İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Geçenlerde bi film izlemiştim adam zabıta tarzı birşeydi ve hayatına değişiklik katmak istiyorsun bi sosyal kuruluş tarzı birşeye dahil olup. Bir tane yaşlı adam o gruba kızları nasıl elde edebilicekleri hakkında bilgiler veriyordu. Zabıta adam karşı dairedeki kıza aşık oluyordu ve onu elde etmek için bu yaşlı adamın verdiği dersleri uyguluyordu ama sonra o yaşlı adamda bu kıza yazmaya başladı. İkiside bu kızı elde etmeye çalışıyordu. Hatta bi ara filmde tenis falan oynuyorlardı. Adını tam hatırlamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=38650]neet[/MENTION] bu yaz atv miydi kanal d miydi biyerde cikmisti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uzun yıllar boyunca aradığım bir film var konusunu hayal meyal hatırlıyorum. Bir adam var sevdiği kadını şeytanın elinden kurtarmak istiyor ama şeytanın şatosu yada sarayı değişik yerlerde ortaya çıkıyor. Adamın bir yanardağdan aldığı dönen bir yıldız silahı var altı yada yedi kollu yıldız gibi dönen ve uçlarından bıçak çıkan silahını düşünce gücüyle kontrol ediyor bu silah sayesinde karşısına çıkan herkesi yeniyor en son şeytanı bulup silahı ile onu öldürüyor silahı şeytana saplanıp ona geri dönmüyor. Kızı da kurtarıyor ama silahsız kalıyor finalde kız evleneceği adama vereceği bir hediyesi olduğunu söylüyor. Kızın avucunda yanan bir ateş var avucundaki ateşi adama veriyor adamın kız ile beraber birde avucundan alev çıkarma özelliği oluyor. Bu filmi anlattığım kimse bilemedi uzun yıllardır dediğim 10 yıldan fazladır belkide 15 yıl yada daha fazla bilmiyorum ama içimde uktedir bu film bulabilirseniz sevinirim saygılar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaklaşık 6 ay önce bir film seyrettim filde bir grup arkadaş bir orman da kamp kuruyorlardı. Eski deniz piyadelerinden bir katil sevgilisiyle ormanda kaçarken bu gruptaki insanları öldürüyordu en sonunda grubun lideri gibi duran çocuk adamı öldürüyordu bir türlü bulamıyorum lütfen yardımcı olun :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmin ikinci kelimesi günlükleri
3 çocuk bir eve taşınıyorlardı evin etrafı mantarlar ile sarılıydı bir gün evde gizli bir oda keşfettiler sonra burada bir günlük buldu çocuk onu okudu kardeşlerine bunu açıklamaya çalıştı evi etrafında görülmeyen kötü cüceler vardı eskiden orada yaşayan aile bu evin bahçesinde bir şey olduğunu fark etmiş ve o günlüğü tutarak araştırma yapmış ve her şeyi araştırmış evin etrafını mantarlarla kaplamış ve o mantarlar eve cücelerin gelmesini engellemiş cüceler eve bir tarif almak için girmek istiyorlarmış ev yeni bir aile taşınınca çocuklar bunu far etmiş ve olarda araştırma yapmışlar ve ortadaki sorunu halletmişler bunu kuzeime izletmek istiyorum ama filmi bir trlü hatırlamıyorum bilen varsa lütfen sölesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm izlediğm film disney channel de çıkmıştı deniz adamı daha doğrusu çocuğu vardı çocuk önce denizadamı olduğunu bilmiyordu sonra elini yıkarken eli denizadamı eline döndü şaşırdı sonra arkadaşına gitti ve arkadaşı deniz adamı olduğunu söledi çocuk kabullenmedi saçmalama diyerek gitti gerçek annesi yani biyolojik annesi denizkızıidi hç bilmiyordu çünkü anesi sandığı kadın onu evlatlık edinmişti en sonunda kabullendi denize dald ı annesini gördü sonunda herkez öğrendi ve gerçek annesiyle gittiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar benim de günlerdir düşündüğüm fakat bulamadığım bir film var arkadaşlar aklımı çok meşgul ediyor
Yanılmıyorsam 2012 yabancı yapım bir film. Bir film vardı hani başı tam olarak şöyle başlayan. Bir rezidansın teras katındaki kocaman evinde adam dibi dolar işareti olan havuza atlıyarak başlıyordu. Sonra adamın evinde eski model bir ferrari araba vardı. Filmin en sonunda da paralar dibi dolar resmi olan havuzdan çıkarılıyordu. Lütfen bilen biri varsa söylesin. Teşekkürler...:confused1:

