G300 çift tıklama sorunu garanti

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar benim elimde logitech g300 mouse var 1 yıl önce aldım garantisi 2 ayı felan vardır fakat 4 ay önce çift tıklamaya başladı neyse 2 ay idare ettim 2 ay sonra garantiye verdim ve 15 gün sürdü geri göndermeleri logitechin. her neyse tuş takımını değiştirmişler geri yolladılar aldım mouse ı ilk 2 gün normal kullandım sonra tekrar çift tıklamaya başladı tatile gittim 1 ay oldu geri geldim mouse hala çift tıklıyor bunu garantisi bitmeden versem yenisini istesem alabilirmiyim? sonuçta sorunu 2 günlük düzeltip mouse ı bana geri getirmişler saçmalık değil mi? bir daha 15 gün beklemek durumundamıyım ben anlamadım? yoksa bilgisayarla ilgili bir şey mi ? ama yedek mouse m var gaming değil normal bir mouse gayet güzel kullanılıyor? ne yapmalıyım sizce ? aygıt yöneticisinden bir mouse ı iptal ettim onu denedim yani başka çözümü varmı? yoksa gidip itirazla felan yeni g300 alabilirmiyim?,

edit: 2 yılmış garanti süresi ama oynatmıyor yani youtube skyrim videosu çekicem ama diyalogları pıt pıt 2 şer atlarsa çekemem yardım ederseniz sevinirim

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
yardımcı olabilecek kimse yokmu?

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
başka bir arkadaşın pc sinde denedim normal çalıştı ama kendi bilgisayarımda bu lanet şey çift tık 3 tık sorunu yapıyor

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2. Gondermede mecburen yenisini veriyorlar garantisi bitmeden tekrar gonder

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bana telefondaki adam 1 yıl içerisinde 4 kere getirirsen değişim olyuor dedi 2. yi götürürsem değiştirirlermi direk ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vatan bilgisayar bu arada

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar sorun g300 de değil sanırım ikinci mouse da da aynı hatayı vermeye başladı.

Kubilay Ömer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekniğini değiştir benimde öyle bi sorunum vardı gameekstraya verdim adamlar yaptı helal olsun valla