İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer bu filmi bulrsa admin kardeşim gerçekten ... film şöyle ; dünya üzerinde bulunan büyük bir nükleer silahın tetikleri bir çantanın içindedir çanta iki eğitimli ajan tarafından korunmaktadır çıkan bi anlaşmazlık sonucu tetikleri saklmak bu iki ajana düşer ve çantayı yüksek bi nehire atlayıp nehrin baya derininde bir taşın altına bırakırlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar seneler önce izlediğim bir film vardı yabancı bir film, film şöyleydi : 3 kardeş vardı Büyük abla Erkek kardeş ve bir bebek kardeş vardı sanırım aileleri ölüyordu ve amcalarına kalıyordu çocuklar, amcada çocukları öldürmeye çalışıyordu böyle tren yoluna arabayı falan bırakıyordu, Büyük ablanın aklına birşey geldiğinde böyle saçını bağlıyordu sihirli güçleri falan vardı hatırladığım akdarıyla fantastik aksiyon filmiydi doğa üstü olaylar oluyordu bulursanız çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Filimin başı motorcular vardı ve birisi sakatlanıyodu sonra bunlar bi kömür ocağına giriyolardı orda çıkış yolu bulamıyolardı orda bi canavar felan vardı arkadaşlar filim böle adını acil bulabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aradığım filmin konusu şu Bir kadın doğum yaptıktan sonra çocuğunu alıyorlar ve kadın sonrasında çocuğunu televizyonda resim yarışmasında görüyor ve kadın çocuğunu bulmak için kasabada bir işe felan giriyor. lütfen yardım edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
DİKKAT ÇOOOK ÖNEMLİİİ :hammer:

Uzakdoğu korku filmi izlemiştim üniversiteli gençler öğretmeniyle geziye gidiyorlar ve orra öğretmenleri büyü yapıyor.Öğrenciler yemek yerken çorbanın içinden arkadaşlarının gözü çıkıyor bir tane oyuncak bebeğede iğne battıkça diğer öğrenci ölüyordu.. Lütfen hatırlayın adını ben bulamadım bir türlü yeni bir film değil ama 2000 üstü yıllarıydı sanırım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
DİKKAT ÇOK ÖNEMLİİ :hammer:

Uzakdoğu filmi izlemiştim korku filmi üniversite gençleri öğretmeniyle geziye gidiyorlar ve orada öğretmen büyü yapıyor.Öğrenciler içtiği çorbada arkadaşlarının gözü çıkıyor hepsini farklı şekilde öldürüyor.. lütfen yardımcı olunn 2000 üstü yılları film :wink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adam sahipsiz ve yoksul. mevsim kış..ısınmak için bir meyhaneye girer. mamut bey geldi mi diye sorar, biraz ısınır ve çıkar. bir daha girer yene aynı kişiyi sorar. Meyhaneci kim bu mamut bey diye sorar. Adam, mamut bey diye biri yoktur. mamut bey açlıktır, ıslanmaktır yağmurdan, üşümektir. der.
Bu filmin ismini bilen var mı. teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de ismini öğrenmek istediğim bir film var. Arkadaş çevremde de filmi hatırladığım kadarıyla anlattım ancak bilen olmadı. Çok seyredildiğini düşünmediğim bir uzakdoğu filmiydi. Filmi ortalarında izlemeye başladım. Izlemeye başladığım sahnede bir kamu kurumu gibi bir yerde insanlarla sakince mülakat yapıyorlar gibi bir hava algılıyorsunuz. Sonra mülakatlar başlıyor. Öncelikle bilgi veriliyor " Sn. Tsubasa (:)) dün saat 13:00 itibariyle ölmüş bulunuyorsunuz." . Sonra kamera başka bi masaya geçiyor: " sizden 3 gün içinde hayatınızdaki en mutlu anı seçmenizi istiyoruz." Filmin konusu genel olarak bu. Daha fazla uzatmayım. İzleyen varsa ismini yazarsa sevinirim. Kafama takılıyor. Teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben yıllar önce bi film izlemiştim ve tekrar izlemek istiyorum tabi ismini bulabilirsem , 2.dünya savaşı sebebiyle babasının yerin altına inşa ettirdiği evde büyüyen adam sonunda evden dışarı çıkıyor ve jennifer aniston ya da ona çok benzer bi kızla tanışıyordu ve hikaye bu şekilde ilerliyordu amerikan yapımı ve komedi olduğunu düşünüyorum. şimdiden sağolun
blast from the past cevabını bu soru için yazmıştım:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba, ben yıllar önce bi film izlemiştim ama adını unuttum yardımcı olursanız sevinirim.