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
bnm izlediğm film disney channel de çıkmıştı deniz adamı daha doğrusu çocuğu vardı çocuk önce denizadamı olduğunu bilmiyordu sonra elini yıkarken eli denizadamı eline döndü şaşırdı sonra arkadaşına gitti ve arkadaşı deniz adamı olduğunu söledi çocuk kabullenmedi saçmalama diyerek gitti gerçek annesi yani biyolojik annesi denizkızıidi hç bilmiyordu çünkü anesi sandığı kadın onu evlatlık edinmişti en sonunda kabullendi denize dald ı annesini gördü sonunda herkez öğrendi ve gerçek annesiyle gittiler

Narnia

thenegative57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çocuk yetenek yarıiması gibi bişeye katılıyor bununda orda sevdiği kız var. Neyse çocuk hareketleri yaparken birden ayağı kayıyor ve kafasını çarpıyor ve 15 yıl komada kalıyor uyandığında annesi babası falan şok oluyor adam eski arkadaşlarını buluyor yeni hayata alışmaya çalışıyor.Bunun sevdiği kızda gıcık kaptığı çocukla sevgili olmuş.Adamda yanılmıyorsam sevdiği kızın tekrar gönlünü almaya çalışıyor.

aslig

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün akşam tivibuda çıktı filmin başını kaçırdım bir amerikan futfolcusu var oyun kurucu bir anda gelen 8 yaşında hiç bilmediği kızı ile ilgili filmin başını kaçırınca isminide bakamadım
The Game Plan

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi film var ne zamandır aklımda ama adını hatırlamıyorum. takım elbiseli bi adamdı sanırım bir gün bi kasa gibi bi odanın içinde uyanıyo. yemek vermiyolardı sanırım hatırlamıyorum adamla hiç bi şekilde iletişime geçilmiyo film boyunca sadece adamı görüyoruz sonra duvarı falan parçalıyodu öyle garip bi gerilim filmi var mı duyan bilen bu filmi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam bir film arıyorum iki kız arkadaş biri evlilik hazırlığında diğeri de damat adayına aşık oluyor birlikte oluyorlar sonunu izleyemedim 1 veya 2 ocak 2015 de izledim d smartın sinema kanallarından biriydi,filmin adını hatırlamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar 50 ilk öpücüğü izlemissinizdir kizin hafızası hergün gidiyor aradığım buna benzer bir film bunda adam hafıza kaybı yasiyor notlar alıyor herseyi yazıyor bi kızla tanisiyo filan iste bi türlü bulamadım aklıma gelen bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir film vardı küçükken izlemiştim televizyonda kendimi bildim bileli film aklımda ama bulamadım ismini filmde böyle pelerinli olması lazım bi varlık var pelerin ya da giydiği şey artık kahverengi olması lazım insanların ölüm zamanı geldiğinde gidip canlarını alıyordu yanlış hatırlamıyorsam hatta bir sahnesinde adamın biri lokantada lavaboya giriyor elini yuzunu yıkarken bu varlık geliyor ve elini kalbine sokarak adamın canını alıyordu yanlış hatırlıyorda olabilirim ama böyle olması lazım şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bi yardımcı olun lütfen bir film vardı eski bir film 2004 de sanırım o civarlarda 1 grup kişi vardı 6 yada 7kişi bir adaya götürüyorlardı helikopterle adada hiç kimse yoktu be ada tuzaklıydı bir binada kalıyorlardı bir yerleri keş fetmeye gittiklerinde 1 kişi ölüyordu kim olduğunu bulmaya çalışıyorlardı ve o kişi aralarından birisiydi baş rolde bu katil adam ve bir kız vardı ve kız sudan çok korkuyordu bir kış zamanında geçiyor bu film kız havuzdan denizden korkuyor ama sadece bu kız ve adam kalıyor kız korkusunu yenip suya atlıyor adamla havuzda birbirlerine atş ediyorlardı kim havuzdan ilk çıkarsa o ölücekdi ve adam çıkıyor kız öldürüyordu ve gerisini hatırlayamıyorum klütfen bi yardımcı olun

bestblood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim uzun zamandır düşünüyorum yakın zamanlarda izliyordum yarım kaldı soğuk bir yerde geçiyor karı koca çocukları olmuyor şehre gidiyorlar hastaneye adam da sorun vardı hastanedeki erkek hemşire kadına saplantılı yaşadıkları yerlere yerleşiyor kadın bir geçe sarhoşken bu adamla yatıyor dahasını hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende 2009 yılında birtane komedi film izlemiştim ondan sonra bir daha ismini hatırlayamadım filmde bir katil cezaevinde sans oyunu oynuyor ve ikramiye ona cıkıyor fakat fişi verdiği gardiyan fişi karısının cantaına atmış karısıda afrikaya yarışlara gitmiş hemşire olarak bunun üzerine katik kacar cezaevinden gardiyana gider durumu söyler gariyan adamla gardiyan kadının peşine düser afrikaya gider ondan başlarına gelmeyen kaza ve olay kalmaz ben bu filmin isdmini hatırlamıyom yardımcı olursanız sevınırım

