İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir film izlemiştim tahminen 2002 2004 yıllarında falandı anlıcağınız baya bir eski :)eski bir hallmark channel filmiydi orda izlemiştim bir kız vardı yeni bir kasabaya taşınıyordu ailesiyle beraber ama kasabadaki bazı kişilerin büyü gücü olduğunu fark ediyordu kötü olan kızda bir kolye vardı tılsım gibi büyük bir şey bir kütüphane görevlisi de iyi kıza aynı kolyeden veriyordu birbirlerine zarar veremiyorlardı ama başkalarına büyü yapabiliyorlardı kötü kız gidip ağaca doğru falan tutuyordu kolyeyi sonunda da kötü kız kolyeyi iyi kızdan alıp birleştirip ejderhaya dönüşüyordu çok saçma bir filmdi ama inat ettim bir türlü bulamıyorum neydi o filmin adı bilen varsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler :)

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar öncelikle benim aradığım film Sylvester Stallone filmiydi. Sylvester Stallone'nu buzda donduruyorlardı ve aradan uzun zaman geçtikten sonra çözüyorlardı. UyaUyandığında dünyayı tamamen değişmiş teknoloji çok ilerlemiş şekilde buluyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Selam arkadaşlar öncelikle benim aradığım film Sylvester Stallone filmiydi. Sylvester Stallone'nu buzda donduruyorlardı ve aradan uzun zaman geçtikten sonra çözüyorlardı. UyaUyandığında dünyayı tamamen değişmiş teknoloji çok ilerlemiş şekilde buluyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)

Filmin adı "Cezalandırıcı" googlede tek seferde aratarak bulabilirdin.

ecshimic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır bir fragmandan film arıyorum kafayı yicem ağustos 2014 te tv8 oynat bakalımda yayınlanan fragmandaki filmi arıyorum filmin adını söylemeden geçtiler programın tekrarınıda internette bulamadım sadece fragmandaki görüntüleri söylersem belki yardımcı olursunuz. İlk etapta 3 kişi (2 erkek 1 kadın ) astronot tarzı kıyafetlerle uzay boşluğunda duruyorlardı. daha sonrasında gezegenlerin birinde (çöle benziyor ) heryer bomboş. bu arkadaşlardan birinin elinde roket atar gibi birşey vardı hatta yüzüklerin efendisi son bölümünde kocaman bir kapı vardı öyle bir kapıyı patlatıyorlar sonra içlerinden yüzbinlerce uzaylı yaratıklar çıkıyor. dövüşme sahnelerinde de bu 3 astronot görünümlülerden biri yaratıkların içlerinden geçebiliyordu. en son fragman sahneside kocaman dipsiz bir kuyunun etrafındalar boşluğa bakıyorlar içlerindeki kadın geri çekilip atlıyor diğer adamda şunu söylüyordu bunu yapmasından nefret ediyorum diyip onlarda atlyordu ama fragmanda hep 3ünü ve yaratıkları gösteriyordu artık deliricem aramadığım yer kalmadı youtube vs vs lütfen yardımcı olun

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır bir fragmandan film arıyorum kafayı yicem ağustos 2014 te tv8 oynat bakalımda yayınlanan fragmandaki filmi arıyorum filmin adını söylemeden geçtiler programın tekrarınıda internette bulamadım sadece fragmandaki görüntüleri söylersem belki yardımcı olursunuz. İlk etapta 3 kişi (2 erkek 1 kadın ) astronot tarzı kıyafetlerle uzay boşluğunda duruyorlardı. daha sonrasında gezegenlerin birinde (çöle benziyor ) heryer bomboş. bu arkadaşlardan birinin elinde roket atar gibi birşey vardı hatta yüzüklerin efendisi son bölümünde kocaman bir kapı vardı öyle bir kapıyı patlatıyorlar sonra içlerinden yüzbinlerce uzaylı yaratıklar çıkıyor. dövüşme sahnelerinde de bu 3 astronot görünümlülerden biri yaratıkların içlerinden geçebiliyordu. en son fragman sahneside kocaman dipsiz bir kuyunun etrafındalar boşluğa bakıyorlar içlerindeki kadın geri çekilip atlıyor diğer adamda şunu söylüyordu bunu yapmasından nefret ediyorum diyip onlarda atlyordu ama fragmanda hep 3ünü ve yaratıkları gösteriyordu artık deliricem aramadığım yer kalmadı youtube vs vs lütfen yardımcı olun
Aliens tarzı bişi olması lazım

ecshimic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ama ironman gibi kostümleri var ve sadece çöl gibi bi gezegen 3 kişi savaşıyor fragmanda hep 3 kişi görünüyor teşekkür ederim bu arada ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba
Bende 5 sene evvel bir film izlemiştim ismini tam hatırlamıyorum 1 seneye yakın arıyorum romantik bir film hatırladığım kadarıyla anlatacağım lütfen yardımcı olun.

