerden hatırladığınız sahneleri en ince detaylarına kadar güzel ve anlaşılır bir Türkçe ile buraya yazarsanız, ben de filmin ismini buraya yazarım ; çünkü bugüne kadar yerli yabancı 3200 tane film, yerli yabancı toplam da 90 tane de dizi izleyip bitirdim.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ecshimicBüyük ihtimalle aradığın film bu Kırmızı Gezegen = Red Planet.Eğer bu değilse, o halde bu olabilir bence ikisinden birisidir.Mission to Mars = Görev Mars

gkchn77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ecshimicBüyük ihtimalle aradığın film bu Kırmızı Gezegen = Red Planet.Eğer bu değilse, o halde bu olabilir bence ikisinden birisidir.Mission to Mars = Görev Mars
Üstad sen çok film izlemişsin bir süredir şöyle bir film arıyorum herhangi bir şey çağrıştırdı mı sana acaba?

Film karlı bir dağ kasabasında geçiyordu, sarışın mavi gözlü bir kız baş rolde oynuyordu. Dağda bir kayakçı cesedi buluyorlar, helikopterle cesedin bulunduğu yere gidiyorlar. Kız bir çok kişiden şüpheleniyordu yanlış hatırlamıyorsam emlakçı dan, kasabada ikiz kardeşler vardı onlardan, köpekli bir kızıl derili yada siyahi bir adam vardı ondan da şüpheleniyor ayrıca babası, annesi ve polis memurundan falan şüpheleniyordu anne ve babası ayrıydı. Filmin sonunu da hatırlayamıyorum yanılmıyorsam filmin isminde kış ya da soğuk kelimesi geçiyordu. Ortam kesinlikle karlı, kasabada nehir falan vardı sanırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar izlediğim filmin adı aklıma gelmedi bir türlü gece gece takıldı aklıma :) uzakdoğu filmiydi galiba neyse hatırladığım kadarıyla 2 asker ilk başta farklı cephelerde savaşıyor sonra bunlar esir düştükleri her ülkenin askeri oluyorlar(alman,sovyet) ama birbirlerini küçüklükten beri tanıyorlar ve cocukken yarışıyorlar birbirleriyle hep

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler ben bi şey soracam.
Bi film var benım de aklıma takılıd bulamıyorum bir türlü filmde dünyada bebek meydana gelmiyot 25 sene boyunca flan sonra adam dünyanın en genç insanı oluyor. Değişik filmdi. Birisi izlerken görmştüm. Şimdi çok merak ediyorum. Yardımc olabilirseniz.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film kaç yapımına benziyordu ve hangi yıl izledin ve izlediğin kanalın ismini hatırlıyor musun ?

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstad sen çok film izlemişsin bir süredir şöyle bir film arıyorum herhangi bir şey çağrıştırdı mı sana acaba?

Film karlı bir dağ kasabasında geçiyordu, sarışın mavi gözlü bir kız baş rolde oynuyordu. Dağda bir kayakçı cesedi buluyorlar, helikopterle cesedin bulunduğu yere gidiyorlar. Kız bir çok kişiden şüpheleniyordu yanlış hatırlamıyorsam emlakçı dan, kasabada ikiz kardeşler vardı onlardan, köpekli bir kızıl derili yada siyahi bir adam vardı ondan da şüpheleniyor ayrıca babası, annesi ve polis memurundan falan şüpheleniyordu anne ve babası ayrıydı. Filmin sonunu da hatırlayamıyorum yanılmıyorsam filmin isminde kış ya da soğuk kelimesi geçiyordu. Ortam kesinlikle karlı, kasabada nehir falan vardı sanırım.
Bu mu ? Felaket Habercisi = https://www.youtube.com/watch?v=uVCWKXyXxCk

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Film kaç yapımına benziyordu ve hangi yıl izledin ve izlediğin kanalın ismini hatırlıyor musun ?
bir alıntıda biz yapalım ve soralım film belki maymunlar cehennemi serisinden yine aynı şekilde dünyayı maymunlar ve goriller kontrol ediyor insanlar yabani hayvanlar gibi izleeybildiğim kısımda insanları izlemek için üzerlerien düğme şeklinde kamera takıyorlar sonra birini makinaya sokup dillerini öğretiyorlar bu makinaya giren insan diğer insanlarıda sokup zekalarını gelişiriyor sonra bunlar eski insanlardan kalan silahları kullanmayı öğrenip uçak felan yani maymunlarla savaşıyordu

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hatırladığım kadarı ile ilk maymunlar cehennemi serilerinden birisinde gerçekleşiyor bu olaylar.

waperion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar çok eskiden izlediğim 2 tane filmi soracağım sizlere...Yardımcı olursanız sevinirim olamazsanızda sıkıntı yok aklımda kalır günü gelir silinir gider...

