LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Ne ise yariyo peki
Sensörü kullanarak çeşitli hareketler yaptırma gibi bir şey .Bir videoda görmüştüm internet tarayicisinda iken telefonu ters çevirince önceki sayfayı açıyor. Müzik çalarda müzik değiştirebiliyorsun.
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] Galiba Türkiye'ye gelmedi daha

Ozzy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi bir şey soracağım ama gülmeyin. :) Lollipop sürümü geldi. Bundan mı oldu bilmiyorum ama bugün telefonumun kamerasında sıkıntı yaşadım. 5 kişi selfie yapabiliyoruz ama 6 kişi çekindiğimizde kamera uygulaması kapanıp ana ekrana atıyor beni.Fotoğraf da çekilmemiş oluyor bu yüzden. Bunun cidden kişi sayısıyla alakası olabilir mi yoksa yeni sürüm dolayısıyla kamerada sorun mu oluşmuştur? Ama gerçekten de 6 kişi olunca çekmiyor sadece. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de bu durumu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sensörü kullanarak çeşitli hareketler yaptırma gibi bir şey .Bir videoda görmüştüm internet tarayicisinda iken telefonu ters çevirince önceki sayfayı açıyor. Müzik çalarda müzik değiştirebiliyorsun.
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] Galiba Türkiye'ye gelmedi daha
Turkiyeye geldi hatta otadan kuzenimde g3 var

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar şimdi bir şey soracağım ama gülmeyin. :) Lollipop sürümü geldi. Bundan mı oldu bilmiyorum ama bugün telefonumun kamerasında sıkıntı yaşadım. 5 kişi selfie yapabiliyoruz ama 6 kişi çekindiğimizde kamera uygulaması kapanıp ana ekrana atıyor beni.Fotoğraf da çekilmemiş oluyor bu yüzden. Bunun cidden kişi sayısıyla alakası olabilir mi yoksa yeni sürüm dolayısıyla kamerada sorun mu oluşmuştur? Ama gerçekten de 6 kişi olunca çekmiyor sadece. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de bu durumu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Gulcegimi sanmadm ama guldum cok sacma ama tesadufte olamaz 6 kisi kafam karisti ama hard reset cektinizmi guncellemwden sonra mutlaka hard reset lazm

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
[emoji1] [emoji1] bi kişi daha bulun 7 yapın bakalım nolacak[emoji1] [emoji1]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar merhaba ben g3 telefonumu pc suitten 5.0 a guncelledim fakat email sorunu karsima cikti exchange kuramiyorum sunucu ya baglanamiyor diyor farkli programlari denedim hepsi ayni. Lg yi aradigimda benim tel ithal 32 lik pc suitten indirdigim guncelleme uyumlu olmadi icin hata olmus olabilir diye bi cvp aldim boyle bir durumla karsilasan varmidir ne yapmam gerekir yardimci olabilirseniz sevinirim.

Saint2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G3 için V20h yazılımı geldi. Gördüğüm kadarıyla bazı grafikler değişmiş ve grafiklerde hızlanma var.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Gold'daki G3lerin bazıları Delta garantili bazıları Lg garantili.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Root gidecek diye telefonu 5.0 a güncellemiyorum bir an önce lolipop root yöntemi bulunsa keşke.

turkbey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütün linkleri kontrol ettim hepsi çalışıyor [MENTION=405493]Akhtoher[/MENTION]

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kullanmadığım bir özellik, gelmiş işte :) bu arada "sea" benimki.

41f33abd9cc885ecf9907504eaf94c33.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Yeni güncelleme ile alt tuşlar değişmiş . Çok sevindim bu işe valla. :D

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Catlaktan dolayı verdim bende servise ama servis ve musteri hizmetleri illallah ettirdi 3 hafta oyaladılar. En sonunda teknosadan iade ceki aldim ve dogru samsung standına gittim ve note 4. Şunu gönül rahatlığıyla soyleyebilirim g3 ü 5 ay civari kullanan birisi olarak 406 serisinden ilk seri bu arada cihaz note 4 kullaniyorum 2 gündür lg g3 bu parayı haketmiyo arkadaşlar... bi daha lg mi kalsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G 3 aldım 1 ay önce sıfır 1300 TL şarj da sorun oldu servis 100 tl aldı garantiye girmiyormuş vede tavsiye etmiyorum..

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yeni güncelleme ile alt tuşlar değişmiş . Çok sevindim bu işe valla. :D
Cidden değiştimi Türkiye mi versiyon 20 kaç söylerseniz sevinirim ki ben bekliyordum değişmesini çünkü G flex 2 de öyle ama çok büyük yapmışlar sadece.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Cidden değiştimi Türkiye mi versiyon 20 kaç söylerseniz sevinirim ki ben bekliyordum değişmesini çünkü G flex 2 de öyle ama çok büyük yapmışlar sadece.
Yok TR'ye gelmedi o güncelleme . GLOBAL'a ve bir de EUR'a gelmiş. Çok büyük değil .
ada3cf88c47849478553634653d72019.jpg

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
V20h güncellemesini alan LG G3 sahipleri neler değişti bize açıklayabilirmi.