İlk tanışmaları kumsalda oluyordu reklam çekimi için kız güneş kremine ulaşmak istiyor bir elinde meyve suyu var sol eli ile kreme uzanamıyor çabalıyor ama olmuyor o sırada gülerken kafasını kaldırdığında adamın on baktığını görüyor (bu adam çok soğuk biri sanırım eşini yeni kaybetmiş yada yeni boşanmıştı arkadaşı sürekli ona akıl veriyordu) öyle konuşmaya başlıyorlar sonra kızı evine bırakmak istiyor kızın yaşadığı yeri görünce kendi evinde kalmasını istiyor kız kabul ediyor falan filan derken kız bir gün rahatsızlanıyor ve hastaneye gidiyor akciğer filmi çekiyor sonra bu kız kanser yada veremdi galiba ikisinden biri olduğunu öğreniyor hastanede küçük bir kız daha var oda kanser hastası ona yardımcı oluyor ona ablası gibi davranıyor onu bir nevi motive ediyor hatırladığım kadarıyla anlattım yorumlarınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim aradığım film bir hint filmi
konusu hatırladığım kadarıyla şöyle
4 erkek arkadaş var 1 tanesı aşık oluyor ve kaçıyorlar hındıstanda normalde aşk evlılıgı yasak babası kımı ısterse kızı onunla evlenıyor ama bunlar kaçtılar babasından sonra babası arkadaslarını yakalıyo 1 tanesı cok ıyı dovusuyo fılen babası sorguluyo bunları erkekde nerde olduklarını soylemıyo sonra bır kıza asık oluyo ama o kızda bu babanın otekı kızı yuzunu 1 kere goruyor sonra konusuyolar babasının kapattıgı yerde ama hıc yuzunu gormuyo bulursan bana bu sevdıgım kızı yerlerını soylerım fılen dıyo en sonunda erkek sevdıgı kızın dugunune gıdıyo kacırmak ıcın ama kacırmıyo sonra babasına dıyo kızını kacırsam uzuntuden oluceksın fılen yaklaşık 1.5 2 ay once ızledım ama suan bulamıyorum yardım edermısınız

Heropanti olabilir mi??

gkchn77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir sene önce atv'de bir film izlemiştim. Karlı bir dağ kasabasında geçiyordu, sarışın mavi gözlü bir kız baş rolde oynuyordu. Dağda bir ceset buluyorlar, kız bir çok kişiden şüpheleniyordu yanlış hatırlamıyorsam emlakçı dan, kasabada ikiz kardeşler vardı onlardan, köpekli bir kızıl derili yada siyahi bir adam vardı ondan da şüpheleniyor ayrıca babası, annesi ve polis memurundan falan şüpheleniyordu anne ve babası ayrıydı. Filmin sonunu da hatırlayamıyorum yanılmıyorsam filmin isminde kış ya da soğuk kelimesi geçiyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim izlediğim film genç biri ona bilinmeyen bir yerden mesaj gelior ve oda o mesajlara göre rulet oynuyordu fakat sonradan film değişiyor ve dahaönce o şekilde mesaj gelenlerin öldürüldüğünü fark ediyor hatta çaktırmamak için mesajları kulaklığa aktarmıştı bilen var mı bu filmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar. benim filmimde sahil kasabasında yaşayan bir çift var tahminimce irlandada falan. evlatlık bir erkek çocuk alıyorlar yanlarına. adam balıkçı diye hatırlıyorum. sonra kadın ölüyor. adam bu çocukla baş başa kalıyor. önce geri vermeyi düşünüyor. ama birbirlerine alışıyorlar falan filan. ödüllü bir filmdi sanırım. baş rol kadın oyuncuyu kim basigner diye hatırladım ama bulamıyorum. lütfen yardım edin, çok önemli :)

