S
SDN Okuru
SDN Okuru
EXAM olabilir, hatta sarışın bir kadın alınıyor işe .
Bugün aslında dündü...mü?.YARDIMMM
arkadaşlar bir film vardı insan her gün aynı şeyi yaşıyordu uyuyor uanıyor ve dünü tekrar yaşıyordu bu filmin ismini bilenler yardım edebilirmi...
blast from the past cevabını bu soru için yazmıştımmerhaba arkadaşlar ben yıllar önce bi film izlemiştim ve tekrar izlemek istiyorum tabi ismini bulabilirsem , 2.dünya savaşı sebebiyle babasının yerin altına inşa ettirdiği evde büyüyen adam sonunda evden dışarı çıkıyor ve jennifer aniston ya da ona çok benzer bi kızla tanışıyordu ve hikaye bu şekilde ilerliyordu amerikan yapımı ve komedi olduğunu düşünüyorum. şimdiden sağolun
Filmi buldum, teşekkürler.Benim de ismini öğrenmek istediğim bir film var. Arkadaş çevremde de filmi hatırladığım kadarıyla anlattım ancak bilen olmadı. Çok seyredildiğini düşünmediğim bir uzakdoğu filmiydi. Filmi ortalarında izlemeye başladım. Izlemeye başladığım sahnede bir kamu kurumu gibi bir yerde insanlarla sakince mülakat yapıyorlar gibi bir hava algılıyorsunuz. Sonra mülakatlar başlıyor. Öncelikle bilgi veriliyor " Sn. Tsubasa)) dün saat 13:00 itibariyle ölmüş bulunuyorsunuz." . Sonra kamera başka bi masaya geçiyor: " sizden 3 gün içinde hayatınızdaki en mutlu anı seçmenizi istiyoruz." Filmin konusu genel olarak bu. Daha fazla uzatmayım. İzleyen varsa ismini yazarsa sevinirim. Kafama takılıyor. Teşekkürler.
Ben de filmi adı hariç hatırlıyorum. Bilen varsa beni de etiketlesin cevaba.filmin ismini hatırlayabilen söylerse sevinirim, bir arkeoloji filmi diye hatırlıyorum, isa ile ilgili oldugunu hatırlıyorum, araştırmalar kazılar yapılıyordu, sonunda bir kamera bulunuyordu o tarihlerde icadının mumkun olmadıgı bir kamera, ayrıca kameranın modelini kontrol ediyorlar öyle bir kamera üretilmemişti, görüntüyü izlemeye başlamışlardı ve kamerada o araştırmayı yapan kişi görünüyordu, 2-3 serilik bir film diye hatırlıyorum yardım lütfen
Adsız Cengaver (Cüneyt Arkın)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Saçını kesip kitap mı yapıyor ? Saçtan nasıl kitap yapıyor ? Diğer bahsettiğin konularla ilgili olan bir sahne hatırlıyorum şu an da fakat sen bu filmi ilk hangi yıllda izledin ve tahminen bu film kaç yapımıydı ? Sakın korku dizisi serilerinden bir bölümü hatırlıyor olmayasın ? Biraz daha detay verirsen ismini bulurum.
filmin ismini hatırlayabilen söylerse sevinirim, bir arkeoloji filmi diye hatırlıyorum, isa ile ilgili oldugunu hatırlıyorum, araştırmalar kazılar yapılıyordu, sonunda bir kamera bulunuyordu o tarihlerde icadının mumkun olmadıgı bir kamera, ayrıca kameranın modelini kontrol ediyorlar öyle bir kamera üretilmemişti, görüntüyü izlemeye başlamışlardı ve kamerada o araştırmayı yapan kişi görünüyordu, 2-3 serilik bir film diye hatırlıyorum yardım lütfen
Ben de filmi adı hariç hatırlıyorum. Bilen varsa beni de etiketlesin cevaba.![]()
Filmi buldum, teşekkürler.![]()
Benim de ismini öğrenmek istediğim bir film var. Arkadaş çevremde de filmi hatırladığım kadarıyla anlattım ancak bilen olmadı. Çok seyredildiğini düşünmediğim bir uzakdoğu filmiydi. Filmi ortalarında izlemeye başladım. Izlemeye başladığım sahnede bir kamu kurumu gibi bir yerde insanlarla sakince mülakat yapıyorlar gibi bir hava algılıyorsunuz. Sonra mülakatlar başlıyor. Öncelikle bilgi veriliyor " Sn. Tsubasa)) dün saat 13:00 itibariyle ölmüş bulunuyorsunuz." . Sonra kamera başka bi masaya geçiyor: " sizden 3 gün içinde hayatınızdaki en mutlu anı seçmenizi istiyoruz." Filmin konusu genel olarak bu. Daha fazla uzatmayım. İzleyen varsa ismini yazarsa sevinirim. Kafama takılıyor. Teşekkürler.