• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ben de g2 kullanıcısıyım telefonum sarj olmamaya başladı sonra kapandı bir daha açılmadı bu sorunu yaşayan başkaları da var mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben de g2 kullanıcısıyım telefonum sarj olmamaya başladı sonra kapandı bir daha açılmadı bu sorunu yaşayan başkaları da var mı

kimse yaşamadı sanırım bu sorunu

Yasayan birini gormedim bu kulupte yada gercek hayattta servise verin

Size servis yolu görünmüş

aynen türkiyeye cook geç olcağından bende başka ülkeden alcam fransanınki daha iyi oluyo

ce3ff263044eb7c2a16afa5131fb634f.jpg
arkadaşlar flat stylus colored bar yükledim tuşların rengi farklı uygulamanın özelliğindenmi yoksa bi sorun mu var acaba?

Bu LG nezaman G2 ye güncelleme vermeyi düşünüyo bi anlayamadım hiç ses seda yok

Acele gelmesini bende istemiyorum mümkünse şubattan sonra android 5.1 ile gelsin sorunlar giderilsin vs. ama tarih koysunlar adam gibi

Tarih aslında tam net değil ama Avrupaya 5. aya kadar gelir. Türkiye'ye de 8. veya 9. ayda anca gelir düşüncesindeyim. Şu an G3 ve yeni çıkacak G4 Modelinin yazılımları üzerine yoğunlaştıklarından gecikebilir. Daha bir sürü de model var. Fakat tüm G2'lere bu sene içerisinde geleceğini düşünüyorum. Ben amiral gemilerime bakıyorum mesajını verecektir LG.

Tarih aslında tam net değil ama Avrupaya 5. aya kadar gelir. Türkiye'ye de 8. veya 9. ayda anca gelir düşüncesindeyim. Şu an G3 ve yeni çıkacak G4 Modelinin yazılımları üzerine yoğunlaştıklarından gecikebilir. Daha bir sürü de model var. Fakat tüm G2'lere bu sene içerisinde geleceğini düşünüyorum. Ben amiral gemilerime bakıyorum mesajını verecektir LG.
O kadar gec gelmez mart ayınn sonuna kadar kesin gelir abartmssn sende 😄😄 ben zaten ilk nereye gelirse yuklicem onu.

Aynen o zamana kalmaz sonraki android guncellemesinin çıkmasına az kalmış olur 9.ayda falan [emoji4]
5.0 ı alcaksa 5.1 i kesin almalı bunun için şubat ayından geç gelirse direk şubat ayında android 5.1 i alırsa daha iyi olur.Çok sorun varmış ama ben 1 ay android 5 kullanmış insanım zerre sorun görmedim.

5.0 ı alcaksa 5.1 i kesin almalı bunun için şubat ayından geç gelirse direk şubat ayında android 5.1 i alırsa daha iyi olur.Çok sorun varmış ama ben 1 ay android 5 kullanmış insanım zerre sorun görmedim.
Valla hocam şubattan önce zor zaten şubatta 5.1 versinler madem sorunla falan uğraştırmasınlar bizi.
5 0.1de ram yönetimi sorunlu ama g3lerde varmı böyle birşey bilmiyorum.
Bugün birisi koreye 5 için kdz dosyası çıkmış dedi ama göremedim ben oraya çıktıysa diğer bölgelerede çıkar kısa sürede.

Valla hocam şubattan önce zor zaten şubatta 5.1 versinler madem sorunla falan uğraştırmasınlar bizi.
5 0.1de ram yönetimi sorunlu ama g3lerde varmı böyle birşey bilmiyorum.
Bugün birisi koreye 5 için kdz dosyası çıkmış dedi ama göremedim ben oraya çıktıysa diğer bölgelerede çıkar kısa sürede.
Sonuç olarak en mantıklısı ya şubat sonlarına doğru gelsin yada bu ayda gelip şubatta da gelsin ama LG yaparmı bilmiyorum ondan korktuğum için şubattan sonra gelsin diyorum :)

Sonuç olarak en mantıklısı ya şubat sonlarına doğru gelsin yada bu ayda gelip şubatta da gelsin ama LG yaparmı bilmiyorum ondan korktuğum için şubattan sonra gelsin diyorum :)
LG yapar belki. Bu ay zor gibi.
Lg Türkiye pc suitten falan versede hiç uğraştırmasa başka yerlerle [emoji2]

Bu ay sonunda g2 d802 için lolipop güncellemesi kesin gelecektir.İçiniz rahat olsun ;)

hocam aynı sorun bende de var ekran kilidini kaldıramıyorum bu yazdıklarınızı denedim fakat olmadı ne yapabilirim??