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de çocukken izlediğim bi animasyon filmin adını hatırlayamıyorum bir türlü.Çok severdim küçükken.Animasyonda 3 küçük yaramaz kardeş vardı annesi bunları ormanda kamp yapmaya götürüyordu.Kardeşler arabada sürekli şunları söylüyordu "Hala gelmedik mi?","Karnım acıktı.","Bana vurdu.Çok uzun zaman oldu izleyeli tek hatırladığım bunlar.Birde bi tanesi çok güçlü bir biçimde kusuyordu sanırım :D Hatırlayan var mı ? vallahi çok sevinirim çok güzel bi nostalji olur benim için :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film de kadın erkek arkadaşının onu aldattığını düşünerek intikam almak istiyor yatak odasında ayna arkasında bulunan gizli bir oda var ve sadece kadın biliyor oda dışarıya ses geçirmiyor. Kadın bir mektup bırakıp bu odaya saklanıyor. Ama girerken anahtarı düşürüyor ve odada mahsur kalıyor. Yatak odasını aynadan izleyebiliyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam bir film arıyorum filmde bir seri katil var eski bir film sanırım 80 li yıllarda çevrilmiş olabilir bu seri katil özel makineler tasarlıyor kazığa oturtma falan bunu yakalamak isteyen bir dedektif var fransız filmi olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadawlar cok uzun zaman once bi filim izlemiwtim adini hatilamiyorum wimdi onu bi kez daha izlemek istiyorum ama bulamiyorum yardim ederseniz minnetar olurum.....konusu ..bir olan kazzinoda para kaybeder kazinoya borclanir parayi vaktinde odemelidi ama para bulamayir akwam kazinonun qarwisina geldiyinde kazinonun karwisinda bir kiwinin vurulduqunu gorur bu kiwi kazinoya girme isteyende vurulur helikoptelden kel bir kiwi vurur kacarak yardim etmek istiyir yarali adam ona bir kart verir olur kazino iwcileri olani alip patrona goturuyorlar patron olananin karwisina bele bir wart koyur kart sendedi bir kac gunden sonra bu kartla bu kazinoya gire bilirsen borclarini kapatacam ve saNA 1 bucuk milyon dolar para verecem ilk once kabul etmez ama mecbur kali cunki borcunu odemese oinsuz olecekdi ///neyse oqlan qacir duwurler dalinca yolda bi kzla taniw olur kiz deyir sana yardim edecem ama kazandiqin parayi boleceyik oqlan kabul eder cok cetinliklede olsa oqlan gelir kapidan gire bilmir yukaridan girmeli olur binani her tarafi kapali olduqundan gire bilmir sonunda wuwe kirilir boyuk bir zala duwur kalkanda goruyorki dunyanin butun zengin insalaru wurda bunun saq qalmasi ucun qumar oynuyorlar parayi alip kizla boluwur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
YARDIMMM
arkadaşlar bir film vardı insan her gün aynı şeyi yaşıyordu uyuyor uanıyor ve dünü tekrar yaşıyordu bu filmin ismini bilenler yardım edebilirmi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film vardı 3müydü 4 müydü kardeş genç yaşlardalar ve en ufakları sürekli jelibon yiyordu ve takma adları vardı bu kadarını hatırlıyorum bi tanesinin takma adı tamtam mıydı neydi ya uff bu filmin adı neydi acaba ?:crying:

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok bence bugün aslında dündü olacak groundhog day di galiba İngilizce'si

muslumanpapaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bir bilim kurgu filmi vardı . Dünyaya bir yıldızın çarpçağı saptanıyor ve bir yerin belediye başkanına haber iletiliyor . Belediye başkanının kardeşi otistik ve bilimle çok ilgili . Fizik dehalarının toplandığı üst kurula son anda yetişip otistik adam dünyayı kurtarıyor bi türlü bulamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
La cara oculta (2011) The hidden face türkçe ismiyle de karanlık taraf diye çevirmişler. Müthiş bir film son zamanlarda ispanyolların bir çok filmini izledim hepsi birbirinden güzeldi bu da onlardan biri :)

gkchn77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
La cara oculta (2011) The hidden face türkçe ismiyle de karanlık taraf diye çevirmişler. Müthiş bir film son zamanlarda ispanyolların bir çok filmini izledim hepsi birbirinden güzeldi bu da onlardan biri
001_smile.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde bulamadığım bi film var yardımcı olursanız çok sevinirim... film; çocuk ve kadınları öldürmekten zevk alan ve öldürdüğü kişilerin şaçını kesip kitap yapan bir adam bir gün mısır tarlasının içindeki kulübesinde bir kız çocuğunu öldürür ve kasaya koyar... sonra bu kız öldükten sonra cennetten dünyayı izler... ölen kızın ablası bu adama engel olmaya çalışır aynı zaman da bu adam karşı komşularıdır... yardım için teşekkürler..

