LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu özelliğin tam olarak ne oldugunu bilen car mi ? Yada kullanan.
http://hizliresim.com/mq848R

Merhaba,

Verdiğiniz link'e girip resimin üstünde ki açıklamayı okuyun orda her şey yazıyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Internal Stroge var bide OTG/USB var sd kartı görmüyo.

Edit : Beyler nasıl olduysa bi daha girdim, bu sefer gözüktü. Yalnız quick boot uygulamasından giriyordum gözükmüyodu. Bu sefer yeniden başlatma sekmesinden recoveriye girdim sorun çözüldü.

Quickboot sıkıntı çıkartmışsa, telefona hard reset tuş kombinasyonunu girin Factory reset ekranına onay verin ama hard reset atmaz sizi twrp recovery'e yönlendirir.

Aklınızda bulunsun.

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 hergün bir özelliğini daha öğreniyorum
seni ekranından öpeyim:thumbup1:

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Verdiğiniz link'e girip resimin üstünde ki açıklamayı okuyun orda her şey yazıyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Quickboot sıkıntı çıkartmışsa, telefona hard reset tuş kombinasyonunu girin Factory reset ekranına onay verin ama hard reset atmaz sizi twrp recovery'e yönlendirir.

Aklınızda bulunsun.

Elbette yaziyor fakat bunun geri donusu var mi yokmu bilmiyorum ayrica ben applock kullaniyorum bu ikisi cakisir mi neler olur merak ediyorum aslinda sormak istedigim bunlardi fakat kendimi tam ifade edemedim, üzgünüm.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
burası ölmüş ya. 1 sorunun cevabı olmuş sana 10 sorun :P nerde o eski muhabbetlerimiz geyiklerimiz. nerde o eski tayfa..

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Optimus G3 1.1 kurulu ekran parlaklığı 45% 4 saatten yukarı görmüyorum ekran süresini hiç oyunda açmıyorum full wi-fi yani stock rom mu dönmeliyim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Konu dışına çıkıp tartışmayalım arkadaşlar kulup g2 ile ilgili sorunlarınız için var

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar g2 şuanda sizce alınmaya değer mi ? g3 çıktı ancak pil ve bazı nette okuduğum sorunlar sebebi ile ilgimi çekmedi. 1500 tl fiyatla sizce g2 mi almalıyım yada farklı bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar g2 şuanda sizce alınmaya değer mi ? g3 çıktı ancak pil ve bazı nette okuduğum sorunlar sebebi ile ilgimi çekmedi. 1500 tl fiyatla sizce g2 mi almalıyım yada farklı bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim?
Xperia z1 compact düsünebilirsin çok rahat bir telefon :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kardeşim tartışma falan yok ki.Mesaj silmek için lütfen bahane aramayın.Lütfen

G2 kullanıcı kulübü burası, banlanan üyelerin tartışıldığı yer değil maalesef.

Lütfen konu ile alakasız mesajlarda bulunmayınız.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Mod olunca birbirinizin arkasını kollayın tabi. Kendiniz birçok konuda konu dışına çıkıp birçok şey yazarken arkadaşımıza cevap verelim dedik ve mesajımız silindi. Burada sayfalarca boş boş muhabbet yaptınız her ikiniz de, o kadar kişi şikayetçi oldu G2 bölümünde boş muhabbet yapılıyor diye. Fakat siz ve diğerleri yine devam ettiniz. Ben burada alakasız bir mesaj yazdım diye mesajım siliniyor. Kimsin sen? Ne sanıyorsun kendini? Bu mesajımı da sil hadi sayın mod adayım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mod olunca birbirinizin arkasını kollayın tabi. Kendiniz birçok konuda konu dışına çıkıp birçok şey yazarken arkadaşımıza cevap verelim dedik ve mesajımız silindi. Burada sayfalarca boş boş muhabbet yaptınız her ikiniz de, o kadar kişi şikayetçi oldu G2 bölümünde boş muhabbet yapılıyor diye. Fakat siz ve diğerleri yine devam ettiniz. Ben burada alakasız bir mesaj yazdım diye mesajım siliniyor. Kimsin sen? Ne sanıyorsun kendini? Bu mesajımı da sil hadi sayın mod adayım.

Olayın boyutu tartışmaya varacaksa biz de o mesajları siliyoruz . Sonra neden banlandım oluyor. Muhabbet yapılabilir ama bu konu farklı bir olay . Bunun dışında bir şikayetin varsa bizim üstümüzdekilere iletebilirsin .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Mesajınızı kimin sildiğini bilmiyorum, çok sayfa olduğu içinde kontrol etmek uzun zaman alıcak.

Konu ile alakasızdan kastımız kalkıpta banlanan üyeler ile siyaset ile ne biliyim farklı konularda konuşmamanız için uyarı yaptık.

Her gün rahat 3 4 sayfa ilerleyen bir konu olduğu için burda kimseye sadece G2 ile konuşun demiyoruz diyemeyiz biz sadece bu konularda biraz daha dikkatli olun diye söyledik amacımız kötü değil.

Bende dahil eğlendik konuştuk muhabbet ettik saçma espiriler yapmışızdır belkide tamam bunlar kulübün tadı tuzu sadece g2 ile ilgili konuşucaz diye bir şey yok sonuçta g2 kullanan üyeler olduğumuz için aramızda bir samimiyet bir muhabbet olması şart elbette, super modaratörlerin banladığı üyeler hakkında bu konuda tartışılmasını yanlış buluyoruz eğer bu tarz konular hakkında '' kim neden vs ban yedi '' uçuşan üyeler konusunu takip edebilirler yada süper modaratörler ile iletişime geçebilirler.

Yanlış anlaşıldıysak özür dileriz amacımız konuyu daha temiz tutmak.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sayın Mod adaylarım, Memo arkadaşımız 'kimsin sen' 'ne sanıyorsun kendini' şeklinde ithamları yüzünden banlanmayacak mı şimdi? :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Orjinalini bulabilirmiyim :)
Ben Eminönü, Beşiktaş vs olduğu gibi gezdim. En sonunda normal bir sim iğnesi olur dediklerinde kaynar sular başımdan aşağı döküldü. Ben bulamadım ve normal bir iğne aldım yani, ayrıca o sim iğnesinde G yazsa ne olacak yazmasa ne olacak :)

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

Sağlam kılıflar ama cabuk çizildiklerini duymuştum, tak çıkart yaparken telefona zarar veriyor demişlerdi.

Nasıl takıldığı konusunda bir fikrim yok ama bu belki zarar vermeden takılan bir modelidir.

Spigen slim armor almak daha mantıklı diye düşünüyorum, hem daha ucuz.