İnternet videolarında takılma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar internet videolarında VK odnok youtube farketmeksizin kasma yaşıyorum. internet ile alakalı bir durum değil chromu temizledim çerezlerini sildim flash player 50 kez kontrol ettim ama yok çözülmedi sorun. çakışma felan mı var acaba. film izlerken güzel güzel izliyorum ses devam edip görüntü duruyor ve 1 saniye sonra normale dönüyor 45 dk lık bir dizide 7 8 kez yaşıyorum bunu. işletim sistemin 8.1 pro embedded acaba embedded sistemdenmi yoksa monitördenmi. ekran kartı monitöre fazla geliyor olabilir dandik bir woon monitör var gtx970 ekran kartı var hdmı sız monitör. gta 4 de felan monitör dalgalanmalar yaşatıyor metro 2033 de out of range hatası veriyor. kısacası işletim sistemi mi monitör mü yoksa başka bir şey mi bu sorunun kaynağı ? çakışma felan olabilir mi ? (monitörün sürücüsü olur mu bilmiyorum ama bu öonitör öyle ki internette ne markası nede sürücüsü hakkında bir şey bulamadım) fikriniz nedir ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
CCleaner indir temizlik yap düzelmezse combofix programı ile bilgisayarı tarat sorun düzelmezse güzel bir format çek %99 düzelicektir sorun yazılımsal gibi çünkü benimde buna benzer sorunum vardı video açtığımda ilk ses geliyordu sonra görüntü sesi yakalıyordu ve düzeliyordu formattan sonra sorun ortadan kalktı.

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
format attıktan sonrada pek fayda göremedim embedded sürüm var yoksa korsan işletim sistemi kurcam :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

korsan kurmayım diye gittim araştırdım embedded de olsa yükle dediler sorun çıkmaz yükledim ama sorun embedded dan kaynaklıyormudur ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun youtube kaynaklı olmasın... insan Live CD Pisi yada Pardus Topluluk ile dener... :tt2:

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Diğer tarayıcılarla girdiğinizde aynı hatayla karşılaşıyormusunuz?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar internet videolarında VK odnok youtube farketmeksizin kasma yaşıyorum. internet ile alakalı bir durum değil chromu temizledim çerezlerini sildim flash player 50 kez kontrol ettim ama yok çözülmedi sorun. çakışma felan mı var acaba. film izlerken güzel güzel izliyorum ses devam edip görüntü duruyor ve 1 saniye sonra normale dönüyor 45 dk lık bir dizide 7 8 kez yaşıyorum bunu. işletim sistemin 8.1 pro embedded acaba embedded sistemdenmi yoksa monitördenmi. ekran kartı monitöre fazla geliyor olabilir dandik bir woon monitör var gtx970 ekran kartı var hdmı sız monitör. gta 4 de felan monitör dalgalanmalar yaşatıyor metro 2033 de out of range hatası veriyor. kısacası işletim sistemi mi monitör mü yoksa başka bir şey mi bu sorunun kaynağı ? çakışma felan olabilir mi ? (monitörün sürücüsü olur mu bilmiyorum ama bu öonitör öyle ki internette ne markası nede sürücüsü hakkında bir şey bulamadım) fikriniz nedir ?
Kardeşim sorun büyük ihtimalle güç kaynağında düşük ihtimal ekran kartında anakartta onboard ekran kartı varsa ekran kartını sök birde öyle çalıştırmayı dene ilk önce,tabi onboard ekran kartının driverlerini yüklemeyi unutma eğer bir nebze düzelirse yine arada kasma yaparsa sorun güç kaynağı eğer kasma biterse sorun ekran kartıdır işletim sisteminden yapmaz çünkü ben embedded sürümünü çok kullandım masaüstümde olsun laptopumda olsun.Nasıl bukadar eminim dersen aynı kasmaları bende yaşadım masaüstümde chromede film izlerken vk dan youtubeden direk donup kalırdı reset atmadan düzelmezdi meğer sorun güç kaynağında imiş parçalaya parçalaya çözdüm durumu.

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kardeşim sorun büyük ihtimalle güç kaynağında düşük ihtimal ekran kartında anakartta onboard ekran kartı varsa ekran kartını sök birde öyle çalıştırmayı dene ilk önce,tabi onboard ekran kartının driverlerini yüklemeyi unutma eğer bir nebze düzelirse yine arada kasma yaparsa sorun güç kaynağı eğer kasma biterse sorun ekran kartıdır işletim sisteminden yapmaz çünkü ben embedded sürümünü çok kullandım masaüstümde olsun laptopumda olsun.Nasıl bukadar eminim dersen aynı kasmaları bende yaşadım masaüstümde chromede film izlerken vk dan youtubeden direk donup kalırdı reset atmadan düzelmezdi meğer sorun güç kaynağında imiş parçalaya parçalaya çözdüm durumu.

hocam şimdi açıkçası ellemek istemiyorum hiç onboard değil ekran kartı driverları yüklü ekran kartı gtx970 kasamda haf912 combat 700 W ekran kartı driverlarını hiç kurmadım direk internetten indirdim o yüzden güncel olduğuna eminim öyle reset atmaya kadar hiç varmadıda anlık kasıp düzeliyor kendiliğinden ben bir şey yapmadan. bu arada gta 4 hariç hiç bir oyunda kasma yapmıyor sadece filmlerde yapıyor bunu gta 4 de optimizasyon sorunu olduğundan arada 10 fps ye kadar düşüp geri çıkıyor ama filme nazaran çook nadir. tek sorunum bu

Diğer tarayıcılarla girdiğinizde aynı hatayla karşılaşıyormusunuz?

evet hocam

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Chrome Ayarlar> Gelişmiş Ayarları Göster > Gerektiğinde Donanım İvmesini Kullan'ın başındaki tiki kaldırıp yeniden başlatıp deneyin bir hocam?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Vk player zaten turşudur videodan fps hiç beklemeyin ama istersen kafa kesme videosu koy yinede kaldırmazlar. Başka videolara bakmanda fayda var VK dan akıcılık asla beklemeyin