İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
aradığım film kovboylardan hatırladığım olaylar şunlar
bi grup kovboy bankayı soyuyorlar orda çatışma oluyor filmin baş kahramanı banka müdürünün cebinden küçük tabança buluyor o sırarada ne oluyor hatırlamıyorum gruptan biri onları takip etmeye başlıyor grubun üyelerini bir bir öldürüyor hatta onların kaç tane mermisi kaldığını bile sayıyor
filmden hatırladığım şu kadar bulursanız sevinirim

[h=3]The Last Outlaw (TV Movie 1993)[/h]olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2015'demortol kombat tarzı bi film çıkacaktı.Zenci ile kadın onu göreve çagırıyorlar en sonunda odadan cıkarken Arkasına dönüyor.gözler bembeyaz mortal kombattaki scorpion bu filmin adı neydı arkadaslar ?

kralkalona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim aradığım film bir hint filmi
konusu hatırladığım kadarıyla şöyle
4 erkek arkadaş var 1 tanesı aşık oluyor ve kaçıyorlar hındıstanda normalde aşk evlılıgı yasak babası kımı ısterse kızı onunla evlenıyor ama bunlar kaçtılar babasından sonra babası arkadaslarını yakalıyo 1 tanesı cok ıyı dovusuyo fılen babası sorguluyo bunları erkekde nerde olduklarını soylemıyo sonra bır kıza asık oluyo ama o kızda bu babanın otekı kızı yuzunu 1 kere goruyor sonra konusuyolar babasının kapattıgı yerde ama hıc yuzunu gormuyo bulursan bana bu sevdıgım kızı yerlerını soylerım fılen dıyo en sonunda erkek sevdıgı kızın dugunune gıdıyo kacırmak ıcın ama kacırmıyo sonra babasına dıyo kızını kacırsam uzuntuden oluceksın fılen yaklaşık 1.5 2 ay once ızledım ama suan bulamıyorum yardım edermısınız

buleeent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir fahişe ihanet edince galiba dört mossad ajanı onu bulup boru şeklinde üfleyerek ateş alan tabancaları ile vurup öldürüyorlardı.
bulabilirmisiniz, tşk.

Hakan11*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim aradığım film askeri bir film...filmde özel eğitimli askerler var...antremanları gösteriliyor.bir asker koşu antremanında diğer askerlere fark atarak koşuyor..sonra bunların üzerine ilaçla güçlendirilmiş üst seviye askerler türetiliyor bu ıkı asker gruplarının en iyileri birbiriyle dövüşüyor...ilaçla güçlendirirlmiş asker kazanıyor ve bu eski askerleri bi yere atıyorlar ve film gelişiyor....ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum sacma yazmısta olabilirim hatırladıklarım bunlar..Bulabilirseniz sevinirim

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bi film var ne zamandır aklımda ama adını hatırlamıyorum. takım elbiseli bi adamdı sanırım bir gün bi kasa gibi bi odanın içinde uyanıyo. yemek vermiyolardı sanırım hatırlamıyorum adamla hiç bi şekilde iletişime geçilmiyo film boyunca sadece adamı görüyoruz sonra duvarı falan parçalıyodu öyle garip bi gerilim filmi var mı duyan bilen bu filmi.
Filmin adı "Old Boy"
FRAGMAN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar burada ismini hatırlamadığımız filmlerle ilgili olarak yardımcı olduğunuzu okudum. lütfen bana da yardım eder misiniz. film yabancı ve çok beğenmiştim. film bir okulda geçiyordu. Yarışma gibi iki öğrenciye herkesin önünde soru soruluyor ve öğrencilerde cevap veriyorlardı. bu öğrencilerden biri kopya çekiyor ve öğretmen de bunu fark ediyor daha sonra soruların arasında yer almayan başka bir soru soruyor, öğrenci de cevap veremiyordu. yıl sonunda asıl hak eden yerine bu kopya çeken öğrenciye güvenerek tekrar münazaraya bu öğrenciyi seçiyor ve öğrenci yine kopya çekiyor. filmin sonunda da yıllar sonra öğrenciler tekrar okula gelerek öğretmenlerini ziyaret ediyorlardı. filmin ası ...... kralları gibi birşeydi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film de ben arıyorum adam konuşmadığı babasının ölümü üzerine miras işleri ve kalan evi satmak üzere yaşadığı kalabalık şehirden köyüne gider ancak gittiğinde işler tahmin ettiği gibi olmaz hem babasının hayalleri canlanır gözünde hemde ordaki bir kıza aşık olur üstüne üstlük bir de üvey kardeşi olduğunu öğrenir evi satmaktan vazgeçer oysa evin getirisi ona işinde de büyük kazanç sağlayacaktır orada yaşadıklarını bir kenara bırakıp kente geri döner ancak kızı unutamaz ve istifa edip kızın yanına yerleşmeye karar verir 2013te izlemiştim ama DVD idi kaç yapımı bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir grup kilise papazı vardı 1 i kadındı genç insanlar şeytan çıkartma işi ile ugraşıyorlar whisky falan içiyorlar komedi agırlıklı bir filmdi banada yardımcı olabilir misiniz

