Msi Anakart Garanti Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aedon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim 4-5 gün önce anakartım arızalandı vatandan toplamıştım pcyi ama garanti veren firma penta anakartı vatanamı götüriyim yoksa pentayamı bide nasıl götüriyim kutusunun içindemi yoksa kutusuzmu yardımcı olursanız sevinirim çünkü daha önce aldığım hiç bir şeyi garantiye göndermek zorunda kalmamıştım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İlk önce vatana götür kutusuyla herşeyiyle anakartı onlar gerekeni yapacaktır

Reaksiyon puanı
16,128
selamımı söyle kutuyla vermen daha iyi olur yalnız incik bonuğunu koyma kaybolursa aranırsın.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
İlk önce vatana götür kutusuyla herşeyiyle anakartı onlar gerekeni yapacaktır
teşekkürler vatanı aradığımda onlarda oraya götürmemi söylediler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

selamımı söyle kutuyla vermen daha iyi olur yalnız incik bonuğunu koyma kaybolursa aranırsın.
zaten kutudan pek bişey çıkmadı garanti belgesi kullanma klavuzu arka braket bu kadar :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yetkili servis Servis Point'miş oraya telefon ettim ve onlarda doğrudan garanti belgesi ve kutusuyla birlikte oraya götürmemi söylediler. Sizce nereye götüriyim Vatana mı Servis Pointe mi ?

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
vatana verirsen de onlar gönderir fark etmez.

Cevap için teşekkürler ama malum servis süreleri epey uzun 30 günden önce elime geçmesi imkansız bide vatana verirsem iyice uzar ordan gödermeleri felan derken.