S
SDN Okuru
SDN Okuru
Benim adım Khan
Selam arkadaşlar öncelikle benim aradığım film Sylvester Stallone filmiydi. Sylvester Stallone'nu buzda donduruyorlardı ve aradan uzun zaman geçtikten sonra çözüyorlardı. UyaUyandığında dünyayı tamamen değişmiş teknoloji çok ilerlemiş şekilde buluyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler![]()
Aliens tarzı bişi olması lazımarkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır bir fragmandan film arıyorum kafayı yicem ağustos 2014 te tv8 oynat bakalımda yayınlanan fragmandaki filmi arıyorum filmin adını söylemeden geçtiler programın tekrarınıda internette bulamadım sadece fragmandaki görüntüleri söylersem belki yardımcı olursunuz. İlk etapta 3 kişi (2 erkek 1 kadın ) astronot tarzı kıyafetlerle uzay boşluğunda duruyorlardı. daha sonrasında gezegenlerin birinde (çöle benziyor ) heryer bomboş. bu arkadaşlardan birinin elinde roket atar gibi birşey vardı hatta yüzüklerin efendisi son bölümünde kocaman bir kapı vardı öyle bir kapıyı patlatıyorlar sonra içlerinden yüzbinlerce uzaylı yaratıklar çıkıyor. dövüşme sahnelerinde de bu 3 astronot görünümlülerden biri yaratıkların içlerinden geçebiliyordu. en son fragman sahneside kocaman dipsiz bir kuyunun etrafındalar boşluğa bakıyorlar içlerindeki kadın geri çekilip atlıyor diğer adamda şunu söylüyordu bunu yapmasından nefret ediyorum diyip onlarda atlyordu ama fragmanda hep 3ünü ve yaratıkları gösteriyordu artık deliricem aramadığım yer kalmadı youtube vs vs lütfen yardımcı olun
benim aradığım film bir hint filmi
konusu hatırladığım kadarıyla şöyle
4 erkek arkadaş var 1 tanesı aşık oluyor ve kaçıyorlar hındıstanda normalde aşk evlılıgı yasak babası kımı ısterse kızı onunla evlenıyor ama bunlar kaçtılar babasından sonra babası arkadaslarını yakalıyo 1 tanesı cok ıyı dovusuyo fılen babası sorguluyo bunları erkekde nerde olduklarını soylemıyo sonra bır kıza asık oluyo ama o kızda bu babanın otekı kızı yuzunu 1 kere goruyor sonra konusuyolar babasının kapattıgı yerde ama hıc yuzunu gormuyo bulursan bana bu sevdıgım kızı yerlerını soylerım fılen dıyo en sonunda erkek sevdıgı kızın dugunune gıdıyo kacırmak ıcın ama kacırmıyo sonra babasına dıyo kızını kacırsam uzuntuden oluceksın fılen yaklaşık 1.5 2 ay once ızledım ama suan bulamıyorum yardım edermısınız
adamlar oyun oynarken yazı geliyo gerçekleşiyo o filmin ismi ne
Adsız Cengaver (Cüneyt Arkın)ismini bir türlü bulamadığım ve hayal meyal hatırladığım bir film var, yıllardır bulamadım. bir kaç sahnesi sadece aklımda kalmış.
bir adam deniz kenarında şişe buluyor ve o şişeyi açtığında içinden cin çıkıyor, sonra şişe başkasının eline geçiyor ve bir tane de büyülü kılıç var, tüm hatırladıklarım bunlar, büyük ihtimal türk filmiydi ama bir türlü bulamadım ismini, öyle içimde bir uktedir kalıyor![]()
Saçını kesip kitap mı yapıyor ? Saçtan nasıl kitap yapıyor ? Diğer bahsettiğin konularla ilgili olan bir sahne hatırlıyorum şu an da fakat sen bu filmi ilk hangi yıllda izledin ve tahminen bu film kaç yapımıydı ? Sakın korku dizisi serilerinden bir bölümü hatırlıyor olmayasın ? Biraz daha detay verirsen ismini bulurum.benimde bulamadığım bi film var yardımcı olursanız çok sevinirim... film; çocuk ve kadınları öldürmekten zevk alan ve öldürdüğü kişilerin şaçını kesip kitap yapan bir adam bir gün mısır tarlasının içindeki kulübesinde bir kız çocuğunu öldürür ve kasaya koyar... sonra bu kız öldükten sonra cennetten dünyayı izler... ölen kızın ablası bu adama engel olmaya çalışır aynı zaman da bu adam karşı komşularıdır... yardım için teşekkürler..