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Benim aradığım film askeri bir film...filmde özel eğitimli askerler var...antremanları gösteriliyor.bir asker koşu antremanında diğer askerlere fark atarak koşuyor..sonra bunların üzerine ilaçla güçlendirilmiş üst seviye askerler türetiliyor bu ıkı asker gruplarının en iyileri birbiriyle dövüşüyor...ilaçla güçlendirirlmiş asker kazanıyor ve bu eski askerleri bi yere atıyorlar ve film gelişiyor....ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum sacma yazmısta olabilirim hatırladıklarım bunlar..Bulabilirseniz sevinirim

http://www.imdb.com/title/tt0105698/

şu film olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
90 lar dönemi yabancı bir filmdi. yolculuk yapan iki adam vardı bir alette bir yanlışlık oldu adamın biri normalde hamile eşi ile yaşıyor ama makineden geçince başka bir zaman gibi bir yere çıkıyor. orda insanlar ile makineler savaşıyor. orda da karısına aşık oluyor adam . eski gerçek zamana gitmek için bazı uğraşlar veriyor ve o uğraş sırasında yeni tanımış olduğu karısı ölüyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
12-14 yıl öncesinde okulda iken tv den izlediğim(yanılmıyorsam Samanyolu tv) yabancı bir sinema filmi vardı,adını büyük ihtimalle çekiliş diye hatırlıyorum zayıf ihtimaller piyango da olabilir ya da bu ikisinin benzer türevi ya da eklemeli hali de olabilir çok muhteşem bir film di yazdığım başlıklarla çok aradım ama bulamadım film de yanılmıyorsam amerikada küçük bir kasabada herkesin bildiği kasaba dışından hiç kimsenin bilmediği bir sır var polis bile bu sırra uyuyor herkes uymak zorunda bu bir dini ya da geleneksel bir sır ve kasaba halkı her yıl büyük bir çekiliş yapıyor ve bu çekilişle çıkan kimse yanılmıyorsam asılaraktı öldürülüyor ve böylece kasabanın mutlu kalacağına huzurlu olacağına dair bir inanışları var kötülükten korunduklarına inanıp bu kasabanın sırrını herkesden saklıyorlar bir şekilde kasabaya düşen bir genç kasabada tuhaf bir şeyler döndüğünü farketmeye başlıyor ve bu sırrı öğrenmeye çalışırken yaşananlar var çok müthiş bir filmdi bulalım lütfen çoğu durumunu da hatırlayamıyorum küçük bir kız çekilişte çıktımıydı çıkmadımıydı böyle bir şeyler vardı çok müthiş herkesin sonuna kadar heyecanla izleyeceği tarz da bir film di tv de rasgele bulmuştuk kanalı değiştirememiştik bile o derece sarmıştı bizi o arkadaşlarda filmin adını bilmiyorlar ama herkes bana nereden hatırladın o filmi diyor bulamıyoruz yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar .Benim aradağım bir kore filmi . Filmle bir kız yanlışlıkla sevgilisi sanıp başka birini arıyordu ve sanal seks yapıyorlardı sonra kız gercegi anlayınca kapatıyordu. Sonra kız ve erkek bir yerde karşılaşıp aşık oluyorlardı birbirlerine. Filmin sonunda kız sevgilisiyle evlenirken çocuk gelip düğünden kızı kaçırıyordu. Bu filmin adı neydi bilen var mı komedi filmiydi hatta yanlıs anlasılmasın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, bir film arıyorum ama adını hiç hatırlamıyorum. Bakıcı olabilir ama tam hatırlamıyorum. Hamile bir kadın doktora muayeneye gidiyor ve doktor muayene ederken kadını taciz ediyor. Bunun üzerine kadın doktora dava açıyor. Mahkemede kadına doktorun taciz ettiği başka kadınlar da şahitlik ediyor ve doktor meslekten men edilip ceza yiyor ve intihar ediyor. Doktorun karısı da hamile ve bu olaydan dolayı bebeği kaybediyor. Mahkemeye başvuran kadın bu arada doğum yapıyor. Bir süre sonra bakıcı aramaya başlıyorlar ve doktorun karısı intikam için bunların yanında bebek bakıcısı olarak işe başlıyor. Sonra türlü hadiseler oluyor işte. Bu filmi bilen var mı???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi cocuk vardı bi yüzük bulup müthiş kavga edebiliyordu hatta aynı yüzükten birde baska adamda vardı oda digerini arıyodu iki yüzük birleşince inanılmaz güç oluyomus güya bu arada cocuk önüne geleni dövüyo felan bu filmin adını hatırlıyomusunuz filmin sonunda kötü adam cocugu buluyo baya bi kapısıyolar felan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar film adını bulamıyorum konusu Hintli bir gençle koreli 2 eski arkadaş oynuyor genelde uyuşturucu içiyorlar noel öncesi ve koreli arkadaşının evlenmeden önce arkadaşıyla buluşması sonucu ortaya çıkan olayları anlatıyor yardım lütfen