filmde bir adam vardı bu lord gibi bişeydi sonra bunun yakın arkadaşı onu hapse attırıyordu ve adam hapiste yıllarca kalıyordu sonra tam hatırlamıyorum hapisten kaçıyordu veya kurtuluyordu bi türlü ve hapisten çıkınca o arkadaşının onu hapse attığını öğrenip ondan intikam alıyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de ismini öğrenmek istediğim bir film var. Arkadaş çevremde de filmi hatırladığım kadarıyla anlattım ancak bilen olmadı. Çok seyredildiğini düşünmediğim bir uzakdoğu filmiydi. Filmi ortalarında izlemeye başladım. Izlemeye başladığım sahnede bir kamu kurumu gibi bir yerde insanlarla sakince mülakat yapıyorlar gibi bir hava algılıyorsunuz. Sonra mülakatlar başlıyor. Öncelikle bilgi veriliyor " Sn. Tsubasa (:)) dün saat 13:00 itibariyle ölmüş bulunuyorsunuz." . Sonra kamera başka bi masaya geçiyor: " sizden 3 gün içinde hayatınızdaki en mutlu anı seçmenizi istiyoruz." Filmin konusu genel olarak bu. Daha fazla uzatmayım. İzleyen varsa ismini yazarsa sevinirim. Kafama takılıyor. Teşekkürler.
Filmi buldum, teşekkürler.:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmin ismini hatırlayabilen söylerse sevinirim, bir arkeoloji filmi diye hatırlıyorum, isa ile ilgili oldugunu hatırlıyorum, araştırmalar kazılar yapılıyordu, sonunda bir kamera bulunuyordu o tarihlerde icadının mumkun olmadıgı bir kamera, ayrıca kameranın modelini kontrol ediyorlar öyle bir kamera üretilmemişti, görüntüyü izlemeye başlamışlardı ve kamerada o araştırmayı yapan kişi görünüyordu, 2-3 serilik bir film diye hatırlıyorum yardım lütfen

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
filmin ismini hatırlayabilen söylerse sevinirim, bir arkeoloji filmi diye hatırlıyorum, isa ile ilgili oldugunu hatırlıyorum, araştırmalar kazılar yapılıyordu, sonunda bir kamera bulunuyordu o tarihlerde icadının mumkun olmadıgı bir kamera, ayrıca kameranın modelini kontrol ediyorlar öyle bir kamera üretilmemişti, görüntüyü izlemeye başlamışlardı ve kamerada o araştırmayı yapan kişi görünüyordu, 2-3 serilik bir film diye hatırlıyorum yardım lütfen
Ben de filmi adı hariç hatırlıyorum. Bilen varsa beni de etiketlesin cevaba. :)

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Adsız Cengaver (Cüneyt Arkın)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Saçını kesip kitap mı yapıyor ? Saçtan nasıl kitap yapıyor ? Diğer bahsettiğin konularla ilgili olan bir sahne hatırlıyorum şu an da fakat sen bu filmi ilk hangi yıllda izledin ve tahminen bu film kaç yapımıydı ? Sakın korku dizisi serilerinden bir bölümü hatırlıyor olmayasın ? Biraz daha detay verirsen ismini bulurum.

şapka çıkarıyorum önünde filmkolik teşekkürler. Adsız Cengaver'miş filmin adı. Nasıl buldun bende şaşırdım walla eyw :)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36

Ben de filmi adı hariç hatırlıyorum. Bilen varsa beni de etiketlesin cevaba. :)

http://www.sinemalar.com/film/21353/isanin-videosu

zulkarneynyafes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3-4 yıl oluyor sanırım izleyeli. Filmde güzel bir kadın düşmanlarını dudağından öperek öldürüyordu. Dudağında zehir vardı. Hatta filmde ilk rahibe kılığında bu şekilde bir papazı öldürmüştü. bir sahnesinde cüceleri topun ağzına koyup jazz müzik yapan bir mekana fırlatıyorlardı. Bir aksiyon filmiydi.

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selamlar nerdeyse son 1 yıldır yazcam sorcam unutup duruyorum =)

Aradığım film 90 larda izlediğimi hatırladığım bir fantastik macera çocuk filmiydi

Aklımda tek kalan kısım ise şu

( 3 ,5 arkadaş sanırım bir dağın içinde geziyorlar , burda tuzaklar var önlerine bir piyano denk geliyor ve tuzak olduklarını biliyorlar doğru notaları çalmaları gerekiyor sanırım büyük bi ihtimal llede yanluş çalıyorlar )

Tek hatırladığım bu ^^

Yardımcı olabilecek aklında kalan denk gelen gören varsa çok sevinirim merak ettim acaip izlemek istiyorum bu yapımı

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4

takip++

Erdem81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllar önce izlediğim bir film takıldı aklıma ve yardımınıza muhtacım. Hatırladığım sahneler çok az aslında ama umarım bilen birisi çıkar.

Bir kız çocuğu küçük yaşlarda kaçırılıyordu. (Müslüman bir aile tarafından sanırım, kız kapanıyordu. Sallıyor da olabilirim şu an.) Kız aile ile bir mekana girince tuvaletin duvarlarına kendisini bulmaları için bir şeyler yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam filmin isminde kızın ismi geçiyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
değerli arkadaşlar 2004 yada 2005 te izlediğim bir film vardı.uzay filmiydi sanırım tüm uzay filmlerini bilimkurgu filmlerini aradım ama bulamadım.filmin bir sahnesinde tren uçuyordu daha sonra uzaya gidip sorunu halletmeye çalışıyorlardı .filmin sonlarına doğru uzay aracındakiler geri dönemeyeceğiz diye dünyadaki sevdikleriyle vedalaşıyorlardı.4 5 kişilik ekipten 1 yada 2 kişi dönebiliyordu sanırım.inşallah hatırlayabilen bir kaç arkadaşım çıkar