akinov5
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaslar. Telefonun notification ledinin rengini degistirebiliyormuyuz(rootsuz sartlarda). Hep sari isik yaniyor, bide dusuk sarjda kirmizi baska rengi yok sanirim.
Arkadaslar su cizme islemi m8 de varmi
![]()
Hayır maalesef root ile bile mümkün değil. Fabrikasyon.Arkadaslar. Telefonun notification ledinin rengini degistirebiliyormuyuz(rootsuz sartlarda). Hep sari isik yaniyor, bide dusuk sarjda kirmizi baska rengi yok sanirim.
Bunların daha fazlası var HTC Çiziktir uygulaması ile yapabilirsin. 😊Arkadaslar su cizme islemi m8 de varmi
![]()
Peki bu htc ciziktir uygulamasi rootla yada markettenmi iniyor.tlfonun özelligimi.sundan dolayi soruyorum root olaylarini bilmiyorumdaBunların daha fazlası var HTC Çiziktir uygulaması ile yapabilirsin. 😊
Cihazın kendi özelliği fabrika ile gelen uygulama. 😊Peki bu htc ciziktir uygulamasi rootla yada markettenmi iniyor.tlfonun özelligimi.sundan dolayi soruyorum root olaylarini bilmiyorumda
Su 2 dakikalik videoyu 8dakikada izledim yaw.wifi ful cektigi haldeHTC Çiziktir uygulaması bu işe de yarıyor diye biliyorum
Ayrıca bunları da yapabilirsin.
Bu özellik M8'de de var.
http://www.youtube.com/watch?v=TFAXpP8zOuM
Hmm tamam ozamanCihazın kendi özelliği fabrika ile gelen uygulama. 😊
M9 çıkmadan bunları söylemek için çok erken 😊Arkadaşlar benim m8 de yazılım hala 4.4.2 duruyor güncelleme var yapıp yapmamakta kararsızım.
Daha önce htc desire s vede samsung s4 telefonlarımda güncelleme yaptıktan sonra her defasında pişman oldum.
ya batarya performansı düştü ya ram kullanımı arttı donmalar oluşmaya başladı.
Hatta şu güncelleme verilme olayını ben hep telefonu kademe kademe kötüleştirip müşteriyi yeni telefon almaya kademe kademe yönlendirme olarak düşünüyorum.
çok kötüledim güncelleme gitsin diyceksiniz belki ama ikide bir güncelleme uyarısı vermesi sinirimi bozuyor
Turkcell Turbo 3G kullanıyorsunuz değil mi?
Turkcell 3.5G'de FastDormancy desteklemiyor, zeka paçalardan akıyor Turkcell'in. Avea'da bu problem yok, Vodafone ile ilgili bir kimaç farklı yorum geldi net bir şey diyemiyorum.
Ankara'da 3.5G çok daha az yerde vardır, ondan denk gelmemiştir. Ben de Bağcılar Sancaktepe falanyerlere gidersem çok nadiren oluyor, Fenerbahçe'de Suadiye'de falan ölüm..
Dostum kafayı yemek üzereyim turkcel 4 gb üzerine de sınırsız 1gb kullanıyorum bu sorunu nasıl giderebilirim 7-8 yıllık turkcel fatura li hat kullanıcısıyım ne yapmam gerekiyor turkcell ayarlarımı mi değiştirmelibaşka bir operatöre geçmek istemiyorum çok memnunum evim sancaktepede işyerim ataşehir'de istanbulun her yerinde aynı sorunu yaşıyorum
İnternet bağlantısında problem olan varmı? Turkcell kullanıyorum garip şekilde kopmalar oluyor
Arkadaşlar M8'in şarjı ne kadar gidiyor? Birde sizlerden rica gece çekmiş olduğunuz fotoğraflardan paylaşma imkanınız varsa çok sevinirim. Maksadım gece nasıl fotoğraf çektiğini görmek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuanda iphone 5c kullanıyorum Sony Z3 compact ya da m8 düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir karar olur? Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Bu sizin cektiginz bir göruntu degl sanirim.duvar kagidi gibi.![]()
Her konuda harika bir telefon
Arkadaşlar M8'in şarjı ne kadar gidiyor? Birde sizlerden rica gece çekmiş olduğunuz fotoğraflardan paylaşma imkanınız varsa çok sevinirim. Maksadım gece nasıl fotoğraf çektiğini görmek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuanda iphone 5c kullanıyorum Sony Z3 compact ya da m8 düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir karar olur? Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
![]()
Her konuda harika bir telefon
Buyur hocam.Arkadaşlar M8'in şarjı ne kadar gidiyor? Birde sizlerden rica gece çekmiş olduğunuz fotoğraflardan paylaşma imkanınız varsa çok sevinirim. Maksadım gece nasıl fotoğraf çektiğini görmek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuanda iphone 5c kullanıyorum Sony Z3 compact ya da m8 düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir karar olur? Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Ben çekmedim SDN de haftanın en iyi 20 fotosu diye bir şeydi orada yazıyordu HTC One M8 ile çekildi diye ama ben HTC One kullanıyorumBu sizin cektiginz bir göruntu degl sanirim.duvar kagidi gibi.
Sevgili dostum M8 hakkında soru sormana gerek yok.Peki arkadaşlar aranızda iphone kullanan var mı? Ben İphone 5c kullanıyorum ve telefonumu satıp m8 almayı düşünüyorum. Acaba pişman eder mi?
Şarj konusunda bilgi verir misiniz? Şarjınız ne kadar gidiyor mesela?
Telefonda donma, kasma, kendine reset atma gibi durumlar oluyor mu?
Sony z3 compact ve m8 arasında da karar veremiyorum bir yandan sizler ne dersiniz?
@CorvoAttano
@Asteriks
Yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim.
Sevgili dostum M8 hakkında soru sormana gerek yok.
HTC One M8'in tek problemi, anormal seviyede mükemmel çalışması..