byfaruk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar.. Telefonumdan Age of Warring Empire oyununu oynuyorum bir süredir. Bu oyuna birde tabletten giriş yapmak istedim Google Play'den ona da kurdum fakat farklı bir oyun sistemi, grafikle karşılaştım. Farklı bir güncelleme yapmışlar ve bu yüzden telefonumda ki hesabıma giremiyorum. Oyunu bilenler bilir serverlar var telefonumda ki serverlar farklı tablete yüklediğim halinin versiyonu farklı. Ben telefonumdan .apksını da alıp yükledim fakat yine aynı Google Play'den yüklediğim hali karşıma geliyor. Acaba telefonumdan oyunun yüklü olduğu klasörü bulup tablete aktarabilir miyim? Bu şekilde telefonumda ki haliyle oynayabilir miyim? Bir nevi pcde ki portable oyunlar gibi. Bunu düşündüm fakat oyunun yüklenmiş klasör yolunu bulamadım. Benim aklıma bu geldi sizin bildiğiniz veya aklınıza gelen başka bir çözüm varsa desteklerinizi bekliyorum.
Telefonumdan silinmemesi için büyük gayret sarf ediyorum silinirse gidecek oyunum
Bu arada oyun sd kartımda yüklü. Nasıl oldu bilmiyorum da kendisi oraya yüklemiş heralde telefon rootlu değil..
Hayırlı günler...
Telefonumdan silinmemesi için büyük gayret sarf ediyorum silinirse gidecek oyunum

Hayırlı günler...