İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

gkchn77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ilgilendiğin için teşekkür ederim açıkçası yaklaşmışsın :) Ortam benzer bir ortam hatta kızda benim tarif ettiğim kıza benziyor ama böyle felaket tarzı bir film değildi cinayet vardı benim aradığımda. Küçük çocuk falan yoktu benim izlediğim filmde bir de ulaşım için sadece helikopter kullanıyorlardı.

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet buydu teşekkürler,internette aradım hep charlie chaplin çıkıyordu

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet buydu teşekkürler,internette aradım hep charlie chaplin çıkıyordu
Rica ederim bir şey değil. Ayrıca bu da var bunu da izlemişsindir büyük ihtimalle The Benny Hill Show=https://www.youtube.com/watch?v=8iiR93z-Ebg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Filmin adını buldum. The Demented. İzlemişmiydin?
Sana demiştim zaten kesin onlardan birisidir diye.:) Ayrıca hayır çok yoğun olduğumdan dolayı henüz bunu izleme fırsatı bulamadım.Hem dizileri takip ediyorum hem de şu anda 35 tane film izlenmek için sırasını bekliyor.Fakat, bunu izleyeceğim filmler koleksiyonuna alayım bakayım nasılmış.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tekrar hatırlatmamda fayda var ; çünkü bazıları bu kuralları yerine getirmiyor.

Herkesin Dikkatine !

Bir filmin ismini bulmam için gereken şartlar :

1 - İzlediğiniz filmdeki sahneleri hatırladığınız kadarı ile anlaşılır bir dilde yazmalısınız.
2 - Filmi kaç yıl önce izlediğinizi tahmini olarak yazmalısınız. ör: Yıl şu anda 2015 ise '' tahmini 5 yıl önce izlemiştim'' gibi.
3 - Filmdeki hatırladığınız başrol karakterlerinin saç rengini veya tiplerini ve de çocuksa çocuk, genç ise genç, yetişkinse yetişkin olarak ifade etmelisiniz.
4 - Başka filmlerdeki sahnelerden herhangi birisini hatırlayamadığınız filmin sahneleri ile karıştırıp anlatmamaya dikkat etmelisiniz.
5 - Sizlerin yorumlarına cevap yazmışsam ve sizden bir ayrıntıyı istemişsem bu ayrıntı hakkında bana karşı cevap yazmalısınız.
6 - Filmin türünü mutlaka yazmalısınız.
Ör:Komedi,Korku,Gerilim,Psikolojik,
Duygusal,Bilimkurgu,Aksiyon,Fantastik gibi.

Yukarıda sıraladığım maddeleri yerine getirmeyenlerin aradıkları filmleri hatırlayamazsam, o filmlerin isimlerini bulmak için zaman harcamayacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film var adamın biri şeytanla anlaşma yapıyo girdiği her iddayı kazanmak şartı ile şeytana gülüşünü satıyor her iddayı kazanıyo fil geçicek dio fil geçiyo felan filan hatırlayan yada bilen varmı teşekkürler

cpurnek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelıkle sımdıden emegınıze tesekkurler
Benım aradıgım fılm bır amerıkan fılmı fılmın 2 serısı var ve 2ncı serısınde fılmın konusu ılk olarak evde gecıyor ve kel bı adam bomba duzeneklerı kuruyor sonra kendıne bır zırh gıyıp amerıkan vatandaslarını sokakta vuruyor sonrada bır haber studyosuna gırerek orda bı katlıam yapıyor ve en sonunda bombaları patlatarak orayı yerle bır edıyor şimdiden tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi kadın ve eşini kaçırıyorlar. ikisini ayrı beyaz odalara alıyorlar sonra kadına sorular soruyor doğru cevapsa su filan kazanıyor ve kocasıyla ilgili gerçekleri öğreniyor. odadan tek çıkış doğru cevap vermesiydi. filmin adını bir türlü bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirimm

himmet03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi 4-5 sene önce izlediğim tekrar izlemek istediğim bir film arıyorum ismini unuttum bir baba ve oğul uzay mekiği yapıyorlar ve uzaya gitmek istiyorlar hükümet şehir dışına gönderiyor ailecek sonra orda yapıyorlar ve evden fırlatıyorlar mekiği kısaca böyle adınnı bilen yazsın LÜTFEN :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi otel oluyodu insan eti kesiyolardı yakaladıkları falan ama öce bi grup genç tatile geliyo içlerinnden birisi oteldeki mi ne kızla kanları saf olduğu için çocuk yapmaya falan çalışıyolar hatta kızın sonra bacağı kopuyo falan çocuk ypmak içinde ayrı yerleri var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
YA bi film var dı ,adam bi şekilde ölüyo sonra bi kartalmı ne geliyo bi şekilde hayata geri döndürüyo sonra rakcı oluyo falan ismi neydi hatırlayamıyorum

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmin adı JUMANJI başrolde Robin Williams var ve bu filmin ikincisi de var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar Bende Bir Fikm Arıyorum:drool:
Adını Tam Olarak Hatırlamıyorum Ama Filmin Konusu Soyle Geçiyor Zenci bir cocuk flüt çalmayı cok iyi bilior arkadasları var kardesi var 2 tane babası eskiden barda caz soyluyomus arkadaslarıda cocugun yan kısmında biryerlerde oturuyor annesi cocugun babasının arkadaslarıyla takılmamasını soyluyo babası oldugu icin ama cocuk dinlemiyo ve babasının eski saksafonunu bulup calmayı ogeniyor falan okula gidince onunla dalga geciyorlar babasız babasız diyee falann hatıladıgım bu Bulursanız cok sevinirim teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben yıllar önce bi film izlemiştim ve tekrar izlemek istiyorum tabi ismini bulabilirsem , 2.dünya savaşı sebebiyle babasının yerin altına inşa ettirdiği evde büyüyen adam sonunda evden dışarı çıkıyor ve jennifer aniston ya da ona çok benzer bi kızla tanışıyordu ve hikaye bu şekilde ilerliyordu amerikan yapımı ve komedi olduğunu düşünüyorum. şimdiden sağolun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film vardı patronu adamın karısıyla birlikte oluyordu kadın kocasının patronuna basta acıyordu sonradan işler çıgrından çıkyor adam çifti dısarıdan izleyip ne zaman birlikte olacak olsalar adamı işe çagırıyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir film vardı çocuk sinemada film izlerken birden filmin içine giriyor hatırladığım bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film Şöyle Yakın Bir Tarihte Sel Olucak Tüm Dünyada Ardından Karlar Ve Tüm Dünya Donucak Okulun Kütüphanesinde Kitplarla Isınıyorlar Ve Ayrıca Araştırıyorlar Dışarıda Şehir İçinde Gemiler Var Her Tarafda kurtlarla Kaplı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben yıllar önce film izlemiştim. Filmde 4-5 arkadaş ellerindeki haritaya göre bir magradaki altınları bulmaya çalışıyorlardı. Ancak bir birlerine ihanet etmiyorlardı. Kim ne bulursa birbirlerine gösteriyorlardı. Altını bulmak için yolculuk ederken yolda eli silahlı bir yaşlı adam katılıyordu bunlara. Bu adamın çenesi hafifi çukurdu. Bunlar bir kayanın yanından geçiyorlar bu kaya işaret parmağını uzatmış bir ele benziyordu. Arkadaşlar magraya geldiklerinde külçe altın bulduklarını zannediyorlardı. Bunlara tuzak kurulmuştu gerçekte altın suyuna batırılmış gümüşlerdi. Tuzak kuranlar bu arkadaşlardan birine ateş etti ama bu sırada diğer arkaşıda silah edenin önüne geçti. Ateş eden kurusıkı ateş etmşti ama Arkadaşını korumaya çalışanın bundan haberi yoktu. Sonunda altını buldular sanırım. Güzel bir filmdi ismini bilen varsa yazarmı.

Tubaxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende film arıyorum. Yabancı film. Filmde bir kız bir adam sayesinde şöhret oluyor. Manken galiba. Daha sonra eski sevgilisiyle karşılaşıyor şöhreti bırakıyor çok kotu duruma düşüyor. Alkol uyuşturucu. Para kazanmak için uyuşturucu satiyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bi film arıyorum arkadaşlar.

Filmin konusu şu şekildeydi: İlk sahnelerde çok zengin olan sarışın bi çocuk 25-30 lu yaşlarda (ünlü bi oyuncu ama adını bilmiyorum) dedesinin cenazesine katılır. Direkt holdinge gelip kendisine ne kaldıysa onları alıp gitmek ister. Ama dedesi video kasetleri çekmiştir ve mirası eline geçirebilmesi için belirli şartlar koşmuştur. Yanlış hatırlamıyorsam dedesi de Morgan Freeman olması lazım. Filmde hiç görünmeyip sadece video kasetlerde görülen adamı oynuyor dedesi rolünde. Dedesi çocuğa ilk önce tarlalara belirli aralıklarla direkler dikmesini ister. Çocuk gidip saatlerce odunlarla tarlada uğraşır. Sonra başka bir görev başka bir görev... Bu şekilde sürekli video çekmiştir dedesi ve torununa hayatı öğretmektedir. Hatta sokaklarda yaşayıp dilencilik bile yapar. Sokaklarda boş boş dolanırken 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu ile tanışır. Bu kız çocuğu da sarışın bu arada :) Onunla konuşurken sonra annesi gelir ve annesiyle de tanışır. Bunlar arkadaş olurlar. Bu genç adam sonra bir gün bu çocukla annesini takip eder. Bi hastaneye gittiklerini görür. Meğer çocuk kanserdir saçı takmadır filan... Sonra çocuğun ameliyat parasını denkleştirmeye çalışırlar. Filmin sonlarına doğru kanser olan küçük kız çocuğu ölür. Genç adam da dedesinin söylediği her şeyi yaptığı için mirası kazanmaya hak kazanır. Çok büyük bir kanser hastanesi inşa eder ve o küçük kızın adını verir o hastaneye... Hem çok neşeli hem de çok hüzünlü bi filmdi... Eşime izletmek istiyorum ama ismini bilmediğim için bulamadım. Morgan Freeman'ın tüm filmlerine tek tek baktım sitelerden. Değil heralde ki bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi ne kadar teşekkür etsem az kalır ya :) Tabii ki "Son Hediye"

Ne kadar zamandır arıyorum bilemezsin :) Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederimm :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bundan 5-6sene önce bi film görmüştüm tvde ve bi kaç sahne görebildim ve hadtırladıgımda fala yok inş yardımcı olursunuz..

mikado çubuklarına benzer bazı çubukalr var bunları bir bardakta sallayıp atıyorlar ve bu gelen renklere göre farklı bi odada zirveye çıkmya çalısıyorlar sanırım ve çubukları atarken bi ev var giren kimse çıkamıyor filmden bide ufak surayı hatırlıyorum küçük bi kız var ayıcıklı o karanlık kuleye benzeyen odada bir kapının içinde ayıcıgını unutuyor ve ölümü göze alıyorlardı ...... çubukları attıktan sonra kare taşlarla dolu bi kule var taşlar oynuyor ve basamak oluyor üstüne basaa bassa zirveye çıkyorsun garip filmidi inş yardımcı oursun arkadaslar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir film vardı 5 yıl önce izlemiştim. Film şöyle başlıyor güneşe tapan bir halk bir kaç kişiyi idam edecekken güneş tutuluyor bunu bir işaret olarak görüp adamları idam etmekten vazgeçip bir şans tanıyorlar. Bu adamları bir arazide koşturmaya başlıyorlar askerlerde arkadan atel ediyo. Başlangıcı böyleydi. Sonlara doğruda bir kadın göl gibi bir yerde doğum yapıyo. Bilen varmi 2 senedir düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar daha önce bu filmi izlemiştim ama filmin adı aklıma gelmiyor lütfen yardımcı olun filmde herkesin ellerinde yani kollarının derisinde saat vardı insanlar çalışıp ölmemek için zaman kazanıyorlardı filmde fakir kent ve sengin kent vardı başrol oyuncusu fakir kentte doğuyordu sonra kolay kolay giriş izni olmadan zengin kente gidiyordu şimdiden tşkler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam senin aradığın film Cehennem Silahı 4(Lethal Weapon 4) Mel Gibson -Danny Glover ikilisi ve evet o adamda Jet Li