İlk filmden hatırladığım...2-3 genç erkek bir cihaz yapıyorlar barbi bebeği gerçek bir kıza dönüştürüyorlardı...

İkinci filmdede...Bir tane ejderha dinozor gibi birşey vardı...İlkin çok küçüktü gün geçtikçe dahada büyümeye başladı...Bir fıçının içine girmişti aniden büyümüştü falan aklımda kalanlar bunlar...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Merhabalar çok eskiden izlediğim 2 tane filmi soracağım sizlere...Yardımcı olursanız sevinirim olamazsanızda sıkıntı yok aklımda kalır günü gelir silinir gider...

İlk filmden hatırladığım...2-3 genç erkek bir cihaz yapıyorlar barbi bebeği gerçek bir kıza dönüştürüyorlardı...

İkinci filmdede...Bir tane ejderha dinozor gibi birşey vardı...İlkin çok küçüktü gün geçtikçe dahada büyümeye başladı...Bir fıçının içine girmişti aniden büyümüştü falan aklımda kalanlar bunlar...

ikinci film animasyon mu acaba?

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

1. Filmin İsmi :Weird Science = https://www.youtube.com/watch?v=25q3hxlgvw4 / 2.Filmin İsmi : The Legend of Galgameth = https://www.youtube.com/watch?v=an2grjecBzk

Emeklerim için bir teşşekürü esirgemezseniz sevinirim.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12-14 yıl öncesinde okulda iken tv den izlediğim(yanılmıyorsam Samanyolu tv) yabancı bir sinema filmi vardı,adını büyük ihtimalle çekiliş diye hatırlıyorum zayıf ihtimaller piyango da olabilir ya da bu ikisinin benzer türevi ya da eklemeli hali de olabilir çok muhteşem bir film di yazdığım başlıklarla çok aradım ama bulamadım film de yanılmıyorsam amerikada küçük bir kasabada herkesin bildiği kasaba dışından hiç kimsenin bilmediği bir sır var polis bile bu sırra uyuyor herkes uymak zorunda bu bir dini ya da geleneksel bir sır ve kasaba halkı her yıl büyük bir çekiliş yapıyor ve bu çekilişle çıkan kimse yanılmıyorsam asılaraktı öldürülüyor ve böylece kasabanın mutlu kalacağına huzurlu olacağına dair bir inanışları var kötülükten korunduklarına inanıp bu kasabanın sırrını herkesden saklıyorlar bir şekilde kasabaya düşen bir genç kasabada tuhaf bir şeyler döndüğünü farketmeye başlıyor ve bu sırrı öğrenmeye çalışırken yaşananlar var çok müthiş bir filmdi bulalım lütfen çoğu durumunu da hatırlayamıyorum küçük bir kız çekilişte çıktımıydı çıkmadımıydı böyle bir şeyler vardı çok müthiş herkesin sonuna kadar heyecanla izleyeceği tarz da bir film di tv de rasgele bulmuştuk kanalı değiştirememiştik bile o derece sarmıştı bizi o arkadaşlarda filmin adını bilmiyorlar ama herkes bana nereden hatırladın o filmi diyor bulamıyoruz yardım lütfen
Filmin ismi = Nüfus 436 -Population 436 = https://www.youtube.com/watch?v=U-gVOs38w-E

filmin ikinci kelimesi günlükleri
3 çocuk bir eve taşınıyorlardı evin etrafı mantarlar ile sarılıydı bir gün evde gizli bir oda keşfettiler sonra burada bir günlük buldu çocuk onu okudu kardeşlerine bunu açıklamaya çalıştı evi etrafında görülmeyen kötü cüceler vardı eskiden orada yaşayan aile bu evin bahçesinde bir şey olduğunu fark etmiş ve o günlüğü tutarak araştırma yapmış ve her şeyi araştırmış evin etrafını mantarlarla kaplamış ve o mantarlar eve cücelerin gelmesini engellemiş cüceler eve bir tarif almak için girmek istiyorlarmış ev yeni bir aile taşınınca çocuklar bunu far etmiş ve olarda araştırma yapmışlar ve ortadaki sorunu halletmişler bunu kuzeime izletmek istiyorum ama filmi bir trlü hatırlamıyorum bilen varsa lütfen sölesin
Filmin ismi = Spiderwick Günceleri

