LG G2 Kullanıcıları Kulübü

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba;

Cihazım 16 gb tr 20c yüklü hard reset atmak istiyorum ama yapamadım bir türlü yaa.. Yardım edermisiniz?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar merhaba;

Cihazım 16 gb tr 20c yüklü hard reset atmak istiyorum ama yapamadım bir türlü yaa.. Yardım edermisiniz?
Telefonu kapat ses kisma+guc tuşuna bas logo gelir gelmez hemen ses açma+guc tuşuna bas hard reset ekrani gelecektir.

musti795

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kapat ses kisma+guc tuşuna bas logo gelir gelmez hemen ses açma+guc tuşuna bas hard reset ekrani gelecektir.

bir başka yoluda Arama ekranına 3845#*802# tuşlayın WCDMA- Only gir ve favtory reset deyip onayklarsan hard reset atar kardeş

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Telefonun full wifi face whatsapp tapatalk vs sonunda ısısı ilk defa telefon elimde buz gibi :D
uduhady4.jpg

agrta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonun camı kırıldı fakat sadece ince bi çizik gibi ilk bakıldığında belli olmuyor telefonu ilk düşüldükten sonra normaldir sonra ekranının gide hissetmeye başladı neden olabilir ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar telefonun camı kırıldı fakat sadece ince bi çizik gibi ilk bakıldığında belli olmuyor telefonu ilk düşüldükten sonra normaldir sonra ekranının gide hissetmeye başladı neden olabilir ?

Lєσηidαs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben LG G3 almayı düşünüyorum konu gereksiz yerde ama sizce almamı önerirmisiniz ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Lєσηidαs;3417230 dedi ki:
Arkadaşlar ben LG G3 almayı düşünüyorum konu gereksiz yerde ama sizce almamı önerirmisiniz ?

Az çok şarj sıkıntısı var, 1 günü çıkartabilir ama şarjı G2 kadar değil elbette.

Eğer şarja önem veriyorsanız pek tercih etmem ama şarj sıkıntı olmaz derseniz alabileceğiniz en yeni en iyi amiral gemilerden birisi.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Az çok şarj sıkıntısı var, 1 günü çıkartabilir ama şarjı G2 kadar değil elbette.

Eğer şarja önem veriyorsanız pek tercih etmem ama şarj sıkıntı olmaz derseniz alabileceğiniz en yeni en iyi amiral gemilerden birisi.
Şarj düzeltmesi yayınlandı. Ama smart notice uygulaması şarj konusunda çok sömürücü. Birde parlaklık %60 veya 70 civarı kullanırsanız şarj tüketimi hızlı olur

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın arkadaşlar.
Lg flastools 2014 cıkmış. 20 d yüklemeyi düşünüyorumda. Bu %2 veya %49 da kalma problemi giderilmiş mi? Bilgisi olan var mi? Diger yönteme göre basitce anlatılmıs yabanci site de.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bayramda rezil oldum şöyle ki.. G2 ile birsuru fotoğraf çekildim akşam yeğenim pc ye atalım dedi. Ara kablosu ile bağladık. Birsürü abuksabuk resim çıktı . Fotoğraf çekmedim. Bazı sitelere girmiştim onların resimleri. Tabi rezil oldum yeğen gördü. Nasıl silerim bunları telefondan

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar cyanogen 30 temmuz tarihli bi mod cıkarmıs... yüklenebilir mi sizce.. deneyen oldumu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonumda otomatik yedekleme açıktı ve gmail hesabıma bağlıydı ama hesabımda göremiyorum var mıdır bir bilgisi olan?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Günaydın arkadaşlar.
Lg flastools 2014 cıkmış. 20 d yüklemeyi düşünüyorumda. Bu %2 veya %49 da kalma problemi giderilmiş mi? Bilgisi olan var mi? Diger yönteme göre basitce anlatılmıs yabanci site de.

Merhaba,

Burda anlattıklarımı yaparsanız %99 hata almazsınız.

http://forum.shiftdelete.net/lg/375...rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar telefonumda otomatik yedekleme açıktı ve gmail hesabıma bağlıydı ama hesabımda göremiyorum var mıdır bir bilgisi olan?

Otomatik yedekleme derken? G2'ye yedekleme Lg Pc Suite üzerinden yapılıyor yada telefon rootlayıp twrp recovery kurmuşsanız ordan alabiliyorsunuz yedeğinizi, gmail adresinizde ki yedek olayı şimdiye kadar indirdiğiniz uygulamaları kenara kopyalamıştır ne indirmişseniz görebiliyorsunuzdur.

Bir yedek daha var oda telefon üzerinden alınıyor ayarlar kısmındandı sanırım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Custom romlarda LG Pc Suite çalışmaz yani telefonu görmez bu yüzden istediğim romu yüklerim sorun çıkarsada Lg Pc Suite programı ile Yükseltme hatalarını geri yükle yapar kurtulurum diye düşünmeyin, download moda alıp romu manuel bir şekilde kurmak zorunda kalırsınız ve rom kurulumunda bir sürü hatalarla karşılaşan arkadaşlar var, aşağıda ki linkten alıcağınız hataların çözümü için bir konu var ama ne kadar kesin olur orasını bilmiyorum kısaca bir hatırlatma yapıp rom işlerine girmek isteyenleri uyarmak istedim.

...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefon sabaha kadar bekleme modunda yuzde 10 yemeye basladi wifi açık normal mi

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaslar foruma pek fazla giremiyorum.bir hafta once kadar skype guncellemesi geldi telefona. O gunden beridir telefonun geceleri kendini sessize alma problemi artik yok

kraldergi23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar foruma pek fazla giremiyorum.bir hafta once kadar skype guncellemesi geldi telefona. O gunden beridir telefonun geceleri kendini sessize alma problemi artik yok
O durum bir problem degil ki bir ozellik. Ayarlar>ses>sessiz bolumunde sessizlik zamanini ayarla dan kapatabilirsin.