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Soldier 1998

http://www.imdb.com/title/tt0120157/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar .Benim aradağım bir kore filmi . Filmle bir kız yanlışlıkla sevgilisi sanıp başka birini arıyordu ve sanal seks yapıyorlardı sonra kız gercegi anlayınca kapatıyordu. Sonra kız ve erkek bir yerde karşılaşıp aşık oluyorlardı birbirlerine. Filmin sonunda kız sevgilisiyle evlenirken çocuk gelip düğünden kızı kaçırıyordu. Bu filmin adı neydi bilen var mı komedi filmiydi hatta yanlıs anlasılmasın

bilen yok mu ya

lazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde bir kanalda bir film çıktı.4 kişi tatil kazandıklarını düşünürken bir uçağa bindiriliyor ve zoraki bir oyuna dahil ediliyor.İtiraz edince yakınlarına zarar vermekle tehdit ediliyor ve zarar veriliyor da. Bu filmin adını bilen var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba yıllar çnce izlediğim bir film büyücüve 3 çocuk var 1 kız 2 erkek kız ile çocuğun büyücün kitabı yüzünden ruhları değişiyor.Büyücü bunları bulduğunda tekrar eski hallerine dönmesi için saf altın bir madalyanın olması gerektiğini söylüyor filmde kız yüzücü olduğu için birçok madalyası var ama kızı sevmeyen rakibi kızın evine gidip bütün madalyaları alıp satıyor falan kızın bedenindeki çocukta madalya için yüzme yarışlarına katılıyor kazanıyorlar bedenleri değişiyor falan birde kız ile çocuk birbirinden filmin başında nefret ediyor gibi görünse de kız çocuğun bedeninde çocuğun evinde kendi resmini buluyor falan çocuk bu arada çok iyi resim çiziyor sonunda sevgili oluyor yaşlı bir büyücü var birde kaplumbağası vardı galiba BULMAMA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...