Arkadaslar 50 ilk öpücüğü izlemissinizdir kizin hafızası hergün gidiyor aradığım buna benzer bir film bunda adam hafıza kaybı yasiyor notlar alıyor herseyi yazıyor bi kızla tanisiyo filan iste bi türlü bulamadım aklıma gelen bu kadar
Kelebek Etkisi serisi 1-2-3 büyük ihtimalle 1. seridir.

Bir film vardı küçükken izlemiştim televizyonda kendimi bildim bileli film aklımda ama bulamadım ismini filmde böyle pelerinli olması lazım bi varlık var pelerin ya da giydiği şey artık kahverengi olması lazım insanların ölüm zamanı geldiğinde gidip canlarını alıyordu yanlış hatırlamıyorsam hatta bir sahnesinde adamın biri lokantada lavaboya giriyor elini yuzunu yıkarken bu varlık geliyor ve elini kalbine sokarak adamın canını alıyordu yanlış hatırlıyorda olabilirim ama böyle olması lazım şimdiden teşekkürler
En beğendiğim filmler arasındadır. :) Sevimli Hayaletler - The Frıgtanes = https://www.youtube.com/watch?v=qSA4ssrgnwA

Bir çocuk yetenek yarıiması gibi bişeye katılıyor bununda orda sevdiği kız var. Neyse çocuk hareketleri yaparken birden ayağı kayıyor ve kafasını çarpıyor ve 15 yıl komada kalıyor uyandığında annesi babası falan şok oluyor adam eski arkadaşlarını buluyor yeni hayata alışmaya çalışıyor.Bunun sevdiği kızda gıcık kaptığı çocukla sevgili olmuş.Adamda yanılmıyorsam sevdiği kızın tekrar gönlünü almaya çalışıyor.
Beni takipte kal filmi bulacağım fakat şimdi yemek yemem gerek ok.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 50 ilk öpücüğü izlemissinizdir kizin hafızası hergün gidiyor aradığım buna benzer bir film bunda adam hafıza kaybı yasiyor notlar alıyor herseyi yazıyor bi kızla tanisiyo filan iste bi türlü bulamadım aklıma gelen bu kadar
Eğer Kelebek Etkisi Serileri değilse büyük ihtimalle Şudur > Kimliksiz = Unknown

Eğer Kelebek Etkisi Serileri değilse büyük ihtimalle Şudur > Kimliksiz = Unknown
Eğer o da değilse o halde budur :Memento

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çocuk yetenek yarıiması gibi bişeye katılıyor bununda orda sevdiği kız var. Neyse çocuk hareketleri yaparken birden ayağı kayıyor ve kafasını çarpıyor ve 15 yıl komada kalıyor uyandığında annesi babası falan şok oluyor adam eski arkadaşlarını buluyor yeni hayata alışmaya çalışıyor.Bunun sevdiği kızda gıcık kaptığı çocukla sevgili olmuş.Adamda yanılmıyorsam sevdiği kızın tekrar gönlünü almaya çalışıyor.
Film komedimiydi? Korku Gerilim miydi ? Yoksa Sadece Duygusalmıydı ? ve tahminen kaç yıl önce izledin ? Cevap yaz...

Herkesin Dikkatine !

Bir filmin ismini bulmam için gereken şartlar :

1 - İzlediğiniz filmdeki sahneleri hatırladığınız kadarı ile anlaşılır bir dilde yazmalısınız.
2 - Filmi kaç yıl önce izlediğinizi tahmini olarak yazmalısınız. ör: Yıl şu anda 2015 ise '' tahmini 5 yıl önce izlemiştim'' gibi.
3 - Filmdeki hatırladığınız başrol karakterlerinin saç rengini veya tiplerini ve de çocuksa çocuk, genç ise genç, yetişkinse yetişkin olarak ifade etmelisiniz.
4 - Başka filmlerdeki sahnelerden herhangi birisini hatırlayamadığınız filmin sahneleri ile karıştırıp anlatmamaya dikkat etmelisiniz.
5 - Sizlerin yorumlarına cevap yazmışsam ve sizden bir ayrıntıyı istemişsem bu ayrıntı hakkında bana karşı cevap yazmalısınız.
6 - Filmin türünü mutlaka yazmalısınız.
Ör:Komedi,Korku,Gerilim,Psikolojik,
Duygusal,Bilimkurgu,Aksiyon,Fantastik gibi.