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bende bi flim araıyorum arkadaşlar çok önce şöle bir sahnesini izlemiştim
şimdi bi adamın eline teknolojik bir cep telefonu geçiyor

nasıl geçtini bilmiyorum

şöle bir sahne var

telefona mesaj geliyor şu kumarhanede hani böle kol çekersin 4 tane resim aynı gelince pra verir ya

telefona mesaj geliyor

o makina 4 oyun sonra para vercek git oyna diyor

adam gidiyor ama başkası oturuyor

son oyun kala adama para verip kaldırıyor

böle bir sahne

[/FONT][/COLOR]
Echelondu galiba http://www.imdb.com/title/tt1124039/
http://www.imdb.com/video/ımdb/vi2636645145?ref_=tt_pv_vi_aiv_1

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende bir film arıyorum.
Filmde aya bir meteor düşüyor dünyada yer çekimi kayboluyor hatta tren bile raydan çıkıyor sonra ay dünya ile çarpışması gündeme geliyor aya çıkıp o meteoru çıkartmaları gerekiyor gidiyorlar çıkartıyorlar felan.
yardımcı olursanız sevinirim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmin konusu uzaya giden astronotlardan biri güneş patlaması gibi bir olay karşısında dünyaya geldiklerinde güneşe baktıgında inanılmaz olaylar olması film 1988 ve 1999 yılları arasında televizyonda izledim yıllardır arıyorum bulamadım

cefaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aradığım film kovboylardan hatırladığım olaylar şunlar
bi grup kovboy bankayı soyuyorlar orda çatışma oluyor filmin baş kahramanı banka müdürünün cebinden küçük tabança buluyor o sırarada ne oluyor hatırlamıyorum gruptan biri onları takip etmeye başlıyor grubun üyelerini bir bir öldürüyor hatta onların kaç tane mermisi kaldığını bile sayıyor
filmden hatırladığım şu kadar bulursanız sevinirim

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aradığım film kovboylardan hatırladığım olaylar şunlar
bi grup kovboy bankayı soyuyorlar orda çatışma oluyor filmin baş kahramanı banka müdürünün cebinden küçük tabança buluyor o sırarada ne oluyor hatırlamıyorum gruptan biri onları takip etmeye başlıyor grubun üyelerini bir bir öldürüyor hatta onların kaç tane mermisi kaldığını bile sayıyor
filmden hatırladığım şu kadar bulursanız sevinirim
tabança dan sonra kafa gitti benim:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

filmin ikinci kelimesi günlükleri
3 çocuk bir eve taşınıyorlardı evin etrafı mantarlar ile sarılıydı bir gün evde gizli bir oda keşfettiler sonra burada bir günlük buldu çocuk onu okudu kardeşlerine bunu açıklamaya çalıştı evi etrafında görülmeyen kötü cüceler vardı eskiden orada yaşayan aile bu evin bahçesinde bir şey olduğunu fark etmiş ve o günlüğü tutarak araştırma yapmış ve her şeyi araştırmış evin etrafını mantarlarla kaplamış ve o mantarlar eve cücelerin gelmesini engellemiş cüceler eve bir tarif almak için girmek istiyorlarmış ev yeni bir aile taşınınca çocuklar bunu far etmiş ve olarda araştırma yapmışlar ve ortadaki sorunu halletmişler bunu kuzeime izletmek istiyorum ama filmi bir trlü hatırlamıyorum bilen varsa lütfen sölesin

Narnia ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Benim soracağım filmin bilindik bir oyuncusu yok, yada bilindik bir tatta film değil. Oldukça durağan bir film. Böyle buruk bir aşk hikayesi gibi ama pek çok farklı öğe de var filmde. Filmde başrolde oynayan bir çocuk var. Böyle fakir gibi işsiz gibi tam hatırlayamıyorum öyle bir şey. Bu çocuğun bir kız arkadaşı var annesiyle yaşayan. Bir de arkadaşı var şişmanca bir tane. O arkadaşı futbol hakemi olmak için uğraşıyor. Ama ilk denemesinde hiç haberi yokken bir çıkıyor, kadınlar maçı! E tabi şaşırıyor mahvediyor jüri de eksi puanı basıyor. Bu arada bizim şu işsiz olan çocuk ta yatacak kalacak bir yer arama peşinde. Bu hakem olmaya çalışan arkadaşının da uykuyla ilgili bilimsel deneyler yapan başka bir arkadaşı var. İlk başta ıkır zıkır ediyor ama bu çocuğun kalacak yere ihtiyacı olduğu için deneklerden biri olmak istiyor ve kalacak yeri olmuş oluyor.

Valla aklımdaki tüm detaylar bu arkadaşlar eğer hatırlayan varsa ellerinden öperim, bol bol dua da ederim. Şimdiden teşekkürler.