esra_asi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba. Ben çok uzun bir zaman önce tv de izlemiş olduğum bir fiLmi arıyorm ama bir türlü bulamadım.Hatırladığım kadarıyla film konusu ;
Bir grup genç ormanlık bir yere gidiyorlar ve bunlar iç çamaşırı toplama yarışması yapıyorlar. Biri kız kiri oğlan iki kişi olmak üzere bileklerinden kelepçeleniyorlar ve iç çamaşırı toplamaya çıkıyorlar. İki genç bi göl kenarı gibi bir yere geliyorlar ve gölün kenarında bi kukla gibi tatadan yapılmış bir şey buluyorlar. Kız korkuyor gitmek isityor ama adam yerden bi taş alıyor ve bunu kırmaya çalışıyor tahtaya vuruyor. ve o birden canlanıyor adamı öldürüyor. Kız kaçıyor bi şekilde. Sonra o şey sırayla insanları öldürmeye falan başlıyor. Daha sonra kalan kişiler ona tuzak kurup yakarak öldürüyorlar.
Hatırladığm kadarını yazdım lütfen bu filmi bana bulabilir misiniz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Meraba. Ben çok uzun bir zaman önce tv de izlemiş olduğum bir fiLmi arıyorm ama bir türlü bulamadım.Hatırladığım kadarıyla film konusu ;
Bir grup genç ormanlık bir yere gidiyorlar ve bunlar iç çamaşırı toplama yarışması yapıyorlar. Biri kız biri oğlan iki kişi olmak üzere bileklerinden kelepçeleniyorlar ve iç çamaşırı toplamaya çıkıyorlar. İki genç bi göl kenarı gibi bir yere geliyorlar ve gölün kenarında bi kukla gibi tahtadan yapılmış bir şey buluyorlar. Kız korkuyor gitmek isityor ama adam yerden bi taş alıyor ve bunu kırmaya çalışıyor tahtaya vuruyor. ve o birden canlanıyor adamı öldürüyor. Kız kaçıyor bi şekilde. Sonra o şey sırayla insanları öldürmeye falan başlıyor. Daha sonra kalan kişiler ona tuzak kurup yakarak öldürüyorlar.

adamlar oyun oynarken yazı geliyo gerçekleşiyo o filmin ismi ne

JUMANJI

Bir grup genç ormanlık bir yere gidiyorlar ve bunlar iç çamaşırı toplama yarışması yapıyorlar. Biri kız biri oğlan iki kişi olmak üzere bileklerinden kelepçeleniyorlar ve iç çamaşırı toplamaya çıkıyorlar. İki genç bi göl kenarı gibi bir yere geliyorlar ve gölün kenarında bi kukla gibi tahtadan yapılmış bir şey buluyorlar. Kız korkuyor gitmek isityor ama adam yerden bi taş alıyor ve bunu kırmaya çalışıyor tahtaya vuruyor. ve o birden canlanıyor adamı öldürüyor. Kız kaçıyor bi şekilde. Sonra o şey sırayla insanları öldürmeye falan başlıyor. Daha sonra kalan kişiler ona tuzak kurup yakarak öldürüyorlar.

filmkolik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ismini bir türlü bulamadığım ve hayal meyal hatırladığım bir film var, yıllardır bulamadım. bir kaç sahnesi sadece aklımda kalmış.
bir adam deniz kenarında şişe buluyor ve o şişeyi açtığında içinden cin çıkıyor, sonra şişe başkasının eline geçiyor ve bir tane de büyülü kılıç var, tüm hatırladıklarım bunlar, büyük ihtimal türk filmiydi ama bir türlü bulamadım ismini, öyle içimde bir uktedir kalıyor :)
Adsız Cengaver (Cüneyt Arkın)

benimde bulamadığım bi film var yardımcı olursanız çok sevinirim... film; çocuk ve kadınları öldürmekten zevk alan ve öldürdüğü kişilerin şaçını kesip kitap yapan bir adam bir gün mısır tarlasının içindeki kulübesinde bir kız çocuğunu öldürür ve kasaya koyar... sonra bu kız öldükten sonra cennetten dünyayı izler... ölen kızın ablası bu adama engel olmaya çalışır aynı zaman da bu adam karşı komşularıdır... yardım için teşekkürler..
Saçını kesip kitap mı yapıyor ? Saçtan nasıl kitap yapıyor ? Diğer bahsettiğin konularla ilgili olan bir sahne hatırlıyorum şu an da fakat sen bu filmi ilk hangi yıllda izledin ve tahminen bu film kaç yapımıydı ? Sakın korku dizisi serilerinden bir bölümü hatırlıyor olmayasın ? Biraz daha detay verirsen ismini bulurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film arıyorum. yıllar önce izlemiştim. 4 arkadaştı sanıyorum
elemanlar ve film italya da geçiyordu. Aralarından biri yasak ilişki yaşıyordu sanıyorsam öğrencisiyle. var mı bişeyler ifade eden?