Yukarıda sıraladığım maddeleri yerine getirmeyenlerin aradıkları filmleri hatırlayamazsam, o filmlerin isimlerini bulmak için zaman harcamayacağım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bi film vardı hoca akıllı tahtada açmıştı. Ama sadece 30 dk lik bir kısmını. Hatırladığım şöyle; bir grup asker okulda mahsur kalıyor ve istilacı askerler sadece bu okulda üstünlük sağlayamıyorlar. Askerlere maddi yardım yapılamıyordu sanırsam. 30dk lik kısmını izlediğimiz için bu kadar hatırlıyorum.

thenegative57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film komedimiydi? Korku Gerilim miydi ? Yoksa Sadece Duygusalmıydı ? ve tahminen kaç yıl önce izledin ? Cevap yaz...

Herkesin Dikkatine !

1 - İzlediğiniz filmdeki sahneleri hatırladığınız kadarı ile anlaşılır bir dilde yazmalısınız.
2 - Filmi kaç yıl önce izlediğinizi tahmini olarak yazmalısınız. ör: Yıl şu anda 2015 ise '' tahmini 5 yıl önce izlemiştim'' gibi.
3 - Filmdeki hatırladığınız başrol karakterlerinin saç rengini veya tiplerini ve de çocuksa çocuk, genç ise genç, yetişkinse yetişkin olarak ifade etmelisiniz.
4 - Başka filmlerdeki sahnelerden herhangi birisini hatırlayamadığınız filmin sahneleri ile karıştırıp anlatmamaya dikkat etmelisiniz.
5 - Sizlerin yorumlarına cevap yazmışsam ve sizden bir ayrıntıyı istemişsem bu ayrıntı hakkında bana karşı cevap yazmalısınız.

Yukarıda sıraladığım maddeleri yerine getirmeyenlerin aradıkları filmleri hatırlayamazsam, o filmlerin isimlerini bulmak için zaman harcamayacağım.

Komedi, tahminen 6-7 yıl oluyor

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
thenegative57 nickli arkadaş : Sağ altta Beğen butonuna tıklamayı unutma:Çünkü beğen butonu bir nevi teşekkür etme anlamı taşıyor. Buldum al yakala bakalım :) KICKIN IT OLD SKOOL = https://www.youtube.com/watch?v=ZPNnyR8fPDE

thenegative57 nickli arkadaş : Sağ altta Beğen butonuna tıklamayı unutma:Çünkü beğen butonu bir nevi teşekkür etme anlamı taşıyor. Buldum al yakala bakalım :)KICKIN IT OLD SKOOL =https://www.youtube.com/watch?v=ZPNnyR8fPDE

Eğer izlemiş olduğum 3200 tane filmin içinden, anlattıklarınızla uyuşan sahneler yok ise; yani ben, izlediğiniz filmi daha önce izlememişsem, işte o zaman aşağıdaki şu şartları yerine getirmeniz gerekiyor.

Herkesin Dikkatine !

Bir filmin ismini hatırlayabilmem veya bulmam için gereken şartlar :

Meraba. Ben çok uzun bir zaman önce tv de izlemiş olduğum bir fiLmi arıyorm ama bir türlü bulamadım.Hatırladığım kadarıyla film konusu ;
Bir grup genç ormanlık bir yere gidiyorlar ve bunlar iç çamaşırı toplama yarışması yapıyorlar. Biri kız biri oğlan iki kişi olmak üzere bileklerinden kelepçeleniyorlar ve iç çamaşırı toplamaya çıkıyorlar. İki genç bi göl kenarı gibi bir yere geliyorlar ve gölün kenarında bi kukla gibi tahtadan yapılmış bir şey buluyorlar. Kız korkuyor gitmek isityor ama adam yerden bi taş alıyor ve bunu kırmaya çalışıyor tahtaya vuruyor. ve o birden canlanıyor adamı öldürüyor. Kız kaçıyor bi şekilde. Sonra o şey sırayla insanları öldürmeye falan başlıyor. Daha sonra kalan kişiler ona tuzak kurup yakarak öldürüyorlar.
Hatırladığm kadarını yazdım lütfen bu filmi bana bulabilir misiniz?

