xyunusx
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 40
İsmi Bilinmeyen Film Arama - Bulma
Filmin ismini/adını unuttum, hatırlamıyorum. İsmi bilinmeyen filmleri bulma.
Bu başlık altından ismini hatırlamadığınız, unuttuğunuz, bilmediğiniz filmleri, film hakkında bilgi vererek bulmaya çalışabilirsiniz.
arkadaşlar sinamada izlediğim beni çok etkileyen bir film fakat bi türlü adını hatırlayamıyorum bulup nişanlımla tekrar izlemek istiorum
film sanırım bir fransız yapımıydı filmde tanımadığı bi ailenin eline düşen küçük kıza işkence ediliyo ve kız zor şer ellerinden kaçıyo büyüyo fakat ikide bi vucudunu kesen bi yaratık görüyo arkadaşları onu bulduğunda muhakkak bi yerinde derin bi kesik oluyo ama aslında piskolojisi bozulduğu için kız kendi kendini kesiyo.bu arada kız büyümüş genç kız olmuş oluyo ve kendine işkence yapan aileyi bulup bütün aileyi çocuklarda dahil pompalı tüfekle öldürüyo bir süre sonra oraya en yakın arkadaşıda geliyo olayın şokuna giriyo bu arada kız o kendini kesen yaratığı yine görüyo ama kız bu sefer kendi boğazını kesiyo en yakın arkadaşı tam evi terk edicekken bodrumdan sesler duyuyo tam aşşağı indiğinde birde görüyoki her tarafı kesik işkence görmüş küvete zincirlenmiş bi kadın onu kurtarmaya çalışırken ülkenin zengini olan masonlar geliyo ve oraya başka bi aile yerleştiriyo ve o kıza işkenceler ediyolar en sondada derisini tamamen soyup ne gördüğünü soruyo masonların başındaki kadın ve bunun üstüne kadın konuşma yaptıktan sonra kendini silahla vuruyo
Son düzenleyen moderatör: