LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

@REDFOKS ile konuşabilirsiniz benim ban olayları ile ilgim yok ve yıllarca foruma hizmet veren Süper modaratörün ne yapıp yapmayacağını üstleri hariç kimse sorgulayamaz.
@Bloother 'in şimdiye kadar aldığı cezaların çoğu hakaret üzerine olduğu için ve artık suyu taştığı için uçuş kazandı.

Lütfen daha fazla mesajları alıntı yapmayalım ve bu konu hakkında mesaj yazmayalım, sorunu olan direk @eSa veya @REDFOKS 'a ulaşsınlar.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Olayın boyutu tartışmaya varacaksa biz de o mesajları siliyoruz . Sonra neden banlandım oluyor. Muhabbet yapılabilir ama bu konu farklı bir olay . Bunun dışında bir şikayetin varsa bizim üstümüzdekilere iletebilirsin .
Tartışmaya varacaksa siliyoruz demişsin bence varınca silsen daha iyi olur arkadaşlar yanlış bişey yazmadı sonuçta

a1a3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Mrb, mesaj yazarken 160 karakteri geçtiğim de "Maalesef, com.android.phone işlemi durduruldu!" hatasını veriyor, attığım o mesaj iletilmiyor. Şebeke ani gelip gitme yapıyor. bunun nedeni ne olabilir? Cvplarınız için teşekkürler.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,

Sağlam kılıflar ama cabuk çizildiklerini duymuştum, tak çıkart yaparken telefona zarar veriyor demişlerdi.

Nasıl takıldığı konusunda bir fikrim yok ama bu belki zarar vermeden takılan bir modelidir.

Spigen slim armor almak daha mantıklı diye düşünüyorum, hem daha ucuz.

slım armor var zati de onun da arka tarafı çizildi baya. artık bakalım kısmet

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konu ile alakasız mesaj atmaktan vazgeçin artık rıca ediyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bence daha fazla uzatmayın bu konuyu. G2 ile ilgili olmayan mesajlar doğal olarak siliniyor çünkü konunun amacı dışında mesaj yazamazsınız. Vikings'in yaptıkları bizim denetimimizde gerçekleşti zaten öyle olmasa moderatör adaylığı devam ediyor da olmazdı. Eğer mod adayları hakkında ya da moderatörler hakkında şikayetiniz varsa uygun bölümde şikayetinizi dile getirebilirsiniz.

Bu konudaki G2 ile ilgisi olmayan mesajlar silinmeye devam edilecek ve devamı halinde uyarı/ceza işlemi uygulanacaktır.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Suan g2 ile uğraşıyorum ve bazı şeyler silinmeye baslandi hic hosuma gitmiyor sizde de oluyormu bunlar?? G2 den beklemiyordum :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Suan g2 ile uğraşıyorum ve bazı şeyler silinmeye baslandi hic hosuma gitmiyor sizde de oluyormu bunlar?? G2 den beklemiyordum :)

Merhaba,

Yazılımsal problemler olabilir, yedek alıp telefona stock romu tekrardan yüklermisiniz? ardından da bir hard reset atıp aldığınız fotoraf video vs yedeklerinizi geriye yüklerseniz sorunun ortadan kalkıcağını düşünüyorum.

Tabi manuel rom yüklemek ile uğraşmak istemiyorsanız, yükseltme hatalarını geri yükleyide deneyebilirsiniz.

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de az önce yükseltme hatalarını geri yükle yaptım ve yaparkenhata verdi telefon kapandı ve bi daha açılmıyor reset tuşuna bastığımda bile LG logosu geliyor tekrar gidiyor ekran ne yapmalıyım çok acil yardımcı olur musunuz?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar ben de az önce yükseltme hatalarını geri yükle yaptım ve yaparkenhata verdi telefon kapandı ve bi daha açılmıyor reset tuşuna bastığımda bile LG logosu geliyor tekrar gidiyor ekran ne yapmalıyım çok acil yardımcı olur musunuz?

Merhaba,

Telefonu download moda alıp romu el ile kurun.

Nasıl yapabilirim?

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu işlemle tüm bilgilerimi silinmeden tekrar elde edebilir miyim ? bir de bu işlemle telefon garantiden çıkar mı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
peki bu işlemle tüm bilgilerimi silinmeden tekrar elde edebilir miyim ? bir de bu işlemle telefon garantiden çıkar mı?

Bu yapıcağınız şey, Yükseltme hatalarını geri yüklenin manuel yolu olarak düşünün ve garantiden çıkartmaz.

Romu yükledikten sonra Hard reset atmayın telefon açıldığında içinde telefon numarlarınız videolarınız vs her şeyiniz olacaktır onları alıp hard reset atın ardından aldığınız yedekleri telefona geri atıp kullanıma devam edin.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
umarım yapabilirim çok teşekkürler

Ses kısma ve Power tuşlarına aynı anda basın.

LG logosu gelince Ses kısma ve Güç tuşunu bırakıp tekrar basın (İlk ses kısma sonra güç'e basın).

Ekranda Factory Reset isteyip istemediğinizi soracak, onaylamak için Güç tuşuna iki kere basınız.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bana görev yöneticisini upload edebilecek biri varmı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ses kısma ve Power tuşlarına aynı anda basın.

LG logosu gelince Ses kısma ve Güç tuşunu bırakıp tekrar basın (İlk ses kısma sonra güç'e basın).

Ekranda Factory Reset isteyip istemediğinizi soracak, onaylamak için Güç tuşuna iki kere basınız.

Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim, verilerini kaybetmeden telefonu açmak istiyor ama siz hard reset attırıyorsunuz :)

Sakın hard reset atmayın telefonunuzda hiç bir şey kalmaz, verdiğim konuda ki anlatım ile romu kurun verilerinizi yedekleyin ondan sonra arkadaşın anlattığı hard reset işlemini uygulayın.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar bana görev yöneticisini upload edebilecek biri varmı?

Buyrun inş. sorun olmaz link http://www.dosya.tc/server32/nmFsbM/LGTaskManager.rar.html

Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim, verilerini kaybetmeden telefonu açmak istiyor ama siz hard reset attırıyorsunuz :)

Sakın hard reset atmayın telefonunuzda hiç bir şey kalmaz, verdiğim konuda ki anlatım ile romu kurun verilerinizi yedekleyin ondan sonra arkadaşın anlattığı hard reset işlemini uygulayın.

Pardon ! Bende yardım etmeye çalışıyorum cem. Sorun olduysam affola :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Buyrun inş. sorun olmaz link http://www.dosya.tc/server32/nmFsbM/LGTaskManager.rar.html

Pardon ! Bende yardım etmeye çalışıyorum cem. Sorun olduysam affola :)

Yok canım lafı olmaz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Malesef yuklenemedi hatasi verdi neyse upload ettiğin için saol büyük ihtimal Cloudy de çalışmıyor bu

Google p.s dan dosya yöneticisi indirebilirsin illa stock olmasına gerek yok :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hard reset atmadan sadece download yazısını görmek için yukarı ses tuşuna basılı tutarak usb yi pc ye taktım ama yazı görünmedi hatta hiç tepki vermedi neden olabilir?