Bu filmi ben de izlemiştim şu anda ismini hatırlayamadım fakat yukarıdaki 6 maddeyi okuyup belirtmediğin detayları ve tarihleri cevap olarak bana belirtirsen, filmin ismini bulurum.'' çok uzun bir zaman önce '' bu kelimeyi kullanmak yerine, lütfen tahmini bir yıl belirtiniz.ör: 15 yıl önceydi veya 90'lı yıllar da izlemiştim gibi. ok.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba. Ben çok uzun bir zaman önce tv de izlemiş olduğum bir fiLmi arıyorm ama bir türlü bulamadım.Hatırladığım kadarıyla film konusu ;
Bir grup genç ormanlık bir yere gidiyorlar ve bunlar iç çamaşırı toplama yarışması yapıyorlar. Biri kız biri oğlan iki kişi olmak üzere bileklerinden kelepçeleniyorlar ve iç çamaşırı toplamaya çıkıyorlar. İki genç bi göl kenarı gibi bir yere geliyorlar ve gölün kenarında bi kukla gibi tahtadan yapılmış bir şey buluyorlar. Kız korkuyor gitmek isityor ama adam yerden bi taş alıyor ve bunu kırmaya çalışıyor tahtaya vuruyor. ve o birden canlanıyor adamı öldürüyor. Kız kaçıyor bi şekilde. Sonra o şey sırayla insanları öldürmeye falan başlıyor. Daha sonra kalan kişiler ona tuzak kurup yakarak öldürüyorlar.
Hatırladığm kadarını yazdım lütfen bu filmi bana bulabilir misiniz?
Aradığın filmin ismi = The Fear Halloween Night (1999) = https://www.youtube.com/watch?v=-HZj1-DtVjU

Bu filmin ilk versiyonlarından birisi ise şudur: The Fear = https://www.youtube.com/watch?v=9OQEwMHJxZ0

Teşekkür etmeyi ve beğenmeyi unutma. :drool: Herkese iyi geceler. Şimdilik gitmem gerekli izleyeceğim filmler beni bekliyor.Foruma yeni yazacak olan film severlere duyurulur :
Bir önceki yazımda belirtiğim 6 maddelik kuralları yerine getirmeye özen gösterirseniz, aradığınız filmin ismini bulurum.Aksi halde cevap yazmayabilirim.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=133285]filmkolik[/MENTION]88 sen heralde cok film izlemissin. Ben bu yaz bir filmvizlemistim onun adini bir turlu hatirlayamadim.

1. Bir sehre biyolojik silah gibi bisey atiliyodu. Canlilar zombilesiyodu. Bir grup genc ormanda villada kaliyolardi. Ama issiz bir orman degil sehre yakin.zombilesmis bi kopek bundala saldiriyo. Iclerinde arap olan beyzbol sopasiyla kopegi olduruyo. Bi adam kente giderken yol kenarinda kaza yapmis biri goruyo. Yaklasinca zombilesmis ona saldiriyo. Radyoda o kenti terket diyor. Evi de zombiler basiyor. Bu kadar hatirliyorum.

2.bu yaz izledim. Tv kanallarindaydi. Gece cikti. Show muydu atv miydi kanali hatirlamiyorum.

3. 20 yaslarindaydilar. 3 erkek 3 kiz falan vardi.

Korku tarzi filmdi. Zombiliydi

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
waperion nickli arkadaş: Rica ederim hiç önemli bir şey değil.Bir filmin ismini hatırlayamamak nasıl bir duygudur ve o filmin ismini bulana dek, o sahneler insanın beynini nasıl kemirip durur çok iyi bilirim.

@filmkolik88 sen heralde cok film izlemissin. Ben bu yaz bir filmvizlemistim onun adini bir turlu hatirlayamadim.

1. Bir sehre biyolojik silah gibi bisey atiliyodu. Canlilar zombilesiyodu. Bir grup genc ormanda villada kaliyolardi. Ama issiz bir orman degil sehre yakin.zombilesmis bi kopek bundala saldiriyo. Iclerinde arap olan beyzbol sopasiyla kopegi olduruyo. Bi adam kente giderken yol kenarinda kaza yapmis biri goruyo. Yaklasinca zombilesmis ona saldiriyo. Radyoda o kenti terket diyor. Evi de zombiler basiyor. Bu kadar hatirliyorum.

