dragomhmt
Asistan
Gelince mutlaka haberin olur zatenpeki bu lolipopun geldiğini nasıl görebilirizki ??
Hangi ulkeye ilk gelirse onu yuklicem valla turkiyeye cok beklersiniz 😄Gelince mutlaka haberin olur zaten
Bu ayın içinde birkaç ülkeye gelir belki sonra Türkiye gelecek fln var biraz yani
Bende öyle yapacam sanırım Türkiye hazirana verirse hiç şaşırmam [emoji2] şuan ztn lolipop bekliyorum custom romla uğraşmak istemiyorum ama gelmezse girisecem [emoji2]Hangi ulkeye ilk gelirse onu yuklicem valla turkiyeye cok beklersiniz 😄
Custom en guzel resurrection remixBende öyle yapacam sanırım Türkiye hazirana verirse hiç şaşırmam [emoji2] şuan ztn lolipop bekliyorum custom romla uğraşmak istemiyorum ama gelmezse girisecem [emoji2]
Yasayan birini gormedim bu kulupte yada gercek hayattta servise verinben de g2 kullanıcısıyım telefonum sarj olmamaya başladı sonra kapandı bir daha açılmadı bu sorunu yaşayan başkaları da var mı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben de g2 kullanıcısıyım telefonum sarj olmamaya başladı sonra kapandı bir daha açılmadı bu sorunu yaşayan başkaları da var mı
kimse yaşamadı sanırım bu sorunu
Size servis yolu görünmüşben de g2 kullanıcısıyım telefonum sarj olmamaya başladı sonra kapandı bir daha açılmadı bu sorunu yaşayan başkaları da var mı
ben de g2 kullanıcısıyım telefonum sarj olmamaya başladı sonra kapandı bir daha açılmadı bu sorunu yaşayan başkaları da var mı
kimse yaşamadı sanırım bu sorunu
uygulama özelliğindendir hocam yoksa böyle sorun olmazarkadaşlar flat stylus colored bar yükledim tuşların rengi farklı uygulamanın özelliğindenmi yoksa bi sorun mu var acaba?![]()
Korede çıkacak gibiydi ama ses kesildi oradada yakındır oraya çıkmasıBu LG nezaman G2 ye güncelleme vermeyi düşünüyo bi anlayamadım hiç ses seda yok
Bu LG nezaman G2 ye güncelleme vermeyi düşünüyo bi anlayamadım hiç ses seda yok
Acele gelmesini bende istemiyorum mümkünse şubattan sonra android 5.1 ile gelsin sorunlar giderilsin vs. ama tarih koysunlar adam gibiBirkaç ay daha sürer bence, aceleyle gerek yok G3 e kurdum bariz bir şarj sorunu var ama animasyonlar güzel.
Acele gelmesini bende istemiyorum mümkünse şubattan sonra android 5.1 ile gelsin sorunlar giderilsin vs. ama tarih koysunlar adam gibi
O kadar gec gelmez mart ayınn sonuna kadar kesin gelir abartmssn sende 😄😄 ben zaten ilk nereye gelirse yuklicem onu.Tarih aslında tam net değil ama Avrupaya 5. aya kadar gelir. Türkiye'ye de 8. veya 9. ayda anca gelir düşüncesindeyim. Şu an G3 ve yeni çıkacak G4 Modelinin yazılımları üzerine yoğunlaştıklarından gecikebilir. Daha bir sürü de model var. Fakat tüm G2'lere bu sene içerisinde geleceğini düşünüyorum. Ben amiral gemilerime bakıyorum mesajını verecektir LG.
Aynen o zamana kalmaz sonraki android guncellemesinin çıkmasına az kalmış olur 9.ayda falan [emoji4]O kadar gec gelmez mart ayınn sonuna kadar kesin gelir abartmssn sende 😄😄 ben zaten ilk nereye gelirse yuklicem onu.
5.0 ı alcaksa 5.1 i kesin almalı bunun için şubat ayından geç gelirse direk şubat ayında android 5.1 i alırsa daha iyi olur.Çok sorun varmış ama ben 1 ay android 5 kullanmış insanım zerre sorun görmedim.Aynen o zamana kalmaz sonraki android guncellemesinin çıkmasına az kalmış olur 9.ayda falan [emoji4]
Valla hocam şubattan önce zor zaten şubatta 5.1 versinler madem sorunla falan uğraştırmasınlar bizi.5.0 ı alcaksa 5.1 i kesin almalı bunun için şubat ayından geç gelirse direk şubat ayında android 5.1 i alırsa daha iyi olur.Çok sorun varmış ama ben 1 ay android 5 kullanmış insanım zerre sorun görmedim.
Sonuç olarak en mantıklısı ya şubat sonlarına doğru gelsin yada bu ayda gelip şubatta da gelsin ama LG yaparmı bilmiyorum ondan korktuğum için şubattan sonra gelsin diyorumValla hocam şubattan önce zor zaten şubatta 5.1 versinler madem sorunla falan uğraştırmasınlar bizi.
5 0.1de ram yönetimi sorunlu ama g3lerde varmı böyle birşey bilmiyorum.
Bugün birisi koreye 5 için kdz dosyası çıkmış dedi ama göremedim ben oraya çıktıysa diğer bölgelerede çıkar kısa sürede.
LG yapar belki. Bu ay zor gibi.Sonuç olarak en mantıklısı ya şubat sonlarına doğru gelsin yada bu ayda gelip şubatta da gelsin ama LG yaparmı bilmiyorum ondan korktuğum için şubattan sonra gelsin diyorum![]()
Bence bu ay zor değil bu ay gelme ihtimali var baya ama yinede kesin bir şey diyemem.LG yapar belki. Bu ay zor gibi.
Lg Türkiye pc suitten falan versede hiç uğraştırmasa başka yerlerle [emoji2]
Değişir heralde.g2 anakart yandın garanti kapsamında değişimi olur mu