2.bu yaz izledim. Tv kanallarindaydi. Gece cikti. Show muydu atv miydi kanali hatirlamiyorum.

O kadar çok zombili film var ve de hepsinde de anlattığın sahanelerin birebir aynıları ve benzerleri var ki bulmam veya hatırlamam için daha çok detaya ihtiyacım olabilir fakat yine de sen : Ölümcül Deney = Resident Evil Serisi başta olmak üzere şu linkteki filmlere de bir göz atabilirsin.Eğer hatırlayamazsan hepsini izlemek zorundasın.Ben hepsini izledim üstüne The Walking Dead isimli zombi dizisi serilerini de izlediğim için ; dediğim gibi anlattıklarının birçoğu birçok film de ve dizide sahnelendiği için kolay kolay şu film demem şu an için imkansız.

Eğer Bunlardan hiçbirisi değilse o halde kesin Will Smith'in Başrolünde oynadığı = I a m Legend = Ben Efsaneyim isimli filmdir. Bu da değilse tekrar yanıt yaz bana ve deki ! Bunların hiç birisi değil. ok.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
waperion nickli arkadaş: Rica ederim hiç önemli bir şey değil.Bir filmin ismini hatırlayamamak nasıl bir duygudur ve o filmin ismini bulana dek, o sahneler insanın beynini nasıl kemirip durur çok iyi bilirim.

O kadar çok zombili film var ve de hepsinde de anlattığın sahanelerin birebir aynıları ve benzerleri var ki bulmam veya hatırlamam için daha çok detaya ihtiyacım olabilir fakat yine de sen : Ölümcül Deney = Resident Evil Serisi başta olmak üzere şu linkteki filmlere de bir göz atabilirsin.Eğer hatırlayamazsan hepsini izlemek zorundasın.Ben hepsini izledim üstüne The Walking Dead isimli zombi dizisi serilerini de izlediğim için ; dediğim gibi anlattıklarının birçoğu birçok film de ve dizide sahnelendiği için kolay kolay şu film demem şu an için imkansız.

Eğer Bunlardan hiçbirisi değilse o halde kesin
Will Smith'in Başrolünde oynadığı = I a m Legend = Ben Efsaneyim isimli filmdir. Bu da değilse tekrar yanıt yaz bana ve deki ! Bunların hiç birisi değil. ok.

Ölumcul deney degil. O dedigin de degil. Kisa bir adi vardi. Virüs olabilir mi ama oyle bi zombi filmi var mi? Hatta bir kiz digeri olcekken yardim ediyodu. Ama o onu kurtarana yardim etmeyip kapiyi kilitliyodu.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben bir film değil de belgesel gibi birşey arıyorum.TRT de çıkardı siyah beyaz eski birşeydi.Bi adam vardı sessiz bir filmdi adam komik şeyler yapardı başına bir sürü şey gelirdi.Ama film charlie caplin değil baktım çünkü.Çok uzun yıllar önce izlemiştim

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir film değil de belgesel gibi birşey arıyorum.TRT de çıkardı siyah beyaz eski birşeydi.Bi adam vardı sessiz bir filmdi adam komik şeyler yapardı başına bir sürü şey gelirdi.Ama film charlie caplin değil baktım çünkü.Çok uzun yıllar önce izlemiştim
günümüzden kaç yıl önce izledin tahmini bir rakam söylemelisin.

Bu mu= https://www.youtube.com/watch?v=OITJxh51z3Q

Eğer izlemiş olduğum 3200 tane filmin veya 90 tane dizinin ve 60 küsür çizgifilmin içinden, anlattıklarınızla uyuşan sahneler yok ise; yani ben, izlediğiniz filmi veya diğerlerini daha önce izlememişsem, işte o zaman aşağıdaki şu şartları yerine getirmeniz gerekiyor.

Herkesin Dikkatine !

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
@filmkolik88 sen heralde cok film izlemissin. Ben bu yaz bir filmvizlemistim onun adini bir turlu hatirlayamadim.

28 gün sonra ve 28 hafta sonra filmleri olabilir bunlar değilsede izlemeni tavsiye ederim. :)